|
|
|
Ostatnio grał jakiś nowy DJ taki starszy Pan z jakimś młodym przystojniaczkiem tak czy inaczej dla mnie masakra, nie podobało mi się. Ciekawe dlaczego zmienili DJ przecież było takkk dobrze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Normalnie rewelacja! DJ fajny był ale najlepszy byłby zespół. Tylko ochronę trzeba wymienić na bardziej reprezentacyjną...
|
|
|
|
|
Kiedyś wszedłem sobie z ciekawości do środka, to co ujrzałem zniechęciło mnie skutecznie aby ponownie pojawić się tam...marazm!
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
nie wiem jak wyglądają teraz imprezy w "słoneczku" ale za "Karasia" były chyba najlepsze w historii tego lokalu
Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT nie wiem jak wyglądają teraz imprezy w \"słoneczku\" ale za \"Karasia\" były chyba najlepsze w historii tego lokalu "Karasia" nie mogłeś tego zrobić jakoś bardziej efekciarsko |
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio grał jakiś nowy DJ taki starszy Pan z jakimś młodym przystojniaczkiem tak czy inaczej dla mnie masakra, nie podobało mi się. Ciekawe dlaczego zmienili DJ przecież było takkk dobrze Dj Buska gra dalej w Słoneczku .....a jak ktos nie lubi takiej nuty to moze wybrac sie do innego lokalu....a posty typu ,ŻE TAM BEEEEE i xxx itp ...są nie na miejscu.....kazdy wie ze tam leci nuta Dancing, Disco Polo,Dwa na Jeden-Trzy w Pamięci....ale widze ze nawet Arkadia...w piatki wprowadza te klimaty.....Jedyne co potrzebne w Słoneczku to REMONT- plany sa od paru lat.ZMIANA BRYŁY OBIEKTU !!! generalny REMONT,ale widocznie chwilowa zadyszka finansowa Społem ....moze za jakiś czas to sie zmieni...TEN LOKAL MA NAJLEPSZA LOKALIZACJE W MIESCIE.....
|
|
|
|
|
wikunia to co piszesz to moze masz i racje ale ja pytalam sie tego chlopaka co sie stalo i wiem awaria sprzetu to sie zdarza ale ja umie i chce tanczyc i jest mi obojetne kto gra chce sie pobawic to co chcialam to mi zagrali a potepiac wszystko w czambul ooooooooooooo kazdy potrafi pozdro
|
|
|
|
|
DrSör a dlaczego niby efekciarsko??
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Ja wiem jedno. Browar mi sie kurde skonczyl i nie chce mi sie isc do sklepu
Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ragnarok wrzuć adres to Ci podrzucę tylko jeszcze jedno - jakie pijesz???
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulka,
Ty to jestes jak do rany przyloz dziewczyna Rozumiesz, ze facet nie wielblad ;) Dzieki za checi Doceniam A co do gatunku - nie pijam kranowy co ma Warka, Fosters, Carling w nazwie. Poza tym wszystkie sa zjadliwe, choc niektore kasliwe Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Piwo na takie zimno, wódka, Anulka na wódke go zaproś!
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ktośik ja chciałam dostarczyć a nie zaprosić,bo wiesz zleciało by się pół forum a co ja bidulka bym zrobiła....
rangarok - miałeś też wrzucić adres jak coś " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulka,
ale wiesz, jak wrzuce adres to moga za mna biegac niektore czopki z tego portalu co nie moga zdzierzyc sily argumentow Ktosik - za wodke dziekuje, nie przepadam. Piwa zas, jak pacierza, z definicji nie odmawiam Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Chodzę do Słoneczka prawie co tydzień Jeżeli chodzi o muzykę to nic się nie zmieniła, wręcz nawet nie poczułam że ktoś inny grał więc nadal jest bardzo fajnie
Piwo tanie, atmosfera też w sumie taka straszna to nie jest przecież. Wiem że ma być remont narazie to stanęło zobaczymy jak dalej to się będzie toczyło. |
|
|
|
|
Trafiłem tutaj, gdyż szukałem informacji na temat Słoneczka w którym byłem przedwczoraj. Do dziś chce mi się tańczyć i śpiewać, dlatego muszę napisać do nieco o moich odczuciach.
Przyjechałem aż z Sandomierza, kolega z którym pracuję powiedział że w Stalowej organizują takie "potancówki". Na początku myślałem że pewnie takie aweselicho, nic ciekawego. Zaskoczyłem się strasznie. Wspaniale się bawiłem, super nastrój. Dodam jeszcze że w październiku miałem swoje wesele. Dopiero w Słoneczku odczułem nastrój tak jakbym przeżył swoje drugie dużo dużo lepsze wesele Muzyka, nastrój, efekty, pełno ludzi sprawiły że razem z żoną bawiliśmy się aż do 2 Wracam do Was znowu w najbliższym czasie bo z tego co się dowiedziałem taka impreza jest co tydzień ? Pozdrawienia dla Piotra i Madzi. |
|
|
|
|
CYTAT DrSör a dlaczego niby efekciarsko?? Jägermeister - Miałem na myśli pewne konkrety z tych imprez...Resztę pozostawiam bez komentarza... Pozdr |
|
|
|
|
Hehehe.... swojskie przytupanki z wonnościami tanich perfum mieszajacych się z przypoconymi amatorami najtańszego piwa. To tyle w tym temacie. a do kibla nie radzę zagladać bo można się "spawiować"
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
W słoneczku byłam dwa razy pierwszy i ostatni
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
|
|
CYTAT Hehehe.... swojskie przytupanki z wonnościami tanich perfum mieszajacych się z przypoconymi amatorami najtańszego piwa. To tyle w tym temacie. a do kibla nie radzę zagladać bo można się \"spawiować\" No w sumie w planecie czy w Arkadii jest wg Ciebie dużo lepie ? Jeszcze gorzej nie dość że gorąco, ludzie spoceni to jeszcze sfukani... A jeżeli chodzi o ten piątek było świetnie |
|
|
|
|
CYTAT sfukani... yyyy a można prosić jaśniej |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT sfukani... yyyy a można prosić jaśniej Never mind |
|
|
|
|
CYTAT Miałem na myśli pewne konkrety z tych imprez... jakie?? Errare humanum est. |
|
|
|
|
może słoneczko?
|
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio grał jakiś nowy DJ taki starszy Pan z jakimś młodym przystojniaczkiem tak czy inaczej dla mnie masakra, nie podobało mi się. Ciekawe dlaczego zmienili DJ przecież było takkk dobrze W słoneczku git jest zawsze |
|