| ~~wydygany przechodzień | |
|   | |
| 
      Idę ja sobie wczoraj z kumplami w celu zakupienia beeriksów zwanych potocznie browarami i co widzę, srebrne renault laguna jadące na złamanie karku alejami. Obładowane antenkami i na rzeszowskiej rejestracji. Wiecie może kto to?
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~rychu | |
|   | |
| 
      i dlaczego drogowi tajniacy
       | |
|  | 
| ~~miastowy z Niska | |
|   | |
| 
      jak na blachach RZ to oczywistym jest że były to wieśniaki z Rzeszowa :haha:
       | |
|  | 
| ~~bv | |
|   | |
| 
      dziecinna prowokacja
       | |
|  | 
| ~~xxx | |
|   | |
| 
      pewnie koledzy debila z EVO    | |
|  | 
| ~~patrzyk | |
|   | |
| CYTAT ~miastowy z Niska to tak jak ogień podsycać wodą,a poważnie patrząc - nareszcie,niech czeszą "królów szos", bo większości kierowców w Stalowej Niewoli, wyłącza się proces myślenia, gdy siadają za lub przed kierownicę | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| CYTAT ~miastowy z Niska to przecierz laguna policji nie oznakowana | |
|  | 
| ~~re | |
|   | |
| 
      Panowie ale tajniacy przesadzaja. Jedziesz sobie 60 km/h koło elektorwni i siada ci debil w lagunei i jedzie w zderzak i dohamowuje. I tak podpuszcza i głupio sie smieje. Niewiem co to ma dać, ja ich olałem to wyprzedzili mnie i robili to z kolejnym delikwentem - ale jego już podpuścili | |
|  | 
| ~~MT | |
|   | |
| 
      pewnie koledzy debila z EVO   Haha Chyba wrodzy...  Widać kto tu sie interesuje. Komenda z Rzeszowa, a ten koledzy buahaha jebne   | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      tak to ten nowy nabytek komedny policji    | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| CYTAT niech czeszą "królów szos", bo większości kierowców w Stalowej Niewoli, wyłącza się proces myślenia, gdy siadają za lub przed kierownicę I tak ich mamy w dupie   | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Panowie ale tajniacy przesadzaja. Jedziesz sobie 60 km/h koło elektorwni i siada ci debil w lagunei i jedzie w zderzak i dohamowuje. I tak podpuszcza i głupio sie smieje. Niewiem co to ma dać, ja ich olałem to wyprzedzili mnie i robili to z kolejnym delikwentem - ale jego już podpuścili Nie napisałeś nam którym pasem jechałeś? | |
|  |