~~tomek | |
|
|
CYTAT Fajnie jest mieć szybkie auto, fajnie jest mieć drogie auto. Ale niefajnie jest szpanowac rurą wydechową przed laskami \\\"dupodajkami\\\". choć na to lecą... Piszesz to w trosce o te laski, czy o tych szpanujacych ? Jak dla mnie to problem nie istnieje, bo nie naleze ani do jednych, ani do drugich. A halas jaki generuja jest nieporownywalnie mniejszy do tysiecy ciezarowek, ktore przejezdzaja przez stalowa. Akurat w stalowej obecnie nie ma wiejskich tuningow, a jezeli jakis sie pojawi to najprawdopodobniej z dalszych okolic. Poreszta chyba kazdy woli byc "cool" niz "uncool" , jeden dąży do tego wizytami na silowni i jedzeniu koksu, drugi lubi sie użelowac i wyspac w solarium, trzeci zapodaje smuty w postaci wierszy pod oknami, a czwarty zaklada sobie lsniacy tlumik i naklejke na fure. Mam wrazenie, ze najlepiej gdyby cale zycie przebiegalo wg. regulaminu i wszyscy byli tacy sami. No to tak juz bylo, jakies 20 i wiecej lat temu, i tez sie nie podobalo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ciekawe jaki ty jesteś..?
wieś się bawi \' : ) |
|
~~tomek | |
|
|
Najprawdopodobniej gupi
|
|
|
~~asd | |
|
|
Ja wam mowie... najlepsze wozy to wartburgi - widzieliscie takiego po wypadku? Nie - bo sa az tak bezpieczne ze nie ulegaja wypadkom, czy slyszeliscie zeby jakiegos ostatnio ukradli? Nie - bo maja tak dobre systemy antywlamaniowe. Czy slyszeliscie zeby ktos narzekal na komfort jazdy wartburgiem? Nie - bo sa tak wygodne.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Najprawdopodobniej gupi Fajnie o sobie mówisz =) ale ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości ... piszę się głupi =] masz problemy z podstawami języka polskiego |
|
~~tomek | |
|
|
Gdybym chciał napisać gŁupi to bym tak na pewno zrobił. Nadinterpretacją mojego tekstu próbujesz wykazać swoją wyższość nade mną, czy także troszczysz się o netykietę i patriotyczną obronę języka polskiego na forum ?
|
|
|
|
|
|
CYTAT Gdybym chciał napisać gŁupi to bym tak na pewno zrobił. Nie wątpię. CYTAT Nadinterpretacją mojego tekstu próbujesz wykazać swoją wyższość nade mną, czy także troszczysz się o netykietę i patriotyczną obronę języka polskiego na forum ? Po prostu zwróciłem uwagę :]. Czy obrona języka polskiego na forum? Też. Dlaczego? Dlatego http://bykom-stop.avx.pl/ :] |
|
~~LKR | |
|
|
uwaga idiota w RNI !!!!!!
|
|
|
~~hjgug | |
|
|
ja pierdo... po co takie stare tematy odkopywac ?
|
|
|
~~Golf RNI | |
|
|
CYTAT ja pierdo... po co takie stare tematy odkopywac ? stare ale jare |
|
|