~~green civic | |
|
|
hah wal sie cwaniaku a cegla to twoj stary haha cieciu hahahaha ja pierdoler ale burak, umowimy sie na solo ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
wypowiadaj sie chłopcze grzecznie i z kulturą bo robisz wielki obciach swoim kumplom w pierdziawkach którzy napewno nie są takimi baranami jak ty .
w civikach coraz czesciej jezdza takie chamy i buraki jak ty . |
|
|
~~SAAB | |
|
|
CYTAT wypowiadaj sie chłopcze grzecznie i z kulturą bo robisz wielki obciach swoim kumplom w pierdziawkach którzy napewno nie są takimi baranami jak ty . w civikach coraz czesciej jezdza takie chamy i buraki jak ty . jak popatrzeć to same debile jeżdżą tymi pierdziawami, to trzeba mieć nieźle narąbane pod sufitem żeby jeździć w takim hałasie. zresztą wypowiedzi green civika to potwierdzają, gość ma 1/10 mózgu gołębia - nawet nie potrafi sensownego zdania sklecić |
|
|
~~stw | |
|
|
CYTAT jak popatrzeć to same debile jeżdżą tymi pierdziawami, to trzeba mieć nieźle narąbane pod sufitem żeby jeździć w takim hałasie. zresztą wypowiedzi green civika to potwierdzają, gość ma 1/10 mózgu gołębia - nawet nie potrafi sensownego zdania sklecić sie teraz nie odezwie, twierdził wcześniej że idzie pierdzieć po wsi, ale jakoś na razie go nie słychać, prędzej poszedł po wino do nocnego :co?: |
|
|
~~lupo w kapeluszu | |
|
|
cisza na miescie, pewnie civic nie odpalił, ale gość jest pełna zajebioza, inteligencji to ma pewnie tyle co wypruty końcowy tłumik w jego hondzie ...pustka, no ale co się dziwić jak się mieszka w lesie a rżnie się ziemianina z hektarami ...chłopak ze wsi może wyjdzie ale wieś z chłopaka to nigdy
|
|
|
~~IFeelGood | |
|
|
green civic ty widujesz zielonego civica chyba jak przejezdza :] mozna prowokowac ale te twoje teksty to zal straszny ;] po co sie za kogos podajesz ? bedziesz mial radosc jak ktos mu kamieniem j*bnie w auto bo bzdury wypisujesz ?
|
|
|
~~AntyBurak-AntywiejskiTuning | |
|
|
CYTAT hah wal sie cwaniaku a cegla to twoj stary haha cieciu hahahaha ja pierdoler ale burak, umowimy sie na solo ? ta, i na to solo przyjdziesz tak samo jak o 21 jeździłeś 20 minut po ulicy Energetyków,nie obiecuj pustaku,bo kopa zarobisz ,aż ci g.wno zęby wybije.Jedyne pocieszenie dla ciebie w całej tej sytuacji to fakt, iż wstrząs mózgu ci nie grozi,bo go po prostu nie masz:haha: prosiłem o ciekawsze epitety,a ty dalej swoje,pewnie nie wiesz,co to znaczy? cieć,burak,cwaniak - ot obraz tzw "tuningofców" |
|
|
~~green Civic | |
|
|
sluchajcie dziwki pedaly i inne wiesniaki haha ja rzadze w tym miescie haha i jezdze najbardziej wypasiona fura w miescie najszybszy w miescie ostanio spalilem gumek do felgi po planeta banda chuja nic wiecej a ty frajerze idz szukaj starej co ja stoze wciagnol hahahh bucu a lupo w kapeluszu jak cie jbne to ci kapelusz spadnia hhah a wiesniak to twoj stary a twoja stara to pedal hahah wyrucham was wszystkich ahhah kocham was haha
|
|
|
~~green civic | |
|
|
jak bede jechal to chowajcie sie bo was moj super zajebisty stozek wciagnie haha porozjerzdzma wasze dzieci hahah bede specjanie jezdizl po hodniku hah a policja se moze hahah banda debili hahah banda wsiorow dziwek i debili hhaha bez pozdrowienia szykuje moja fure na cwiartke hah pokaze co potrafi mam w niej 270 konia haha turbo zamontowalem kola sie odrywazja od ziemie a jeszcze msuz tlumik glownijszy kupic hhaah debileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i ciotyyyyyyyyyyyy strzezcie sie zielonego civica haha:wśceikły::wśceikły::wśceikły::boksuj::boksuj::zawstydzony:
|
|
|
~~ | |
|
|
kolego z green civic , ale ty mi imponujesz!!!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
mi też bardzo imponuje wypowiedziami.
|
|
|
~~AntyCośtam | |
|
|
noo,postęp,coś więcej nareszcie,jakie to inrteligentne i twórcze, wymowne i jasne.
270 koni w tatowej "stuningowanej" furmance?? "rzadzisz" to chyba w stajni,co te 270 "qni" zdechło.Na "stozek" to ty chyba siadasz codziennie cwelu, a może po prostu jesteś męską dziwką, zwykłym pedałem,nie koniecznie od "green civic", bo sądząc po tekstach, to dupsko masz bardziej roz...dolone niż rura od taty parnika,przerobiona na niby "tłumnik". Co z tego,że autko być może ładne jak pedał,cwel i męska dziwka za kierownicą, bezmózga w dodatku:blee: Ojciec cie rżnie w d..psko codziennie i jakieś stożki cie nachodzą,tęskni ci sie,wsadź sobie w d..pe komin od swojego civika albo stożek od powietrza,jeszcze kawałek szkła i taczke(stuningowaną)gruzu,abyś nie miał luzu,bo "lewego" powietrza zassiesz i tagedia sie stanie, jak nie będziesz miał w takiej chwili komu obciągnąć, to sie zapowietrzysz...,dynia ci pęknie i nawet bańki na przepalony olej od civika z ciebie nie zrobią |
|
|
~~ | |
|
|
mi tez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~Jacek | |
|
|
Koledzy nie zauwazyliscie ze to prowokacja i do tego marnej klasy? Nie odpowiadajcie bo sie chlopak w sali komputerowej w gimnazjum sie za bardzo podnieci. Znam swiatek pasjonatow motoryzacji i tuningu w stalowce od podszewki i wierzcie lub nie, ale ten wymoczek napewno sie do niego nie zalicza. Nie wrzucajcie ludzi w ten sam worek. Moze teraz standardy zeszly ponizej normy, ale sa ludzie ktorzy w auto wsadzaja kupe kasy zeby jezdzilo a nie wygladalo i to wcale nie sa wariaci.
Pozdrawiam |
|
|
~~ | |
|
|
zamknac temat
|
|
|
~~ | |
|
|
a dlaczego
|
|
|
~~BlueAstonMartin | |
|
|
a ja dziś wyjadę moim 760-konnym Astonem ! i co łyso Wam?!
Ludzi zamknijcie już ten temat albo zbanować to dziecko co się podszywa pod civika! |
|
|
~~ | |
|
|
chłopoki ni bójcie sie jezdzic swoimi maszynami ,tylko pomału !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!potem wam fotki zrobimy i w neta !!!!!!!!!!11
|
|
|
~~kaska | |
|
|
a co wy z tym ze civic to jakies dziecko??
widzialam go w tym tygodniu, pierdzial uparcie na okulickiego... i za kierownica nie siedzialo dziecko tylko jakis koles. |
|
|
~~BlueAstonMartin | |
|
|
tak tak Kaśka pewnie, że dziecko z podstawówki nie będzie jezdziło autem.
Chodzi mi o to, że jakiś gówniarz się podszywa pod kogoś. Tak samo jak mój nick mówi że mam Aston Martina w co oczywiście każdy wątpi i ma racje ;) |
|
|
~~Seat Ibiza GT TDI | |
|
|
CYTAT chłopoki ni bójcie sie jezdzic swoimi maszynami ,tylko pomału !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!potem wam fotki zrobimy i w neta !!!!!!!!!!11 Po co robic fotki wystarczy poprosic i wiekszosc ludzi przesle ci swoje fotki aut nawet numery rejestracyjne jak tak bardzo chcesz. |
|
|
~~ | |
|
|
to kolega niech jedzie 170 km/h po alejach i kreci filmik ale bedzie fajnie
czekamy na filmik ,może kolega w ibizie zacznie pierwszy . |
|
|
~~ | |
|
|
Wiejski tuning tak jak ze Stalowej Woli |
|
|
~~ | |
|
|
KOD http://www.poboczem.pl/galerie/poboczem/galeria/zdjecie/duze,749433,1 |
|
|
~~miastowy | |
|
|
dziś sobota, tradycyjnie zjechały się na rynek do Miasta pierdziawy w postaci poniemieckiego szrotu np. Golf, Astra, BMWa itp. itd. z poobrzynanymi tłumikami, ze wszystkich okolicznych wsi :blee:.
Całe szczęście już wieczór więc się porozjeżdżały po swoich zadupiach :haha: |
|
|