~~batmobil | |
|
|
panowie podajcie numer rejestracji tego z hondy civic.... a jak go następnym razem spotkam na drodze to swoim pancerniakiem go potraktuje.... do hamerykanca z kilkoma rurami na przedzie nie podskoczy.... a panu komendantowi powiem ze nie zauwazylem ... zresztą 10% z oc nic nie jest warte przy takiej atrakcji jaka bedzie powyginana blacha .... i obiecuje że chlopca nie zabije... tak wiec ... green kiwi zapinaj pasy od tej pory .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~hurra | |
|
|
batmobil do roboty
|
|
|
~~prześmiewca green civic | |
|
|
CYTAT hahah banda pedalow i tyle haha a co to miskow to moj tato jet komendantem rejonowym i co zatkalo i bede jezdzil jak chce bo mi podoba ahahha geje. a co do namierzania to sie nei gas moge ci namierzyc dupsko i wyru.... hahaha i co zaden ciec nie potrafi rejstracji odczytac hahah bo za kazdym razem jak wyjerzdzam na miesto to ejst innaa hahah bylo Juz WPR hahah cieci i tyle zal mi wal a ty lumpie w kapeluszu wiesz co gon sie z psem ahahah bez pozdrowien hahah debile Ale ty jesteś debil komendantów rejonowych nie ma już od dawna odeszli w zapomnienie razem z milicją. Ty chyba rzeczywiście masz jakieś kompleksy natury seksualnej, może ci nie staje albo masz bardzo małego i musisz nadrabiac samochodzikiem i napinką w necie. Ale lubie czytac twoje posty bo jesteś coraz śmieszniejszy i dobrze się przy tym bawię. A tak poza tym to twoje autko to wcale nie jest jakieś cudo by się nim chwalić. |
|
|
~~ | |
|
|
Sprobuj szczescie mi najebac hahah cieciu hjahah
|
|
|
~~ | |
|
|
jestescie banda idiotow i to wszytko bo tam naprawde to nie jestem zaden green civic jezdze golfem haha ciecie haha ale ma ubaw hahah z tym komendantem haha buahah ciecie goncie sie a tak na marginesie goncie sie haha
|
|
|
~~do batmobil | |
|
|
ja ci ryj rozwale i powiem ze nie zauwazylem hahah ciciu pochyl sie i sciana sama Ci znajdzie hahah bez pozdrowienia cwelu
|
|
|
~~lupo w kapeluszu | |
|
|
Wez czlowieku sprobuj przeczytac to co piszesz, moj syn w przedszkolu potrafi lepiej formulowac zdania, no ale ty chyba zamiast do szkoly siedziales w kanele swojego garazu. Najlepiej naklej te teksty na tylna szybe swojego wozidelka to ubaw z ciebie bedzie mialo cale miasto a nie tylko czytelnicy forum.
|
|
|
~~ | |
|
|
ty za to cieciu jezdzisz pewni golfem szkoda gadac banda zjebow i tyle hjahah
|
|
|
~~ | |
|
|
mistrzowie prostej sie oburzają !!!!:boksuj:
|
|
|
~~asa | |
|
|
no tak, "mistrzowie prostej" w swoich pierdziawkach.. tym pierdzeniem nawolujeccie lachony czy co ?? porazka!
|
|
|
~~nikkor | |
|
|
CYTAT no tak, "mistrzowie prostej" w swoich pierdziawkach.. tym pierdzeniem nawolujeccie lachony czy co ?? porazka! trzeba mieć nieźle nawalone we łbie, żeby polecieć na 25 letnią, prosto z niemieckiego szrotu pierdziawkę typu Golf2 albo jakaś Honda czy inna Astra |
|
|
~~asa | |
|
|
to niech mi ktos wytlumaczy, po co te samochody tak "pierdza" ??
|
|
|
~~szaleniec | |
|
|
Jezu, ludzie przecież jak czytam tego kolesia co ma "tate komendanta rejonowego" (bez komentarza) to jestem pewny że on nie może mieć prawo jazdy, bo poprostu chłopak co najwyżej jest w podstawówce ;) (nie obrażając ludzi z podst)
Człowiek pełnoletni raczej nie pisze tak żałosnym stylem. Chyba, że po prostu on jest mocno ograniczony ;) ps. Ja nie mam Golfa, Hondy czy czegoś takiego ale nie uogólniajcie że każdy kto ma w/w marki starsze auto to jest półgłowek. Nie każdego stać na nowe Volvo, czy Toyotkę ;)i jeździ tym co ma. ps.2 Najlepiej zamknijcie ten temat, bo poza bluzgami wiele tu nie ma. |
|
|
~~IfeelGood | |
|
|
jednemu pierdzi bo lubi sluchac,a drugiemu zeby go wszyscy widzieli :] mam nadzieje ze ciekawosc zaspokojona ;-)
|
|
|
~~ | |
|
|
a jeszcze inny ma po prostu dziurawy układ wydechowy
|
|
|
~~ | |
|
|
a jeszcze inny zjeb celowo dziurawi lub całkowicie odejmuje tłumik :blee:
|
|
|
~~ | |
|
|
chyba trzeba podac numery na forum tych co zapier...alają po uliczkach na porębach wsród dzieci
przypominam ze na osiedlu obowiązuje ograniczenie do 30 km/h ,przypominam ze 1 maja w rzeszowie jest 1/4 mili tam pokazcie jak wasze sprzeta jezdza a w miescie na osiedlu sobie darujcie bo nie zaimponujecie nam . |
|
|
~~asa | |
|
|
CYTAT jednemu pierdzi bo lubi sluchac,a drugiemu zeby go wszyscy widzieli :] mam nadzieje ze ciekawosc zaspokojona ;-) no wlasnie niezaspokojona... nierozumieme co w tym fajnego. jedziesz aute, huk jak na lotnisku przy starcie odrzutowca i to ma byc fajne ??? chyba ktos naprawde ma cos z glowa.. |
|
|
~~ | |
|
|
dzisiaj sobota to chłopoki wyjado swoimy maszynami pierdziec po stalowy, cały tydzień odkładaly na palywo kasiore.
|
|
|
~~ | |
|
|
oj działo sie
|
|
|
~~IfeelGood | |
|
|
CYTAT CYTAT jednemu pierdzi bo lubi sluchac,a drugiemu zeby go wszyscy widzieli :] mam nadzieje ze ciekawosc zaspokojona ;-) no wlasnie niezaspokojona... nierozumieme co w tym fajnego. jedziesz aute, huk jak na lotnisku przy starcie odrzutowca i to ma byc fajne ??? chyba ktos naprawde ma cos z glowa.. o gustach sie nie dyskutuje jak to mowia ;-) dla Ciebie to glupota dla kogos innego pasja |
|
|
~~ | |
|
|
ale są jeszcze przepisy ruchu drogowego dotyczące decybeli.a dlaczego ja mam słuchac czyjąs "pasje"
|
|
|
~~IFeelGood | |
|
|
przeciez nikt nie jezdzi samochodem caly dzien ;] jezeli bardzo przeszkadza mozna zglosic
|
|
|
~~stalowiak | |
|
|
CYTAT ale są jeszcze przepisy ruchu drogowego dotyczące decybeli.a dlaczego ja mam słuchac czyjąs "pasje" oprócz tego są jeszcze badania techniczne i zastanawia mnie bardzo kto tym hałasującym pierdziawkom podbija owe. normalny użytkownik będzie miał problem przepchać swój samochód nawet z malutką dziurką albo jej zaczątkami w układzie wydechowym, natomiast pierdziawy produkujące dB jak odrzutowiec bez problemu przechodzą badania - albo ja czegoś nie rozumiem bom głupi albo jakiś nadzór powinien się przyjrzeć stacjom kontroli pojazdów. |
|
|
~~IFeelGood | |
|
|
dodaj jeszcze wychodzi taki nienormalny z buczacego samochodu zamiast stop ma kopyta i idzie prosto po pieczatke ;]
|
|
|