~~ | |
|
|
Ludzie coś tu nie tak bo Dr Walawska sprzedała gabinet ORTO-MIX 3 lata temu i od 3 lat juz do Stalowej nie jezdzi.Wiem bo jestem jej pacjentka w Lublinie. A teraz tam jest jeszcze lepszy ortodonta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Zenon Mięsak na podskarpowej.Mięsak to najzłośliwszy nowotwór a nie ortodonta.
|
|
|
~~ | |
|
|
Pierdyu, szmerdy, bzdety, fajanciaze
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT MamaKuby: mozesz przyblizyc sprawe z Ortomixem? Bylem tam - ale nie u ortodony, lecz u zwyklego dentysty... jakie opinie slyszalas o ortomixie? Idą na bajer z lupami,bo są ślepe.
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT MamaKuby: mozesz przyblizyc sprawe z Ortomixem? Bylem tam - ale nie u ortodony, lecz u zwyklego dentysty... jakie opinie slyszalas o ortomixie? Idą na bajer z lupami,bo są ślepe.
|
|
|
~~anka | |
|
|
CYTAT pani Beato nie Ladnie tak się chwalić,najlepsza jest dr Szeląg,całe szczescie,że jest,bo kto by po pani poprawiał? DR Szeląg-rzeczowa,profesjonalistka,swietne efekty u mojego dziecka osiągneła.....polecam A słyszałam ta opinię że poprawia.....po innych |
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~:)) | |
|
|
CYTAT CYTAT pani Beato nie Ladnie tak się chwalić,najlepsza jest dr Szeląg,całe szczescie,że jest,bo kto by po pani poprawiał? DR Szeląg-rzeczowa,profesjonalistka,swietne efekty u mojego dziecka osiągneła.....polecam A słyszałam ta opinię że poprawia.....po innych ja rowniez polecam dr szelag, ciesze sie ze do niej trfilam bo musi duzo poprawic po dr Z... |
|
|
~~pacjent | |
|
|
Dr Walawska - polecam. Leczenie skuteczne - wystarczył aparat zakładany na noc, a wadę miałem dużą. Szkoda, że doktor już nie przyjeżdża do ORTO-MIX. Kiedyś chodziłem tam właśnie do ortodonty dr Walawskiej. Później potrzebny był dentysta i ten gabinet już został, a lekarz - dr Zdonek.
Zakładają lupy? To chyba lepiej widzą? |
|
|
~~Monia | |
|
|
Co za bzdury wypisujecie,ze dr Szoja jest nieprzyjemna!Mam zupełnie inne zdanie-to bardzo miła osoba!!!Widzę,że to chyba konkurencja się odzywa jak nie może się doczepić zawodowej strony to pisze,ze jest nieprzyjemna!Fe,nieładnie.
|
|
|
~~basia | |
|
|
Ja np chwalę ortodontke Barową. Jak widać każdy jak zwykle ma inne zdanie
|
|
|
~~franio | |
|
|
Ja mialem najbardziej krzywe zeby w okolicy. Udalem sie do doktor Barowej i dzis po 4 miesiacach mam juz prawie proste zeby. POLECAM
|
|
|
~~maciek | |
|
|
to w koncu kogo polecacie?
|
|
|
~~wstrząs | |
|
|
Trzeba być głęboko ograniczonym dzieckiem, żeby zadawać tego typu pytania na forum. Proponuję ciągnięcie losu, rzut monetą...
Wydanie 5000 zł zawsze powinno się wiązać z bezpośrednim kontaktem z lekarzem który bierze na siebie odpowiedzialność za prawidłowo przeprowadzone leczenie -które pomimo prawidłowego przebiegu nie zawsze musi skończyć się po 24 miesiącach. Nie będę pisał do kogo chodziłem. Wiem ile to mnie kosztowało bólu, wyrzeczeń i pieniędzy. Miałem szczęście, że trafiłem do świetnej SPECJALISTKI. Wcześniej byłem we wszystkich gabinetach w mieście i kilku w Lublinie w celu ustalenia programu leczenia, kosztorysu, przedstawienia kwalifikacji ZLECENIOBIORCY. Stosowałem prosty klucz – im ktoś był bardziej cwany, im więcej obiecywał, im bardziej skracał leczenie ( rekordzista do 10 mies) tym mniej wierzyłem. |
|
|
~~braces | |
|
|
CYTAT Trzeba być głęboko ograniczonym dzieckiem, żeby zadawać tego typu pytania na forum. Proponuję ciągnięcie losu, rzut monetą... Wydanie 5000 zł zawsze powinno się wiązać z bezpośrednim kontaktem z lekarzem który bierze na siebie odpowiedzialność za prawidłowo przeprowadzone leczenie -które pomimo prawidłowego przebiegu nie zawsze musi skończyć się po 24 miesiącach. Nie będę pisał do kogo chodziłem. Wiem ile to mnie kosztowało bólu, wyrzeczeń i pieniędzy. Miałem szczęście, że trafiłem do świetnej SPECJALISTKI. Wcześniej byłem we wszystkich gabinetach w mieście i kilku w Lublinie w celu ustalenia programu leczenia, kosztorysu, przedstawienia kwalifikacji ZLECENIOBIORCY. Stosowałem prosty klucz – im ktoś był bardziej cwany, im więcej obiecywał, im bardziej skracał leczenie ( rekordzista do 10 mies) tym mniej wierzyłem. Powyższy wykład to odpowiednik wanny Wassermana w wydaniu stalowowolskim. Polecam podobne podejście do mechanika samochodowego (naprawy często idą w tysiące) etc. No i zawsze trzeba zalożyć teczkę, żeby straszyć jej zawartością. zazdroszczę mnóstwa wolnego czasu na przeprowadzanie dochodzeń. Ja w tym czasie muszę zarobić na usługe, która wg. przedmówcy miałyby stać sie celem śledztwa. Ludzie proszą o referencje, a swoje i tak przemyślą. |
|
|
~~immortal888 | |
|
|
Polecam dr Wiolettę Szeląg
|
|
|
~~23DRQFRGTV | |
|
|
RQBGTFVVVVVVVVVC
|
|
|
~~maciek | |
|
|
to w takim razie, widac ze kazdy inny bedzie lepszy niz pani Z, u ktorej bylem na pierwszej wizycie
|
|
|
~~RRJ | |
|
|
Zdecydowanie Szelągowa!
|
|
|
~~Anka | |
|
|
CYTAT Zdecydowanie Szelągowa! Zgadzam sie w 100%. |
|
|
~~Kazik | |
|
|
jeśli dziecko jest małe nie chodź po gabinetach ,które nie mają umowy z NFZ.SZelągowa ma.Ja wprawdzie chodzę do ortomiXu i efekty są znakomite,tylko tam jest drożej.
U mnie w pracy ludzie polecają dr Kasprzyk z NIska. |
|
|