|
|
|
CYTAT [cytat]\\\"The Secret\\\" Rhonda Byrne cytaty z \\\"The Secret\\\" Ale co to za sekret to może ściema )) prędzej? Nie wiem Biały01 ;) Przeczytaj zobaczysz Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
Allen_Carr_Jak_skutecznie_rzuci?_palenie.pdf (981,13 KB)
|
|
|
|
|
Biały01
aga Ja mam filmik...Książkę czytałem... nawet ale podchodzi mi coś pod Scjentologów. VICIA Daj tą książkę CYTAT Allen_Carr_Jak_skutecznie_rzuci?_palenie.pdf (981,13 KB) |
|
|
|
|
CYTAT VICIA Daj tą książkę CYTAT Allen_Carr_Jak_skutecznie_rzuci?_palenie.pdf (981,13 KB) Tester http://forum(...)ic=75665 na stronie Vectra Klub Polska w temacie o nie paleniu masz książkę Załączone pliki Allen_Carr_Jak_skutecznie_rzuci?_palenie.pdf (981,13 KB) Ilość pobrań: 261 Ja już nie palę Tester jaka to frajda powiedzieć ja już nie palę. |
|
|
|
|
Jak co roku każdy ma plany noworoczne, które chce zrealizować...
nie chcesz by jak zwykle cały ten zapał przeszedł po tygodniu czy dwóch? Polecam zestaw jaki przesłał mi dziś znajomy: - bardzo fajny program, który nie pozwoli zapomnieć o żadnym planie http://www.doit.im/gtd.jsp - krótki filmik, który warto oglądać od czasu do czasu http://www.youtu(...)rKl6U-do - fajna książka, która... a zresztą - tytuł mówi wszystko - "Efekt jojo w motywacji" : http://skocz.pl/efekt_jojo http://www.kosmetykfm.pl/ - pomoc w doborze odpowiednich dla Ciebie zapachów- dystrybutor FM GROUP ;) |
|
|
|
|
Biały01 ;)
Pytanie było o książkę, która ma zmienić Twoje życie a więc podałam przykład "the secret" masz racje jest to książka naukowa, ale czy nie wydaje Ci się, że jest to prawdziwy i optymistyczny punkt widzenia? Osobiście staram się wierzyć w to co zostało tam napisanechcę wierzyć, że to prawda jakoś lżej mi wtedy na duszy ;) serioo!! Jeśli miałabym podawać książki, które lubię i polecam musiałabym wymienić całą serie mojego ulubionego pisarza Paula Coelho. Szczególnie,ale nie wiem czemu do gustu przypadła mi książka " 11 minut ". Podobają mi się też zwykłe dzienniki w stylu " Dziennik Bridget Jones " Podobała mi się książka pod tytułem "Biała Masajka", "Kwiat pustyni" " Spalona żywcem" Mogłabym jeszcze godzinę wymieniać, bo bardzo lubię czytać Mogę się ścigać, jeśli chodzi o ilość przeczytanych książek, ale chyba nie o to chodzi;) Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
CYTAT Monopol na zbawienie - Szymon Hołownia wlasnie mi doszedl ciekawe czy cos zmieni ]:-> |
|
|
|
|
Daj znać jak wrażenia, bo noszę się z zamiarem kupna.
|
|
|
|
|
CYTAT Daj znać jak wrażenia, bo noszę się z zamiarem kupna. siadlem do tego przed snem we czwartek to bez fajerwerkow usnalem po jakichs 70 stronach ;] do ojca chrzestnego siadalem pozniej i bardziej zrabany ale przeczytalem w podejsciu ;] jak narazie jest nudno i sie ciagnie ;] na poczatku opisuje 10 przykazan usnalem zaraz po nie cudzoloz ;] do tego czasu zapamietalem cos o sekcie mansona i o tym ze wzrokiem i mysla cie cudzolozy ;] dodalbym jeszcze do tego 1 pytanie czy chce miec ksiedza troche nadgorliwego czy takiego co zlewa, reszta to takie bajki o mnozeniu czekolady przez pasterzy w brazylii ;]z tego co kartkowalem dalej to jakas niby gra do ktorej plansza dostepna w okladce twaredej(ja wybralem miekka do poczytania) nie wiem jak to sie ulozy na koniec po podsumowaniu pkt, ale to gdzie mi sie otworzylo wyglada srednio ;] pytanie co robisz gdy spotkasz ksiedza ?w kazdym razie cos w ten desen a. nic b. zegnam sie c. klekam po czym padam krzyzem d. mowie dzien dobry e. mowie szczesc boze holownia wybiera prawidlowa odpowiedz i pisze dlaczego tak ;] bardziej sie ziewa niz czyta, jezeli nie zalezy ci by kniga dolaczyla na twa polke to jakos pod koniec nastepnego tygodnia bede ponownie w stali i moge pozyczyc ;] to momentu na ktorym sie zatrzymalem to lepiej za to butelke kupic ;] |
|
|
|
|
Właśnie kończę jedną książkę i mam już w planach jeszcze dwie, ale nie wykluczone, że dostaniesz pw za niedługi czas i się dogadamy. Może za tą kupioną butelkę będzie lepiej .
|
|
|
|
|
Cześć Aga!
Oglądałem ten film i też mi się spodobał, popieram twoje zdanie o życiu lepszym, jednak nie każdy potrafi mieć taką percepcje i nie każdy potrafi tak żyć. Ostatnio bardzo spodobał mi się cytat Henrego Forda: "Jeśli myślisz, że potrafisz, albo myślisz, że nie potrafisz, to w obu przypadkach masz rację". Pozdrawiam |
|
|
|
|
łuny w bieszczadach - tekst nie najnowszy ale... warto i jeszcze tu jak ktos lubi tematy AK, UPA - http://akowcy.de/
anioly sa cale zielone |
|
|
|
|
Bardzo polecam "Sterefę cienia : trzy lata z psychopatą - historia prawdziwa" i "Strefę światłą : walka o szczęście - historia prawdziwa" Wiktorii Zender.
Dopiero co je przeczytałam, normalnie szok i podziw dla autorki i jednocześnie bohaterki za siłę, wiarę w lepsze jutro pomimo niesamowitych negatywnych przeżyć, kalectwa, bólu i ciągłych pobytów w szpitalu. Czytając ją można sobie uzmysłowić co nie co i głębiej się zastanowić nad tym co mamy a nie nad tym co NIE mamy i co musimy jeszcze w życiu mieć. Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
"Potępienie Paganiniego" Anatolij Winogradow
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
Ja polecam - ''Lektor'', oraz na podstawie tej ksiazki film z nagrodzona oskarem Kate Winslet
|
|
|
|
|
ja moze cos odradze :] siadlem dzisiaj do "szeptem", przeczytac, przeczytalem ale tak jakos od 1/3 strony brakuje swiezosci i staje sie strasznie smetne :] czlowiek czyta w nadziei jescze kilkadziesiat stron, a pozniej stwierdza ze wypada doczytac bo juz niewiele do konca
|
|
|
|
|
Czy możliwe jest bardzo niskim kosztem zwiększenie przychodów swojej firmy? Oczywiście, że tak - wystarczy wiedzieć co i jak zrobić. W tej książce znajdziesz odpowiedź
- http://free-(...)remiera/ ;) http://www.kosmetykfm.pl/ - pomoc w doborze odpowiednich dla Ciebie zapachów- dystrybutor FM GROUP ;) |
|
|
|
|
Najlepiej czyta sie ksiązki których nieprzeczytanie nie podlega karze
Ja osobiście polecam Andrzeja Pilipiuka i jego,,Wezmisz czarno kure...".Boska ksiązka! Oraz inne które niestety jeszcze nie zdążyłam przeczytac ale jeśli są równie zabawne i zachęcające to niebawem to zrobie http://valki(...)iografia |
|
|
|
|
Polecam Grzesiuka - Boso ale w ostrogach, piec lat kacetu, na marginesie zycia
|
|
|
|
|
Dzieki za przypomnienie o Grzesiuku. Czytalam go kilka lat temu i bylam zafascynowana jego sposobem pisania, musze znow siegnac po te ksiazki - na marginesie zycia pochlonelam w jeden wieczor. Dzieki za przypomnienie . . .
|
|
|
|
|
Gdy szukam sensu : Fabula Rasa -Edward Stachura
Gdy szukam siły...: Alchemik -Paulo Coelho Gdy szukam zabawy..: Lesio -Joanny Chmielewskiej Gdy szukam wyciszenia ..: Lato leśnych ludzi -M.Rodziewiczówny Gdy szukam przygód..: Podróże Jaimiego Mcpheetersa-R.L.Taylor Gdy szukam dobrej fantastyki: Miasto -Clifford Simak |
|
|
|
|
W.Łysiak szczególnie Flet z Mandragory.
I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Wszystkich czytaczy książek zapraszamy do udziału w akcji "Przygarnij książkę", szczegóły www.mdkstalowawola.pl
|
|
|
|
|
jednak Polacy coś tam czytają
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Sztuka Wojny -Sun Tzu, Sun Pin
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; jeśli jest nieśmiały, spraw by nabrał pychy; jeśli jego wojska są skupione, rozprosz je. Uderzaj, gdy nie jest przygotowany; zjawiaj się tam, gdzie się tego nie spodziewa." Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|