|
|
|
Czy wie ktoś może gdzie w Stalowej Woli lub okolicach można zrobić kurs na operatora koparko ładowarki??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a po co Ci to ?
|
|
|
|
|
potrzebne do szczęścia
|
|
|
|
|
Ja mam takie papiery operatora K-P kl.III i wcale nie jestem szcześliwszy - uwierz . Wręcz przeciwnie poszło się sypać grubo ponad tysiąc złotych .W hucie podobno jest od lipca taka możliwośc tylko dokładnie gdzie ? http://www.echod(...)24834507 . Z tego co mi wiadomo najbliżej jest Rzeszów , ja zdawałem w Ropczycach w 2003roku na ostrówku i łatwo na tym złomie nie było . Pozdro.
|
|
|
|
|
Z Urzedu Pracy wysyłają do Rzeszowa. Ja kończyłem kurs w Rzeszowie. Ale jak nie będziesz miał mozliwości odbyć gdzies stazu lub złapac troche doswiaczenia gdzies to taki kurs mozesz sobie śmiało odpuścić. Chyba ze masz swój sprzecik to tak
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a czy te papiery obejmują obsługę tzw. "mrówy" np ł34??
Errare humanum est. |
|
|
|
|
to jest już ładowarka
|
|
|
|
|
Acha, czy najbliżej w Rzeszowie. Pewnie w tym Centrum Kształcenia Zawodowego czy jakoś tak. akurat jutro będę jechała do Rzeszowa to może podjadę i zapytam.
A orientujecie się ile taki kursik, zrobiony na własną rękę, może mnie kosztować? |
|
|
|
|
z 1500 zł to minimum .
|
|
|
|
|
Wybierz inny kurs bo takich operatorów jest już dostatek i w dodatku bezrobotnych bo Urząd Pracy po takim kursie nie oferuje stażu, a bez stażu masz zerowe szanse na zatrudnienie.
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Czy wie ktoś może gdzie w Stalowej Woli lub okolicach można zrobić kurs na operatora koparko ładowarki?? ano w centrum szkolenia zawodowego w stalowej woli ul kwiatkowskiego (szkoła przy hucie) trzeba zadzwonić, c.1390zł od marca dla pracowników huty wydziały mechaniczne-spółki skarbu państwa kurs będzie za darmo Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
poszukuję operatora koparko ładowarki. Stalowa Wola lub okolice. wymagane doświadczenie.
kontakt 502 372 602 |
|