~~Monia | |
|
|
Był ktoś, jakie ceny, jaki klimat ?
czekam na jakieś wiadomości |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
fajna knajpka.... gdyby nie nazwa, która w koncu do czegos zoobowiazuje. Lech 5 zł
|
|
|
~~*** | |
|
|
a gdzie jest taka knajpa?
|
|
|
~~hehe | |
|
|
Lech 5 zł!, no to zyczę powodzenia, musiałyby chyba panienki w topless podawać, zebym tyle zapłacił w stalowej....
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
a guinnes z kija 9 zeta.ja bym zrobił dłuższy bar i jakieś sofy cos w tym stylu.
|
|
|
~~ | |
|
|
Bardzo tam ciasno i duszno, nasmrodzone papierosami
|
|
|
~~zzt | |
|
|
szkoda czasu,:zzz: za takie pieniadze lecha to on nie sprzeda ,za szybko sie chce wzbogacic troche pokory.
|
|
|
~~xxx | |
|
|
A gdzie to jest, proszę o adres na forum.
|
|
|
~~Andrzej | |
|
|
Wczoraj byłem tam poraz czwarty
A wiec wystrój: przytulnie, schludnie i miło. Bez rzadnego przepychu. ciekawy pomysł jesli chodzi o sufit (wyścielony zbożem,słomą) no i kominek i ciemne umeblowanie. Alkohol: Wszystkie rodzaje whieskey jak i whisky... wydawało by sie ze to jest to samo, lecz nie. Bar ma własnego menagera od spraw alkoholi który skrupulatnie dobiera alko na potrzeby baru i klijentów. Wczoraj nam tłumaczył naczym to wszytsko polega... szczeka mi opadła jak koleś zaczał to wszytko opowiadać... No ale nic lecimy dalej, Ceny: piwko lech tyskie żubr 5 zł guinnes duży 9 zł mały 6 zł (wczoraj akuratnie jedną kolejke Guinnesa dostalismy na koszt firmy wiec spoko) :mrgreen: polecam to piwo bo w smaku nie odchodzi od naszych polskich piw a jest za to mniej gazowane i ciemne;) Jesli chodzi o ceny reszty alkoholi to fakt sa drogie tak samo jak przystawki. Ale to ma tez swój plus: Nie zleci sie do knajpy jakas chołota i amatorka tanich piw i rozrób w knajpach. Knajpa w sam raz na przyjscie z przyjaciólmi, dziewczyną itp pogadac, powspominać.. Muzyka lekka irlandzka o odpowiednim nagłośnieniu. lekkim minusem są niskie krzesła przy barze, ale można sie przyzwyczaić. no i na końcu obsługa: przeemiłe barmanki (dianka, Kaska i niepamietam tej trzeciej :razz: ) Miłe i ładne dziewczeta. W skórcie: Kolejna dobra knajpa, na europejskim standardzie, do której nie trzeba sie wstydzic zabrać przyjezdnych lub rodzine z daleka. POLECAM! |
|
|
~~Stalówek | |
|
|
no właśnie jak jest z tym smrodem po szlugachi zadymieniu?klimy nie mają?raczej tak.mówie knajpka fajna ale mała no!bary w stylu angielskim są raczej długie a tu taka pipidówka.nie ma tam może miejsca to trzeba było wziąć większy lokal.ale pomysł spoko.
|
|
|
~~ | |
|
|
ja tam wole a&j a warka tylko 3,30 !!
|
|
|
~~xxx | |
|
|
No i kolejne posty, a adresu jak nie było tak nie ma.
|
|
|
~~ | |
|
|
KEN 12 BUDYNEK ARKA
|
|
|
~~ | |
|
|
BYŁAM TAM WCZORAJ Z PRZYJACIÓŁKAMI I JAK TO DZIEWCZYNY NIE ZAMUWIŁYŚMY ODRAZU ALKOCHOLU , SKUSIŁYŚMY SIĘ NA KAWE. LISTA ZARÓWNO JAK KAW I WIN JEST BARDZO DŁUGA I KUSZĄCA . DLA MNIE JEST COOL . POLECAM.
|
|
|
~~---- | |
|
|
Trzeba było zamówić słownik ortograficzny.
|
|
|
|
|
|
hahah
"Kazda swinia trafi do rzeznika" |
|
~~ | |
|
|