~~stary | |
|
|
CYTAT Aśka: siedź sobie w tej budowlance, picuj o niej ile chcesz, ale Staszica NIE OCENIAJ, NIE RECENZUJ, skoro tam nie chodzisz! A wcześniejsze posty o łapówkach są bezczelne.
Czy cała budowlanka jest taka zakompleksiona? ps. napisz jeszcze tylko jak Ci poszła matura, bo w innych szkołach dalej siedzą nad książkami, a nie na ulicznych capstrzykach. A korepetycje udzielane po południu tym samym uczniom którzy przychodzą do klasy przed południem to nie łapówka?????? Pól Staszka tak sie "uczy". |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Wcale nie jest prawdą, że będą likwidowane wszystkie licea. W budowlance zostają przecież na profile humanistyczne. Moja znajoma chodziła parę miesięcy na Staszica, po czym przeniosła się do budowlanki, a następnie dostała się na dobre studia w Austrii. Każdy, kto chce się uczyć będzie się uczył niezależnie od szkoły, w której się uczy!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
No i co ta koleżanka? zbiera winogrona? bawi dzieci?
|
|
|
~~ | |
|
|
Koleżanka normalnie studiuje, nie myślcie, że tylko Staszic jest super szkołą, bo wcale tak nie jest. Już niedługo miejsce Staszica w rankingach zajmie szkoła katolicka. w takich szkołach jest najwyższy poziom nauczania.
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Koleżanka normalnie studiuje, nie myślcie, że tylko Staszic jest super szkołą, bo wcale tak nie jest. Już niedługo miejsce Staszica w rankingach zajmie szkoła katolicka. w takich szkołach jest najwyższy poziom nauczania. - najwyzszy poziom jest w szkolach prywatnych. rok temu byl ranking WPROST - w woj. podkarpackim na pierwszych 3 miejschach - 2 byly szkoly prywatne - zreszta jedna katolicka. Ona ok poszla na studia. Ale 90% ludzie sie tam ... zmarnuje ... |
|
|
~~ | |
|
|
No pewnie, że tak jest, ale wydaje mi się, że w tej szkole katolickiej będzie wysoki poziom, dlatego tam się wybieram. Nie ma co wierzyć stereotypom dotyczących szkół katolickich- szkoła jak szkoła.
|
|
|
~~ | |
|
|
w szkole katolickiej wychowają Cię na " tercjankę " zreszta obciach do takiej szkoły chodzić....powaga
|
|
|
~~ | |
|
|
a mi się w budowlance podoba jest miła atmosfera i super nauczyciele przygotowuja do matury!!! piszcie co chcecie....ale do budowlanki do lliceum wybierają się moje 4 koleżanki!!!!
a na staszica jest beznadziejnie bo moja siostra tam chodziła- zeby mieć dobre oceny trzeba to tych nauczycieli co cie uczą chodzić na korki!!!! taka jest cała prawda- i ogólnie jest tam sztywno i beznadziejnie!!! |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT a mi się w budowlance podoba jest miła atmosfera i super nauczyciele przygotowuja do matury!!! piszcie co chcecie....ale do budowlanki do lliceum wybierają się moje 4 koleżanki!!!!
a na staszica jest beznadziejnie bo moja siostra tam chodziła- zeby mieć dobre oceny trzeba to tych nauczycieli co cie uczą chodzić na korki!!!! taka jest cała prawda- i ogólnie jest tam sztywno i !!! |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT a mi się w budowlance podoba jest miła atmosfera i super nauczyciele przygotowuja do matury!!! piszcie co chcecie....ale do budowlanki do lliceum wybierają się moje 4 koleżanki!!!! a na staszica jest beznadziejnie bo moja siostra tam chodziła- zeby mieć dobre oceny trzeba to tych nauczycieli co cie uczą chodzić na korki!!!! taka jest cała prawda- i ogólnie jest tam sztywno i To która jest"KaTOLICKA"-bUDOWLANKA,CZY TA OBOK?wIĘCEJ TYCH Z "bUDOWLANKI" NAUCZYCIELI WIDAĆ NA KLĘCZKACH!tO IDŻ DO TEJ SZKOŁY - TAM JEST bOSKO I SPRAWIEDLIWIE-tAM SĄ SAMI bOGOBOJNI!:!!! |
|
|
~~aśka | |
|
|
Wiem co mówię na temat Staszka, bo sporo osób po czasie przepisało się do budowlanki ;/ Dziwne co nie ...a niby taka zła szkoła ta budowlanka...
Moja siostra skończyła budowlanke i teraz studiuje na Sorbonie więc chyba można po tej szkole coś mieć jeśli sie chce. Tak więc jeszcze raz polecam ..i nie dlatego że ja tam chodze , po prostu słysze opinie innych ludzi A nie każdego stać na chodzenie na korki , tylko po to żeby zdać ... i nie oszukujcie się bo doskonale wiecie jak jest A co do szkoły katolickiej to moim zdaniem to wcale nie obciach chodzić do takiej szkoły ... bo przeciez ona jest jak każda inna , tyle tylko że skupia sie też na wychowaniu , a to chyba nic złego ... |
|
|
~~ | |
|
|
nauczyciel uczacy w szkole powinien miec dobry kontakt z uczniami i powinien umiec z nimi rozmawiac, znac ich problemy doradzic, pozartowac, a nie tylko: "siadamy pojedynczo i wyjmujemy karteczki" niestety takich nauczycieli budowlance mozemy policzyc na jednej rece:((
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
raczej w tej szkole ida na ilosc a nie jakosc
|
|
|
~~ | |
|
|
Ta "aśka" to jakaś naganiaczka albo trzepnięta, sama pyta , sama odpowiada. Płacą jej czy jak? Ona nie wie, że to widać? Bidna jakaś dziewucha.
|
|
|
~~ | |
|
|
Aśka pisze bardzo mądrze. pozdrawiam Ja też uważam, że chodzić do katolickiej szkoły to nie obciach.
|
|
|
~~aśka | |
|
|
nikt mi nie płaci ...widze jak jest ...tylko że wy jesteście ślepi ... ;/;/
Na tym zakończe moja wypowiedz |
|
|
~~ | |
|
|
Aśka ! nie ściemniaj! Sama wiesz jak jest!!!! Lepiej pośpiesz się bo się spóźnisz na korki, a matura tuż ,tuż!
|
|
|
~~aśka | |
|
|
nie jestem maturzystką ;/;/ mam jeszcze troszke czasu do matury ...
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT nauczyciel uczacy w szkole powinien miec dobry kontakt z uczniami i powinien umiec z nimi rozmawiac, znac ich problemy doradzic, pozartowac, a nie tylko: "siadamy pojedynczo i wyjmujemy karteczki" niestety takich nauczycieli budowlance mozem
y policzyc na jednej rece:(( |
|
|
~~2 LO Budowlanka ;) | |
|
|
CYTAT tak najlepsza zwłasza "profesor" B. latający z aparatem , i majacy wszystkich uczniów w kartotece dokladnie...:d Co do budowlanki niech nikt nie ocenia jak tam jest skoro tam nie chodzil!! Uczyć sie trzeba chyba ze ktos nie chce zdac ale nauczyciele słuza pomoca ;) spotkalam sie z zyczliwoscia niektorzy napewno sa wymagający dlatego tez srednia ocena np z niemieckiego w grupie zaawansowanej to 4.5 i powiedzcie mi;D Dlaczego to uczniowie z budowlanki zajeli 1 , 2 i 3 miejsce w rejonowym konkursie o Obronie cywilnej? stasznic nawet nie mial 6 miejsca a uczestnikow ze wszystkich szkół było ok.25 ..;) no wlasnie zastanawiające ;) to budowlanka pojechala na konkurs wojewódzki o obronie cywilnej a nie SLo / Staszic ;) dla was smutne .. lecz prawdziwe;) a budowlanke polecam kto sie chce uczyc to bedzie osiagal sukcesy nawet i w budowlance . Nie damy sie ;) Pozdrawiam Budowlankowiczów!!! |
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ewa | |
|
|
zeby jese jedna szkoła w tarnobrzegu taka sama powstała dla dzieci guchych i słabo słysąsych oto prosimy
|
|
|
~~gosia | |
|
|
[cytat]
zeby jese jedna szkoła w tarnobrzegu taka sama powstała dla dzieci guchych i słabo słysąsych oto prosimy |
|
|