| ~~Młody :P:P | |
|   | |
| 
      :blee:To skandal pracownicy tesco są dyskryminowani zabiera im się nawet prywatność !!! Ich szawki są przeszukiwane przez pracowników ochrony co wy o takiej sytułacji sądzicie :(:( jak mi powiedział o tym znajomy to byłem w szoku | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~jórz nie muody | |
|   | |
| 
      Nie rozumiem tekstu. Co to są "szawki"
       | |
|  | 
| ~~nie-pracownik | |
|   | |
| 
      Heh , może była wzmianka na ten temat w umowie, a jeśli się podpisuje coś czego się nie czyta...  to trzeba mieć pretensje do samego siebie. I nie zabierać ze sobą zbyt "osobistych"  rzeczy.. Zresztą szafki sa własnością TESCO :wśceikły: | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      1. nawet nie wiesz jak to bylo a cos piszesz ... mi sie wydaje ze pracownik zostal oskarzony o kradziez i po tym nastapila ta sytuacja.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| CYTAT 1. nawet nie wiesz jak to bylo a cos piszesz ... mi sie wydaje ze pracownik zostal oskarzony o kradziez i po tym nastapila ta sytuacja. zle Ci sie zdaje są kontrole ale rzadko | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      @jórz nie muody - co to są szawki też nie wiem. Ale co to jest sytułacja?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~aaaaaaa | |
|   | |
| 
      a ja kiedyś pracowałem w tesco. kontrole szafek są, sa tez kontrole pracowników wychodzących z pracy do domu, sprawdza im sie torebki, kieszenie a nawet nogawki. ochrona może wszystko. monitoring jest wszędzie oprócz ubikacji. pracownikom ochrony nie wolno rozmawiac z pozostałymi pracownikami, ma to zapobiegać spoufalaniu sie
       | |
|  | 
| ~~RPSW | |
|   | |
| 
      Najlepiej wcale nie chodzić do Tesco. Mamy swoje sklepy, nie potrzeba nam obcych molochów. Nie będzie Tesco, nie bedzie problemu z szafkami.
       | |
|  | 
| ~~endrju | |
|   | |
| 
      Nie wydaje mi się to wielką sensacją, wręcz jest to normalne. W przypadku kontroli sanepidu, sanepid może poprosić o przeglądniecie szafek pracowników, powinnien być tam porządek,a nie jakieś siedliska smrodu, więc tesco w ten sposób chce sobie zaoszczędzić wstydu w przypadku nalotu sanepidu
       | |
|  | 
| ~~hehe | |
|   | |
| 
      "szawki" - spadłem z krzesła...    | |
|  |