|
|
|
Wytłumacz jej to po np. pieprzykach łańcuszku generalnie po śladach szczególnych może być i ucho bo nie wieże w to ze ktoś ma w takich samych miejscach pieprzyki łańcuszek itp. szczerze to coś mi się wydaje ze robisz ją w chu** i ten artykuł jest tylko po to aby jej później pokazać ze się naprawdę starałeś i szukałeś zęby jej udowodnić to ze to nie ty
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
o właśnie przecież wyraźnie widać ,że ten gość ze zdjęcia ma na szyi pieprzyk i z tyłu na karku tuż przy włosach no chyba ,że ty też masz w tym samym miejscu
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
No właśnie. A jak Ty też masz pieprzyki w tym miejscu i taki łańcuszek na szyi, to trzeba było napisać, że szukać swojego zaginionego brata bliźniaka jednojajowego, o którym w dodatku nie wiedziałeś do niedawna, że w ogóle istnieje. No a jeśli takowego nie masz, no to niestety, wtopiłeś na całego...
|
|
|
|
|
a jak ja już oszukałes - to lepiej wyznaj jej mea maxima culpa ...
|
|
|
|
|
weź invxa to Ty akurat nie sluchaj bo jego kiedys te swiete "rady" samego do zguby doprowadzą
|
|
|
|
|
a co to ZARZAD taki aktywny ostatnio
wyszedl do ludu Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
zarząd wybudzony ze snu zimowego tylko invx troszki bredzi ale on tak często ma przejdzie mu jak juz ocknie sie i zorientuje w rzeczywistosci
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no w końcu jakby na to nie patrzeć to taki świąteczny klimacik no i świąteczne podejście
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
troche mi to nie na reke bo sporo osob bedzie mniej wiecej kojarzylo ale to ja jestem ;] spij spokojnie dziewczyno to ja nie on i odpusc darkowi ;]
|
|
|
|
|
ife-k
uspokoiles moje skolatane nerwa Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
ty sobie nie rob zartow ^^
|
|
|
|
|
CYTAT ty sobie nie rob zartow ^^ ife-k nigdy w zyciu nie bylam bardziej powazna to hmm..... kim jestes ,bo chyba zdaje sie nie tym za kogo podajesz sie, a moze ciebie w ogole nie ma Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
If33lG00d napisał:
CYTAT troche mi to nie na reke bo sporo osob bedzie mniej wiecej kojarzylo ale to ja jestem ;] spij spokojnie dziewczyno to ja nie on i odpusc darkowi ;] powaznie to Ty? |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
skąd wziąłeś ten cytat??
Errare humanum est. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|