| ~~nicola-x | |
|   | |
|  | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~nicola-x | |
|   | |
| 
      jesli to czytasz i jestes mi w stanie pomoc pisz moj nr gg 2929181 mam 24 lata i sama wychowuje synka .o pracy w stalowej moge pomazyc jest mi ciezko.jesli jest ktos kto moglby mi pomoc prosze piszcie.z gory dziekuje.pozdrawiam Katarzyna
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      ludzie po zawodowce maja prace wszedzie po liceum moga byc naciagaczami w tele 2:p a po studiach wiertaczem w HSW   co za kraj | |
|  | 
| ~~:D | |
|   | |
|   | |
|  | 
| ~~zuza | |
|   | |
| 
      W Warszawie na 10-osobowa grupe w żłobku jest średnio 50 osób na liście rezerwowej. W przeczkolach podobnie:/ W stalowce nie jest jeszcze tak źle...
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 150 Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Pakuj się i uciekaj ze Stalowej. Piszę to z żalem, ale to jest jedyne wyjście. W dużych miejscowościach, turystycznych, nie ma problemu. Głupi sklep (odpływ miejscowych na zachód) daje na wstępie 1300 zeta na miesiąc. A po pewnym czasie trafiasz na robotę za godziwe pieniądze w dobrej firmie. A Euro 2012 tuż, tuż. Pozdrawiam Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) | |
| 
                  Posty: 1 Dołączył: 29 Sie 2007r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      A ja juz kiedyś proponowałem Pani pracę i niestety nie doszło do ewentualnego spotkania. I co z tym fantem zrobić?
       | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      toż to niktinny, jak kasia24 z tutejszego forum, zaproblemiona, z wyciągnietymi rekami i nogami, proszącymi o pomoc...
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Czyżby wróciła? Mówiła, że tego nie zrobi.
       | |
|  |