~~ktos | |
|
|
Witam,
Czy mozna prosic o jakies namiary na firmy które ukladaja kostke brukową? pzd. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~an | |
|
|
015 8731991 numer tel do Adama proszę powołać się na Andrzeja z Pysznicy
|
|
|
~~ | |
|
|
tylko chlopie ...
ulozenie kostki t ne jest sobie od tak podsypac piachem ubic i ulozyc ... |
|
|
~~ | |
|
|
tylko nie rób tego teraz
|
|
|
~~ | |
|
|
wiem ze ulozenie to nie jest tak o, bo inaczej sam bym wykladal.
dzieki za namiary na Adama, napewno przekrece i sie umowie na wycene. a co do terminu to na koniec czerwca chce umowic ekipe bo teraz mam inne roboty. |
|
|
~~ | |
|
|
015 8731991 numer tel do Adama proszę powołać się na Andrzeja z Pysznicy
jeszcze pytanie - czy ten Adam ukladal moze u Ciebie? bo tez jestem z Pysznicy i chetnie zobaczylbym jakas gotowa robote Adama. |
|
|
~~GD | |
|
|
CYTAT wiem ze ulozenie to nie jest tak o, bo inaczej sam bym wykladal. dzieki za namiary na Adama, napewno przekrece i sie umowie na wycene. a co do terminu to na koniec czerwca chce umowic ekipe bo teraz mam inne roboty. zle mnie zrozumiales - nie jest ot tak - czyli wymaga starannosci - sam mozesz ja ulozyc jak najbardziej - i zapewniam ze bedzie to zrobione lepiej niz przez nejednego ... ukladacza. Najwazniejsza sprawa jest przygotowanie podloza - w zaleznosci jakie planujesz obciazenie - tak trzeba dobrac podloze. Wazna sprawa sa tez krawezniki. i przy wiekszych powierzchniach dobra strategia plantowania - w razie czego moge dac pare wskazowek |
|
|