Dołączył: 21 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Pytam bo chce zalożyc firmę. Ja mam jeden: Restauracja z grecką kuchnią. Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ola | |
|
|
Widziałeś gdzieś w Stalowej tłumy w restauracjach? To, że lubisz kuchnię grecką nie oznacza, że na tym zarobisz, a chyba po to otwiera się biznes.
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
to już chyba lepiej wyjdziesz na tym jak otworzysz budkę z zapiekankami........ albo zostaje Ci McDonald
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~asdf | |
|
|
a mi sie pomysl podoba lepsze to niz sie z kogos zbijac przynajmniej chlopak mysli
|
|
|
~~assan | |
|
|
pomysł dobry ale grecka kuchnia to już chyba była (koło hali targowej na końcu tego 'ciągu handlowego' gdzie jest perfumeria 'u Dariusza' i lodziarnie) i już nima.
nie wiem jak tam było i co podawali więc nie znam przyczyn zniknięcia owej. |
|
|
~~żuBer | |
|
|
CYTAT pomysł dobry ale grecka kuchnia to już chyba była (koło hali targowej na końcu tego \'ciągu handlowego\' gdzie jest perfumeria \'u Dariusza\' i lodziarnie) i już nima. nie wiem jak tam było i co podawali więc nie znam przyczyn zniknięcia owej. pierwsze słysze ze był tam wogóle jakiś lokal gastronomiczny O_o |
|
|
~~To ja | |
|
|
Czego brakuje w Stalowej Woli - Pracy !!!
|
|
|
|
|
|
Już pisałem w innym temacie, że chętnie zobaczyłbym w Stalowej Woli knajpkę z meksykańskim jedzeniem.
No a z pracą, to zaiste ciężko |
|
|
|
|
Myślę że niezły zarobek mogą przynieść: hipermarket budowlany, McDonald
|
|
~~bot | |
|
|
Czego brakuje w naszym mieście? Dobrego prezydenta. Nasze miasto staje się pośmiewiskiem dla normalnych, a super dla oszołomów jemu podobnych.
|
|
|
~~m87 | |
|
|
potrzebna jest zmiana calej wladzy : rady ktora blokuje inwestucje jak i prezydenta. Nie ma obiektu typu duzej galerii np. 60 tys. m2 w ktorej mozna by pograc w kregle, cos kupic, pojsc do multikina,i zjesc cos dobrego np.kfc, napic sie dobrej kawy i herbaty. W Stalowej wogole nie ma sklepu budowlanego wiec taki by sie przydal i nie ma sklepu z elektronika . Brakuje lokali wyspecjalizowanych np. z kultura kubanska. Jak widac jest wiele dziedin w ktorych mozna probowac szczescia
|
|
|
~~123 | |
|
|
najbardzie to brakuje KFC !!!!!!!!!!!!! Mcsyf jest niedaleko bo Rzeszów, a KFC najbliżej to Kielce i Radom.
|
|
|
|
|
|
mnie brakuje jeszburgera :] ale najbardziej to empiku albo przynajmniej kolportera ;]
|
|
|
|
|
NIestety, w zwiazku z brakiem kapitalu na lokalnym rynku otwieranie wlasnego biznesu nie rokuje najlepiej.
Polecalbym skup zlomu, firme ktora potrafilaby zutylizowac baseny na Hucie albo stacje benzynowa z tanim paliwem. Ale na to potrzeba sporych nakladow. Cokolwiek wymyslisz - powodzenia! Immortal - All Shall Fall |
|
~~kasia | |
|
|
wg mnie brakuje kawiarni, najlepiej z dobra kawą , ciachem i kącikiem z prasą ewentualnie kącikiem dla dzieci , aby mamy mogły spokojnie wypić kawkę i pogadać, oprócz knajp i barów nie ma u nas kawiarni z prawdziwego zdarzenia..............
|
|
|
|
|
|
dokladnie...spokojna kawiarnia z dobrym ciachem..najlepiej taka jak na rynku w Sandomierzu pod parasolami
|
|
|
|
|
Ja obstawiałbym kuchnię meksykańską.
|
|
|
|
|
Kilka tysięcy obywateli miasta Stalowa Wola uważa że brakuje kolejnego kościoła. Moja rada stawiaj kościół a klienteli bedzie co nie miara. Przejdziesz się z tacą do tego datki i wszystko na czysciutko bez podatku
Pytam się rudy gdzie te cuda? |
|
~~ehhhhhhh | |
|
|
dobre ale monopol na koscvioly maja katabasy (czarnuchy) a moze miejsce gdzie tepe dresy moglyby pic zamiast siedziec na klatkach? wstep 10 zeta i moga tam robic wszystko lac strac bic sie i umierac
|
|
|
~~Fafik | |
|
|
W Stalowej brakuje właściwie wszystkiego...
Mi brakuje takich rzeczy jak np. Empik (tego najbardziej), Rossmann (tak, wiem, w Nisku jest, ale w Stalowej by się przydał) czy sklepu typu H&M, bo u nas to jeśli już kupować ciuchy to zostają sklepy typu Reporter czy inny Cropp, ale z takich to już chyba wyrosłem. Generalnie sporo można by jeszcze wymieniać, ale oczywiście nie wszystko opłaca się w Stalowej otwierać, bo to mały i biedny rynek. No i stawiam, że McDonalds to byłby złoty interes, bo pewnie w czasie weekendu to by wycieczki przyjeżdżały do maka |
|
|
~~ciacho | |
|
|
no otwieraj otwieraj dziś wszyscy Cię zachęcają a już w dzień otwarcia obsmarują Cię ile wlezie na tym pięknym portalu
a kawiarni z prawdziwą kawą i domowym ciasteczkiem naprawdę brakuje |
|
|
|
|
|
A Katarzynka na Wojska Polskiego i druga na białych domach? Za mało wykwintna?
|
|
|
|
|
Obsmaruja... a o czym Ty "ciacho" mowisz? nikt nikogo nie obsmarowuje... pokaż mi przykład który stalowowlski lokal został bezpodstawnie obsmarowany na SM? (w tym momencie pomijamy hipemrakety i przeterminowaną zywność)
|
|
~~marrrr | |
|
|
Czego brakuje?
Wszystkiego, nie ma nic w tym nudnym jak pi*da mieście |
|
|
~~sraKupą | |
|
|
Bo ten portal ma to do siebie że można na nim pisać durnoty ile wlezie. Jakbym chciał to już bym założył temat anty kogoś tam, już nie wspomnę o temacie pizzerii 8, heheh
|
|
|