| ~~ZZ | |
|   | |
| 
      UWAGA!! Oststnio spotkałem sie z ludźmi podającymi sie za pracowników Zakłade Energetycznego. Chodzą po mieszkaniach (najczęściej sobota rano ) i sprawdzają czy W danym lokalu są zapłacone rachunki za Energię Elektryczną. Ludzie nic podobnego pofatygowałem sie i zadzwoniłem dziś do Zakładu Energetycznego w Stalowej Woli. Rozmawiałem z dyrektorem i wykluczył, iż ktokolwiek od Nich chodzi po domach i sprawdza czy rachunki sa popłacone. Zakład Energetyczny pojawia sie wówczas gdy dany lokator nie płaci za rachunek pare miesięcy i wtedy faktyczne sprawdzają. Jeszcze raz przestrzegam nie macie obowiązku pokazywania zapłaconych rachunków czy to za prąd czy za gaz. Zapłacony rachunek również dobrze można wyrzucić do kosza ( ale wiadomo nie robimy tego ze wzgl. bezp.). Uwarzajcie !!!! | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      w jakiej części miasta chodzą???
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Ale po co? Takie hobby maja czy moga tego jakos uzyc?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Wisz dla innych to jest hobby a dla niektórych obczajenie mieszkania itp. A jeżeli chodzi o ścisłość to ul. Poniatowskiego; Popiełuszki, zresztą na każdej ul. w Stalówce | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Uwaga sprawdzają też czasami rachunki z tp. Tam jest kod abonenta, potrzebny do wszelkich zleceń na numerze
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Niech przyjdą do mnie, się zagada, kumpel dzwoni na policję i się wyjaśni wszystko.
       | |
|  | 
| ~~zz | |
|   | |
| 
      No niestety tak trzeba zrobić. Przede wszystkim wylegitymować gościa bo ma zasrany obowiązek mieć jakiś dowód ,że jest pracownikiem danej instytucji a do tego musi jeszcze pokazać dowód osobisty. Ale to i tam nie upoważnia go do odczytu naszych rachunków. | |
|  |