| ~~Stalowa Wola | |
|   | |
| 
      żadnej wzmianki o zdarzeniu-tragedii młodego chłopca w poniedziałkowy poranek na Czarnieckiego ? Mógł by ktoś napisać co sie stało ?????
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~sta | |
|   | |
| 
      Całe miasto już wie ,a tu cisza.Myśle ,że to stalowemiasto niejest OBIEKTYWNE.Chyba się niestarają informacje przestarzałe.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      a co to sie stalo?
       | |
|  | 
| ~~MARTA | |
|   | |
| 
      CO SIE STAŁO JESLI MOZE KTOS POWIEDZIEC BO  NIC NIE SLYSZAŁAM ??
       | |
|  | 
| ~~ZZ | |
|   | |
| 
      co sie stao co sie stao co sie stao co sie; co sie; co sie STAO!!!! | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Wlasnie! Dlaczego sie o tym nie pisze ani nie mowi??? O tej calej sprawie???
       | |
|  | 
| ~~StalowyShit | |
|   | |
| 
      Bo Portal Stalowe Miasto publikuje artykuly ktore juz sa m.in echodnia.eu, sztafeta.pl i inne   Niewiem czy maja zgode autorow ale oni sklepiaja wszystkie banialuki brukowcow w jedną całość ot caly portal pozdro dla invx ktory mam nadzieje ma pozwolenie na kopiowanie artykulow   | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| CYTAT Bo Portal Stalowe Miasto publikuje artykuly ktore juz sa m.in echodnia.eu, sztafeta.pl i inne   Niewiem czy maja zgode autorow ale oni sklepiaja wszystkie banialuki brukowcow w jedną całość ot caly portal pozdro dla invx ktory mam nadzieje ma pozwolenie na kopiowanie artykulow   jesli jestes taki madry to napisz, jakis artykul, tylko krytykowac potrafisz ... , napewno z konkurencji jestes, a co do echa, to jaby ta "tragedia na Czarneckiego" byla prawdziwa to echo by o tym juz 3 razy napisalo, uwazam ze temat wymyslony przez konkurencje ... | |
|  | 
| ~~rychu | |
|   | |
| 
      Czy macie na mysli tego łepka co sie powiesił na trzepaku przez laske?
       | |
|  | 
| ~~innyportal | |
|   | |
| CYTAT Bo Portal Stalowe Miasto publikuje artykuly ktore juz sa m.in echodnia.eu, sztafeta.pl i inne   Niewiem czy maja zgode autorow ale oni sklepiaja wszystkie banialuki brukowcow w jedną całość ot caly portal pozdro dla invx ktory mam nadzieje ma pozwolenie na kopiowanie artykulow   CYTAT jesli jestes taki madry to napisz, jakis artykul, tylko krytykowac potrafisz ... , napewno z konkurencji jestes, a co do echa, to jaby ta "tragedia na Czarneckiego" byla prawdziwa to echo by o tym juz 3 razy napisalo, uwazam ze temat wymyslony przez konkurencje ... tak najlepiej zwalić wine na konkurencje | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      innyportal a ty co reprezentujesz? kogo?
       | |
|  | 
| ~~Justyna | |
|   | |
| 
      ktos puscił niezłafame z tym chłopakiem.mieszkam od lat na czarnirckieko i wiekszosc mojej rodziny .jakos nikt nie slyszal o takim zdarzeniu :/
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      to jest zagranie konkurencji;)
       | |
|  | 
| ~~KKazio | |
|   | |
| 
      mieszkam niedleko czarneckiego - i bym slyszal jak by cos bylo :co?: moze autor sie tam gdzies w glowke stuknal o latarnie  :haha: | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Z pewnych zrodel wiem, ze to prawda ale nie wiem czy rodzina życzy sobie rozglosu w tej sprawie i z tego co się orientuję to nie chodzi o Czarnieckiego tylko Poniatowskiego (okolice "Justyny")
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Bo to bylo na Poniatowskiego a nie Czarneckiego. A kto nie slyszal o tej tragedii to jest kolek. Mieszkacie na ksiezycu?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Ja nie slyszałem
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      NIE TO NIE PRAWDA ! nic takiego sie NIE WYDARZYLO | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      To napisze ktos w koncu co sie wydarzylo badz sie nie wydarzylo?
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      To, że nikt o tym nie pisze nie znaczy kurwa że się nie wydarzyło. Jak ktoś chce dowodu to na pierwszej klatce bloku Poniatowskiego 15 już wisi klepsydra.
       | |
|  | 
| ~~:( | |
|   | |
| 
      no jest klepsydra   wiem chyba o co chodzi ale nie zbyt szczegolowo   | |
|  | 
| ~~Wieprzi | |
|   | |
| 
      Dobra bez spamu, 18 letni chłopak powiesił się na trzepaku koło swojego bloku. Dlaczego-? kto ma wiedzieć ten wie. Bye bye
       | |
|  | 
| ~~kick | |
|   | |
| 
      http://www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=wczoraj/gg.txt  tutaj macie co nieco
       | |
|  | 
| ~~lotysz19 | |
|   | |
| 
      powiesił sie przez panne i idzisiaj jest pogrzeb
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Tak to rzeczywiscie prawda.Chłopak mieszkał w rotacyjce.Nawet jego kolezanka napisała na blogu.Jest jego zdjęcie
       | |
|  |