|
|
|
CYTAT Nie pobrał prowizji od wpłaty bo to jest konta BS a to dzieki za info :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT a tak moim skromnym zdaniem powinno się tą wiadomość \"przerobić\" w arta i na samą górę! masz racje cos sie z tego zrobi |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no poda mi ktoś odbiorce i adres??
zaznaczam inaczej mi nie pójdzie przelew przez neta a też bym chciał coś dorzucić Errare humanum est. |
|
|
|
|
Dom Dziecka
37-450 Stalowa Wola, Podleśna 6 |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
popieram można by zmienić tytuł na "forumowicze dzieciom" .... a z drugiej strony - to kto się nie przyłożył? ja przynajmniej się starałam chociaż troszkę
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
StaloweMiasto to ogolnie wszyscy.. ale macie racje forumowicze pasuje lepiej wkoncu to inicjatywa wyszla z forum
|
|
|
|
|
no i mogłoby być pisane dużymi literkami
|
|
|
|
wywalilem bo juz zbedne zeby w kazdym temacie tak szlo sie z wami dogadac ^^ anulka przepraszam ze pominalem chcialem zeby ostro wygladalo
|
|
|
|
|
Są juz duze literki... o ile invx mnie za nie nie zniszczy bo caps lock to wrog nr 1 dla invxa anulka.. nie wiem czy wiesz, ale odkad jestes w zarządzie mozesz sama moderowac artkuly przez funkcje POPRAW
|
|
|
|
|
pytanie:
Ile mamy i ile mamy zamiar zebrac? Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
ile mamy to sie okaze jak pani dyrektor domu dziecka pobierze dane z banku... a zamiar.. oczywiscie ze nieograniczony im wiecej tym lepiej. anulka pisala, ze na sam koniec poda na forum ile forumowicze zebrali
|
|
~~Szyderca | |
|
|
Dobry pomysł z tą akcją
Pozdrawiam z Krakowa. |
|
|
|
|
|
ok, dzieki. Po swiecie MBP wrzuce pare groszy.
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
I JA PRZELAŁAM KILKA GROSZY NA DZIECIACZKI
|
|
~~smiech | |
|
|
Przelane! Zajebista akcja! Kazdy grosz sie liczy. Stawiam ze uzbieramy kolo 500 zl
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
i poszło do poniedziałku powinno być na koncie
Errare humanum est. |
|
|
|
|
a zabawki po syniu można tam zawieśc???
|
|
|
|
|
oczywiście,że można - już wcześniej napisałam,że każda pomoc się przyda
|
|
|
|
TAK PRZY PIĘKNEJ ZAŚNIEŻONEJ NIEDZIELI CHCIAŁAM PRZYPOMNIEĆ O ŚWIĄTECZNEJ AKCJI FORUMOWICZÓW
i jednocześnie poinformować ,że na konto DOMU DZIECKA już wpłynęły pierwsze przelewy za co z góry w imieniu dzieci dziękujemy Jeszcze przed świętami podam przybliżoną kwotę zebraną przez naszych forumowiczów o dobrych serduszkach ( AKCJA TRWA DO KOŃCA ROKU).... Dla przypomnienia : alison - Witam ! mam taki mały pomysł , może my jako forumowicze i stali bywalcy na Stalowym mieście uzbieralibyśmy troszkę pieniązków na jakieś słodycze dla tych maluchów , Stalowe miasto mogłoby dać numer konta a my po tyle ile nas stać nawet po 10 zł przelać na to konto . Taki mały prezencik od Stalowego co ???? Wesołych Świąt !!!!!!!! U W A G A ! ! ! U W A G A ! ! ! U W A G A ! ! ! PODAJĘ NUMER KONTA DO DOMU DZIECKA NA UL.PODLEŚNEJ I JEDNOCZEŚNIE ZWRACAM SIĘ DO NASZYCH KOCHANYCH FORUMOWICZÓW O DOBRYM SERDUSZKU Z GORĄCĄ PROŚBĄ O DROBNE DATKI NA BIEŻĄCE POTRZEBY DZIECIACZKÓW , KTÓRYCH MARZENIA NIE SĄ WYGÓROWANE A DLA NAS OKAZUJĄ SIĘ SZARĄ CODZIENNOŚCIĄ, KTÓRĄ POSIADAMY NA CO DZIEŃ. WPŁAT PROSIMY DOKONYWAĆ NA NR KONTA: 90943000060027072220000001 z dopiskiem "FORUMOWICZE DZIECIOM" jednocześnie informuję ,że jeśli ktoś z Was nie posiada gotówki a ma coś do oddania - to dzieciaki przyjmą każdą pomoc z Waszej strony. Podaję numer telefonu w przypadku jakiś zapytań z Waszej strony do DOMU DZIECKA PRZY ULICY PODLEŚNEJ - 15 842 02 01 " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
A to na pewno jest numer konta Domu Dziecka? Nie żebym wątpił, tak się pytam....
|
|
|
|
|
CYTAT A to na pewno jest numer konta Domu Dziecka? Nie żebym wątpił, tak się pytam.... Konto jak najbardziej prawdziwe.Sprawdziłem dokładnie Pozdr |
|
|
|
|
No.. a co Edzio myslisz ze tu jakies zbiorowe naciąganie na forum urządzamy?
|
|
|
|
|
Ja sobie sam nie ufam, a co dopiero obcym ludziom
|
|
|
|
|
i właśnie dlatego edzio masz również podany numer telefonu - możesz zadzwonić tam i spytać no a najlepiej to weź sprawdź numer w książce telefonicznej,żeby nie było ,że to np.mój domowy
|
|
|
|
I jak tam nasza akcja ? ja podrukowałam nr konta i porozdawałam rodzince jak bedą płacic rachunki to mają przy okazji wspomóc naszą akcję hahaha
Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|