~~świąteczny-on | |
|
|
Witam wszystkich
Chciałem poruszyć temat usuwania postów wypowiedzi przez moderatorów, ostatnio wypowiedziałem się na jeden temat i pod koniec dnia chciałem sprawdzić opinię innych na moją wypowiedź a tu moje wypowiedzi zostały usunięte, może dlatego że była napisana prawda z którą nie zgodził się administrator SM. Ja zawsze uważałem SM za obiektywne źródło informacji i opinii ale z tego co widzę to nie do końca. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a co takiego napisales? ze zniknelo?
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
Dokładnie !! KAŻDA negatywna (niekoniecznie obraźliwa) wypowiedź pod adresem administratora czy też autorów reportaży SM, zostaje usunięta.. Trochę pokory redaktory !! amatorką bije po oczach i to straszenia..
|
|
|
|
|
Regulamin poznałem
Z miłą chęcią zapoznał bym się z przemyślaną i dobrze scharakteryzowaną listą Zarzadu tego portalu Jako że mam swoje konto na tym portalu mam prawo do uzyskania informacji na temat składu zarzadu tego portalu jesli to możliwe bardzo bym prosił i bym był bardzo wdzięczny Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Regulamin poznałem Z miłą chęcią zapoznał bym się z przemyślaną i dobrze scharakteryzowaną listą Zarzadu tego portalu Jako że mam swoje konto na tym portalu mam prawo do uzyskania informacji na temat składu zarzadu tego portalu jesli to możliwe bardzo bym prosił i bym był bardzo wdzięczny Pozdrawiam dlaczego raz piszesz w rodzaju meskim, a w komentarzach w rodzaju zenskim? |
|
|
|
|
Ze posty znikaja to tez to zauwazylem.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT dlaczego raz piszesz w rodzaju meskim, a w komentarzach w rodzaju zenskim? Prawdopodobnie chodzi tylko o ten komentarz CYTAT Przepraszam wrażliwych że to napisałam To chłamdziwie sie zarządowi że nie wyciągnął konsekwencji za te bluzgi niedopuszczalne i karygodne oraz pozwala na tym forum publikować takie bzdety na temat j/w Pozdr Oj sorki za każdym razem bedziemy zwracać sobie uwage na drobne przejęzyczenia Pozdr |
|
|
|
|
wow. Ja napisałem wczoraj podobnej treści posta ale właśnie go skasowano. "SM" nie lubi krytyki i mimo tego że nie są obraźliwe epitety używane w postach i tak je kasują . Myślę że każdy komu skasują posta ,bądź komentarz powinien dostać notkę na "PW" że została usunięta z tego i tego powodu .A tu... nic ..bo co tam jakiś "Kowalski" popisze i przestanie . A jak nie przestanie sukcesywnie będziemy usuwać jego posty... Szkoda że tak się dzieje. Poszukam chyba innego forum miasta . I myślę że nie tylko ja . To tyle . Aha ciekawe czy ten też zostanie usunięty?
|
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
...bo administracja Stalowe Matłoch nie toleruje krytyki,negatywnych wypowiedzi, kulturalnych, aczkolwiek dobitnych, szczerych i jednoznacznych określeń, jak również nasze/Wasze posty są usuwane na prośbę tych krtykowanych, tych o których pisze się obiektywną prawdę... Powód jest prosty - WŁAŻENIE W D..PĘ JEST W MODZIE I NA CZASIE, TAKIE TOP-TRENDY!! Coś jak grypa, może być świńska. Dobrze,że po ryju nie biją..."...Wolość słowa i wyznania...". Mówi Wam to coś Szanowna Administracjo?
pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|
|
|
|
Zgadzam się, ale nie po to marnuję klawiaturę na tego posta tylko żeby napisać, że masz bardzo ładny emblemat .
|
|
|
|
|
Nie wiem jakimi prawami rządzi się forum StalowegoMiasta i może ktoś mi wyjaśni dlaczego po zwróceniu uwagi użytkownikowi ANULKA i INVX cały temat został usunięty?
Czyżby na tym forum obowiązywały zasady nieomylności administratorów, moderatorów czy innych uprawnionych? Nieładnie ANULKA i INVX, nieładnie .... Uważam, że czasami przyznanie się do błędu lub niewiedzy może zostać dobrze odebrane przez innych .... Pozdrawiam, |
|
|
|
|
znowu ogien ^^
|
|
|
|
|
ja też zauważyłem to, mi to nawet groźby przysłali, że usuną mnie z forum i zablokują mnie.
//moderator widać poskutkowało. |
|
|
|
|
Nie tylko na tej stronie usuwa się komentarze a nawet artykuły. Na "Spam@spam" również. Mało tego niewygodne posty wogóle nie są dodawane.
jak widać nic się nie zmieniło od czasów cenzury ... (no ale to tylko moje zdanie niektórzy pewnie mają inne) ... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
heh a zdawalo mi sie ze przystopowali ostatnimi czasy a tu ...uja :]
|
|
|
|
|
To może tak dla niepoznaki taka cisza przed burzą z tym przystopowaniem
... *** J o L k A *** ... |
|
|
|
|
Kochani, cenzura panstwowa nie istnieje. Istnieje cenzura wlascicielska. Dane medium (portal, prasa, radio, telewizja) sympatuje z taka czy inna opcja polityczna i jej dupe lize.
Wolnosc polega na tym, ze kazdy moze zalozyc sobie portal czy gazete i opisywac, kogo chce, oczywiscie zgodnie z prawem. Z radiem i tv jest troszeczke trudniej, bo tam czynniki polityczne decyduja o koncesji z powodu skonczonej pojemnosci pasma radiowego. Nadzieja na zmiany moze byc digitalizacja emisji. Wtedy tez pojemnosc pasma bedzie skonczona, ale znacznie pozniej niz to ma miejsce w chwili obecnej. A wracajac do cenzury, nikt nie moze zabronic wlascicielowi danego medium do sympatyzowania z kimkolwiek. Najbardziej boli, gdy media publiczne, czyli utrzymywane z naszych podatkow, sympatyzuja z kimkolwiek. Dlatego juz dawno pisalem, zeby 1 oddac PO, 2 PiSowi, 3 SLD i jeszcze zrobic z jeden kanal dla kolejnej opcji politycznej i niech sie przekrzykuja. Byloby wtedy kilka rodzajow wiadomosci. Fakt taki sam w kazdej stacji, ale komentarz do faktu juz zupelnie inny. Np. rzad Tuska podal sie do dymisji. W TVPO - to niepowetowana strata, Polska wiele stracila w zwiazku z odejsciem najlepszego premiera demokratycznej ojczyzny itd; w TVPiS - wreszcie Polska odetchnela z ulga, ostatnie 2 lata rzadow to czas stracony dla naszego kraju, nastapil rozkwit korupcji i brak poczucia bezpieczenstwa; w TVSLD - niewatpliwie do sukcesow rzadu Tuska mozna by zaliczyc ratyfikowanie traktatu z Lizbony, jednak brak podpisu pod karta praw podstawowych kladzie cien na faktyczne plusy calego traktatu. W tej chwili mamy podobnie. Widz, sluchacz, czytelnik te same wiadomosci ma podawane w sposob opisany powyzej, stad powstaje wrazenie, ze media nie sa obiektywne. A wystarczy oddzielic fakt od komentarza i juz kazde medium bedzie mowic tak samo. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Co dziwne czasem posty które powinny być skasowane zostają nie usunięte.
Mój komentarz skasowano kiedy pytałem invxa czemu pisze artykuły w Boze Narodzenie W Boże narodzenie pisała jeszcze jakaś kobieta ale po pytaniu o prace w tak wielkie święto usunęła swój artykuł Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
wyborca tu mozna bluzgac na wszystkich tylko nie na sm ;-) wszystkiego sie tu boja ^^ nawet nasz mario coraz czesciej nicki pod artykulami zmienia :] przecie i tak wiadomo ze to ty ]:-> chyba ze wszyscy nowi pisza na jedno kopyto ;p
|
|
|
|
|
//moderowano
chyba nie na temat ? |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem jakimi prawami rządzi się forum StalowegoMiasta i może ktoś mi wyjaśni dlaczego po zwróceniu uwagi użytkownikowi ANULKA i INVX cały temat został usunięty? Czyżby na tym forum obowiązywały zasady nieomylności administratorów, moderatorów czy innych uprawnionych? Nieładnie ANULKA i INVX, nieładnie .... Uważam, że czasami przyznanie się do błędu lub niewiedzy może zostać dobrze odebrane przez innych .... Pozdrawiam, Temat usunelam ja, bo cala strona postów nie miała nic wspolnego z tematem |
|
|
|
|
//moderowano
czemu ten post miał służyć ? jak to czemu :] radosc z faktu wyrazalem :[ |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem jakimi prawami rządzi się forum StalowegoMiasta i może ktoś mi wyjaśni dlaczego po zwróceniu uwagi użytkownikowi ANULKA i INVX cały temat został usunięty? Czyżby na tym forum obowiązywały zasady nieomylności administratorów, moderatorów czy innych uprawnionych? Nieładnie ANULKA i INVX, nieładnie .... Uważam, że czasami przyznanie się do błędu lub niewiedzy może zostać dobrze odebrane przez innych .... Pozdrawiam, CYTAT panna_pina Temat usunelam ja, bo cala strona postów nie miała nic wspolnego z tematem Wogóle się z tym nie zgadzam. Posty m.in. dotyczyły pouczania przez moderatorów innych użytkowników forum. Kiedy zwróciłem uwagę na poszanowanie prawa do ochrony własnych danych osobowych temat został usunięty. Nie tak powinno wyglądać prowadzenie, zarządzanie czy moderowanie forum i tematów tam poruszanych. |
|
|
|
|
Ojj nie jestes pierwsza co mowi ze niepotrzebnie to usunelam, ale jak chcialas nie wiem poruszyc temat ochorny praw autorskich, czy danych osobowych trzeba bylo nowy wątek załozyc. Tyle w tym temacie...
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
\"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|