| ~~zxc | |
|   | |
| 
      Jaki zespół powinien zagrać na 70 leciu miasta? jakie atrakcje chcielibyście aby były ? napiszcie swoje pomysły ....
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 19 Dołączył: 14 Sty 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Ja bym chciał żeby znów zagrał dla nas zespół SBB.
       Fire walk with Me | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      A ja bym chciał : Majkę Jeżowską i Zbigniewa Wodeckiego. | |
|  | 
| ~~JA | |
|   | |
| 
      Ja bym chciał BAJM, BUDKE SUFLERA i Spyce girls
       | |
|  | 
| ~~xyz | |
|   | |
| 
      ja mysle ze mogloby to byc lady pank, perfect, budka suflera kazde pokolenie zna te zespoly i mysle ze zgromadzilyby one duza publike i dobra zabawe    | |
|  | 
| 
                  Posty: 19 Dołączył: 14 Sty 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Lady Pank może być pozatym jeszcze zespół Shout bo mają fajną muzykę.
       Fire walk with Me | |
| ~~mlode pokolenie | |
|   | |
| 
      NATURAL DREAD KILLAZ & PERFECT   ) | |
|  | 
| ~~mieszkaniec st w | |
|   | |
| 
      słyszałem że w  tym roku do Polski ma przyjechać Metallica może to Szlęzak załatwił na 70-lecie miasta?    | |
|  | 
| ~~trzydziestka | |
|   | |
| 
      Zespoły z Hotklub-u… Zaczarowany Ołówek, Beat Brothers, Chłopiec z Plakatu…    | |
|  | 
| ~~taak | |
|   | |
| 
      Perfect, Hey, Urszula, Kukiz, Budka Suflera, Maleńczuk    | |
|  | 
| 
                  Posty: 405 Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Tylko Tina Turner – jest rówieśniczką naszego miasta    Jutro To Dziś Tyle Że Jutro | |
| ~~` | |
|   | |
| 
      Cała Góra Barwinków SHOUT i niech łysy reaktywuje SKA-P bo ich też chętnie bym posłuchał | |
|  | 
| ~~Pawlo.St.Wola | |
|   | |
|  KOMBI   | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Dziwie sie ze jeszcze nikt nie wymienil tej osoby, ktora ja wymienie...... ....TYLKO DODA !!!!!!!!! | |
|  | 
| ~~wow | |
|   | |
| 
      Oprócz kapel z Hotklubu i SBB to sam fajans wrzucacie. I tu widać zgubną role tv. Jak plenerek to od razu Kombii, Perfect, Bajm i cała ta reszta emerytów. Jak nie było w tv to znaczy, że nic już nie warta? Brakuje do tej zgrai jeszcze Stachurskiego, którego występ sprowadza się do jednego wychrypianego hita, zresztą covera Doca Hollywood.
       | |
|  | 
| ~~adda | |
|   | |
| 
      a moze .. KAZIK ?
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 405 Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| Jutro To Dziś Tyle Że Jutro | |
| ~~nic do śmiechu | |
|   | |
| 
      Ministrze, jak dla kogo. Mnie tam życie na tyle bawi, że nie mam czasu i ochoty na kabarety.
       | |
|  |