|
|
|
Mam pytanie.
Są gdzieś w stalowej zajęcia rekreacyjne ze sportów zespołowych, siatkówka mnie najbardziej interesuje. Chciała bym popykać 2x w tygodniu z jakąś grupą dziewczyn w siatkę. Niestety nasze miasto nie oferuje żadnych rozrywek rekreacyjno-sportowych swoim mieszkańcom, nakierowanych na zdrowy tryb życia, i możliwość posiadania zajęcia/hobby! Można gdzieś utworzyć taką grupę? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znajdź jeszcze 9-11 koleżanek i wynajmujcie sobie salę, nie są to wielkie pieniądze.
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
Obecnie przy MOSiR funkcjonuje amatorska liga siatkówki mężczyzn gra w niej 11 drużyn. Wiem, że są przymiarki, aby wprowadzić również amatorską siatkówkę Pań, ale z braku drużyn chwilowo pomysł został zawieszony. Jeśli już będziecie miały ekipę proszę o kontakt - zgłoszę gdzie trzeba. Odnośnie treningów to przedmówca ma rację. Skrzyknijcie się i wynajmijcie salkę.
|
|
|
|
|
No tak, to racja.
Ale gdzie znaleźć jeszcze 11 lasek chętnych do gry?! Na to forum wchodzą głównie faceci Większość znajomych wyjechała na studia, te co zostały zajmują się swoim wyglądem i martwieniem się o nie złamanie paznokcia. |
|
|
|
|
ja i kilka moich koleżnek byłybyśmy chętne pograć i siatke,
długo szukałam w okolicy jakiegoś miejsca gdzie można pograć i napewde nic nie znalazłam. jeżeli ktoś by miał informacje to my jesteśmy chętne :d |
|
|
|
|
Ja rowniez moglabym pograc tylko do ilu do ilu lat zebysmy wiedzialy od jakiego roku moge szukac kolezanek
|
|
|
|
|
To skoro działają takie amatorskie ligi siatki to może drużynka StalowegoMiasta ? Ja bym się pisał i może do tego jeszcze liga Kobiet i nasze Panie też jako drużyna żeńska SM?
|
|
|
|
|
Witam!
Proponuję zatem zebrać jakieś namiary na poszczególne osoby, nieważne - niewiasta czy facet. W ostateczności, dalibyśmy fory Paniom (żart!) Wyślijcie mi na PW imię i kontakt (GG, mail, tel.). Ja postaram się załatwić salę na któryś dzień tygodnia i podam na forum ewentualne koszty i terminy. Myślę, że wieczorne (19-22) spotkania raz w tygodniu nam wystarczą. Tylko najważniejsze, muszą być chętni! ;) |
|
|
|
|
ja byłabym chętna
kiedyś coś tam trenowałam, ale z uwagi na to, że nie ma gdzie grać przestałam a co do ligi amatorskiej kobiet, 2 lata temu była przez jeden sezon rozgrywana na mosirze, ale właśnie z braku chęci kontynuacji i braku drużyn została zawieszona. także jakby się coś udało zorganizować dajcie znać |
|
|
|
|
od 18 lat osoby? czy od ilu?
|
|
|
|
|
Tak jak pisałem wyżej. Namiary na PW.
|
|
|
|
|
co z tą siatkówką? ktoś się orientuje?
|
|
|
|
|
Witam!
Na chwilę obecną 2 osoby (kobiety) podały mi jakiś namiar na PW. Jak uzbieram kolo 10 to poinformuje co i jak |
|
|
|
|
Może panowie jacyś byliby też chętni?
|
|
|
|
|
Witam
Od dawna szukałem ekipy by popykać w siatkę więc ja się piszę śmiało |
|
|
|
|
ja jestem baaardzo chętny
|
|
|
|
|
A może jakieś spotkanko gdzieś by zorganizował i dogadał szczegóły?
|
|
|
|
|
a może najpierw uzbierajmy 12 osób a potem spotkanko
my ostatnio graliśmy w 5, 2 na 3 i było extra haha |
|
|
|
|
No tak Bleyd ale jak na razie to jest dwie kobietki ja i Ty ... to jeszcze mało troszkę...
|
|
|
|
|
oże się uzbiera niekoniecznie 12 ale np przy 10 tez da rade;)
|
|
|
|
|
CYTAT oże się uzbiera niekoniecznie 12 ale np przy 10 tez da rade;) pewnie, ze dałoby, ale to ciągle brakuje 6 |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
nie będę gorsza - ja też się zgłaszam - teraz brakuje Wam już tylko 5
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulka brakuje liczą Ciebie +2 koleżanki +Ja i Bleyd +informatyk to jest 6 osób to jeszcze sześć brakuje:(
|
|
|
|
|
CYTAT anulka brakuje liczą Ciebie +2 koleżanki +Ja i Bleyd +informatyk to jest 6 osób to jeszcze sześć brakuje:( uznaliśmy, że ewentualnie 10 osób wystarczy ;) |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no to jak dychu starczy to ino cztery istoty jeszcze potrzebne no i nie wiem czy informatyk zamierza grać
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|