|
|
|
SZUKAM DOBREGO KINA DOMOWEGO...NA GWIAZDKE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie poddawaj się, szukaj dalej .
|
|
|
|
|
poczytaj na forach odnośnie jakiegoś konkretnego modelu i kup na allegro od jakiegoś sklepu, na pewno dużo taniej niż w stalowowolskich sklepach. lub www.ceneo.pl
|
|
~~Życzliwy | |
|
|
Proponuję słuchanienie nagrań z dyktafonu radnego miasta Przywary.
Po wycięciu i sklejeniu wyrwanych konstektów będziesz miał odwrócony obraz rzeczywistości o 180 stopni.A tak przy okazji interesanci Urzędu miasta strzeżcie się bo możecie zostać nagrani przez waszego radnego i wtedy stanie się to jak w czasach ORMO.Nawet w kściele nagrywa ,jak SB w stanie wojennym. |
|
|
|
|
|
Pomysł z allegro jest
Kupiłem zestawik jakieś 4-ry miechy temu na allegro i jestem baardzo zadowolony,kasy też troche w kieszeni zostało CYTAT Nie poddawaj się,szukaj dalej . echelon Widzę że zawsze można liczyć na twoją znajomośc rzeczy Pozdr. |
|
~~miszcz i gośka | |
|
|
dobre kino domowe pojęcie względne w miarę dobre kino domowe takie przystępne i pewnie do bloku to koszt ok 2000-4000zł na mniej nie masz co liczyć no może po promocji i jeszcze zależy od metrażu pomieszczenia w którym ma to stać i czy ma ci to służyć tylko do oglądania filmów czy słuchania muzyki czy jedno i drugie ? , polecam firmy yamaha, denon, onkyo, i mogę ci jeszcze podpowiedzieć ze te niby kina domowe takich firm jak sony panasonic philips tak do 1200zł to są tylko takie popierdólkowate dodatki w plastikowych opakowaniach które uzupełniają ich ofertę handlową graja bo graja ale jak masz już coś kupować to z głową żebyś później nie musiał tego żałować i zanim zdecydujesz się na konkretny zestaw poczytaj sobie opinie użytkowników na temat danego produktu i nie na jednej stronie lecz na kilku. ostatnio była fajna promocja w tesco w tym elektronicznym był denon + eltax universe za chyba 1600zł ale poczytałem sobie co nie co na temat eltax universe i zrezygnowałem bo mi miało to służyć do oglądania filmów jak i słuchania muzyki do 1 opcji były one względne lecz do 2 opcji nie nadawały się całkowicie chyba tyle co mi przyszło do głowy
|
|
|