|
|
|
Nie wiem jak odbieracie śmietnik jaki zrobil sie w miescie przez te swieta. Smieci wypelniaja cale altanki smietnikowe nie tylko kontenery a nawet ludzie wystawiaja je na zewnatrz przynajmniej tak jest na zatorzu. Ktos tutaj zawalil przed swietami zawsze jezdzila smieciarka, a tak sobie odpuscili i jeszcze maja czelnosc od przyszlego roku oplaty podnosic?
Ktos tu powinien beknac, wg mnie prezesowi MZK powinno na pewno poleciec po premii, ciekawe czy sie doczekamy jakiejs reakcji? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zima zaskoczyła drogowców, święta zaskoczyły śmieciarzy, ot filozofia.
~~~~~~~~~~ |
|
~~ | |
|
|
A Sanepid śpi - już od dawna.
Wystarczyłoby przejechać się po osiedlach i zobaczyć co dzieje się w okolicach altanek śmietnikowych, ale trzeba chcieć. Lepiej zrobić nalot na jakiegoś sklepikarza - zawsze znajdzie się jakiś pretekst do postraszenia mandatem, a wtedy łaskawie można zgodzić się na jakiś "prezent" na Nowy Rok. |
|
|
~~hejek | |
|
|
W Wigilie byłem świadkiem jak samochód który wywozi śmieci,[plastykowe butelki.szklo,papier]oczywiśćie osobno,przecież segregacja obowiązuje,ładował na skrzynie plastyk wraz z makulaturą,a parę miesięcy temu,-plastyk ze szkłem.I co oni tu mówią o segregacji,po co ten napis na burtach samochodu"Segregować smieci"
|
|
|