|
|
|
Dokonaliśmy zmian - i teraz strona stalowe.info powinna ładować się szybciej.
Czekamy na opinie. |
|
|
|
|
|
|
|
~~Marek | |
|
|
Ale kurcze zmian dokonaliscie
Widze ze strasznie zwolnieni jestescie - bo tyle czasu wam zajelo dojscie do tego ze strona strasznie dlugo sie laduje przez te statystyki co mieliscie wczesniej - bylo od razu zalozyc sobie Google Analytics. |
|
|
~~zaq3 | |
|
|
Ale stat4u tez maja swoje plusy. Sa bardzo czytelne, wszystkie informacje w jednym miejscu. ja sie przyzwyczailem i nie zmieniam na swojej stronie
|
|
|
~~Marek | |
|
|
Ale powiedz mi co to sa za statystyki ktore powoduje tak wolne ladowanie strony ?!?!
Dla manie w sumie najlepszy jest Webalizer. |
|
|
~~Edzio | |
|
|
Nie wiem, na jakim serwerze stoi strona. Jeżeli na darmowym, to się nie dziwię, ale jeżeli na płatnym, lub prywatnym, to nie za ciekawie to wygląda. Co do google analytics i innych śmieci, zawsze to blokuję przeglądarką i odpowiednimi dodatkami. Tak samo Javę i jej skrypty, a i tak nie chodzi to za ciekawie. Polecam przesiadkę na jakiegoś cms-a typu mambo albo phpnuke. No chyba, że macie specjalistę, któremu tylko brakuje odpowiednich narzędzi, to sorry.
Edzio |
|
|
|
|
|
system na którym działa StaloweMiasto - jest autorski
Nie korzystamy z gotowych CMS'ów typu Mambo, czy phpNuke, bo są zbyt mało elastyczne ... |
|
~~Edzio | |
|
|
Ja bym nie powiedział, że jest mało elastyczny a czasami wręcz pozwala uniknąć elementarnych błędów. No ale to Wasza mańka. Ogólnie nie jest źle, chociaż serwis nie chodzi przykładnie. No i za dużo wodotrysków, jak (zaznaczam!) na mój gust. Poszukajcie serwisów, forów zrobionych za pomocą PHPNuke, naprawdę warto działać w tym CMS-ie. A i Mambo nie jest wcale gorsze. Do tego znajomość PHP i oczywiście HTMLa (czego jak widzę Wam nie brakuje) i można działać cudeńka. Wiem, że łatwo mówi się stojąc z boku, no ale skoro już ktoś poruszył temat, dodaję tylko swoje trzy grosze...
Pozdrawiam, Edzio. |
|
|