~~bajerowicz | |
|
|
Wybiera sie moze ktos z forumowiczów do Bajer Baru na okulickiego na sylwestra??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~jo | |
|
|
ja bym sie wybrał, ale pod warunkiem żeby jeden z zjebanych barmanów nie obsługiwał tej imprezy... włoski postawione na żel i kozaczek wielki.
ehhh |
|
|
~~hm | |
|
|
ja sie wybieram ;]
|
|
|
~~ | |
|
|
ile od pary
|
|
|
~~laska | |
|
|
ja słyszałam 70 zł od osoby... a co do obsługi to jak dla mnie nie jest zła... niektórzy barmani sa calkiem niezli
|
|
|
~~ziuta | |
|
|
jeden z nich to straszny kozak, słyszałem ze jest pedofilem bo lubi dużo młodsze dziewczynki od siebie.
|
|
|
~~ziom | |
|
|
A ziuta znowu z chlopakiem zerwala? zlupoty pisze?
|
|
|
~~customer | |
|
|
szczerze odradzam!!!!!!!!na kotleta czekałem dobre pół godz a gdy w końcu go dostałem był bezczelnie odwrocony na druga strone tak bym nie widział ze jest spalony.pani z za baru po przyjeciu reklamacji i zapewnieniu mnie że dostanę zwrot pieniedzy szybko znikneła na zaplecze czekajac az wyjde nie wiedząc czemu
|
|
|
~~miki | |
|
|
ja na twoim miejscu juz bym tam nie poszla tak nie traktuje sie klienta to najgorszy bar w Stalówce
|
|
|
~~pracownik sanepidu | |
|
|
odradzam....odradzam
|
|
|
~~inny pracownik | |
|
|
doradźcie czy rezerwować już miejsca na Sylwestra 2008/2009 czy poczekać do maja ???
|
|
|
~~ | |
|
|
A ja zabrałem dziecko do Bajera na Narutowicza. Była godz. 18.00 Przekleństwa, chamstwo, obsługa do niczego, ale co mnie najbardziej oburzyło, to cztery psy ze swoimi pijanymi właścicielami w środku tej małej budki. Gdzie jest sanepid? Szok. Kiedyś była tam taka miła babeczka, można było pójść z dziećmi. Teraz ten chłoptaś pozwala na taki syf. Nigdy więcej.
|
|
|
~~jogi | |
|
|
Faktycznie, ten Bajer niewiele ma wspólnego z higieną. Psy wewnątrz lokalu?
|
|
|
~~@@@ | |
|
|
Wystarczy zobaczyc szefa ,żeby stracic apetyt na zawsze!
|
|
|
~~power | |
|
|
Macie racje, brak higieny, i te mrożone podgrzewane jedzenia. no i szef wiecznie na bani
|
|
|
~~Douk | |
|
|
Mowicie tutaj o 2 roznych bajerach... i 2 roznych wlascicielach.
|
|
|
|
|
|
w sumie jeden penis bo to jest rodzeństwo a ten barman z bajera na okulickiego nie jest pedofilem i nie lubi mlodych dziewczyn jak mial 20 lat i dziewczyne ktora miala 17 lat to jest pedofilstwo? mlodszej nie pamietam zeby mial a tak to obsluga jest lux
|
|
~~Nicht | |
|
|
CYTAT Wybiera sie moze ktos z forumowiczów do Bajer Baru na okulickiego na sylwestra?? Nie. Bo i po co. Proste! |
|
|