Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Świąt wypełnionych radością i miłością, spokoju i odpoczynku oraz Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Heniu | |
|
|
Niech te Święta tak wspaniałe,
będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada. Niech choinka pachnie wszędzie, no i radość wokół będzie. |
|
|
~~bolek | |
|
|
W dniu Bożego Narodzenia;
Dziś składamy ci życzenia, Aby raźniej w duszy było, Aby ci się dłużej żyło, Aby szczęścia i radości, Pomyślności i miłości Z życia nigdy nie ubyło, Aby ci się lepiej żyło. W życiu bez smutku i cierpienia, Oto moje są życzenia. |
|
|
|
|
|
"Kazda swinia trafi do rzeznika" |
|
~~Rybcia 1 | |
|
|
Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia. Beczkę piwa, wiadro wódki, by odgonić wszystkie smutki. A po sylwestrowym balu, dużo imprez, sexu, szmalu.
|
|
|
~~Milena | |
|
|
Tradycyjnie, jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych. A ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak, jak każdy sobie marzy.
|
|
|
~~user | |
|
|
WESOŁCH ŚWIĄT
|
|
|
~~nauczycielka | |
|
|
I ja dorzucę życzenia świąteczne dla wszystkich...
Niech radość zrodzona w święta Bożego Narodzenia zagości na stałe w naszych domach, a światło Gwiazdy Betlejemskiej zawsze jaśnieje na naszej drodze, ogrzewa nasze serca i pomaga w trudnej codzienności. W Nowy Rok wejdźmy odrodzeni, pełni życzliwości i niezachwianej nadziei, że naszym udziałem będzie radość, dobroć i wszelka pomyslność. WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. |
|
|
|
|
|
Zespół StaloweMiasto.pl |
|
~~ | |
|
|
|
|