~~noname | |
|
|
witam, sporo jest nas w Stalowej Woli, użytkowikow BMW, wiec może by zorganizowac jakies małe spotkanie? Chetni wpisywać sie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
poległem
~~~~~~~~~~ |
|
~~ii | |
|
|
yhm - BMW - to takie dresiarskie
co innego Subaru |
|
|
~~ | |
|
|
Beeeemkowicze? znaczy Bałwanie Masz Wodogłowie? Zalatuje tu dresem i żelem do włosów
|
|
|
~~ktos | |
|
|
znaczy sie zlot 16 letnich gruchotów
trzeba sie zaopatrzec w akcesorie tuning z tesco |
|
|
~~cała prawda o kierowcach BMW | |
|
|
http://www.poboczem.pl/news/idiota-w-bmw,1025438
|
|
|
~~ | |
|
|
zgadza sie,cala prawda o kierowcach BMW,czyż to nie świadczy o wodogłowiu, co najmniej?
|
|
|
~~:) | |
|
|
http://www.poboczem.pl/news/idiota-w-bmw,1025438
Filmik potwierdza "wspaniałe umiejętności użytkowników bmw" -BURACTWO W NAJLEPSZYM WYDANIU!!!!!!!!! nic dodać nic ująć - żenada |
|
|
~~ | |
|
|
Haha, zal wam d... sciska, ze was nawet na jedna felge do BMW nie stac i stad takie wypowiedzi
A w garazu 3/4 tu piszacych, zapewne stoi fso, albo rower. :haha: |
|
|
~~as | |
|
|
u mnie stoi LII phI - nie w garazu a pod chmurka
|
|
|
~~ | |
|
|
1.8 16v zapomnialem dodac
|
|
|
~~idioci | |
|
|
żal dupe ściska, BMW sie nie umie jezdzic to sie potem mowi ze sami idioci jezdza
|
|
|
~~Kyo_BMW | |
|
|
"... LII ... 1.8 16v zapomnialem dodac"
Typowa kobieca małolitrażówka |
|
|
~~Kuba_BMW | |
|
|
Mam już dosyć BMW, to są straszne samochody, one są takie głupie - patrzę się na mój samochód - a on strasznie głupi jest! Marzy mi się dacia logan, albo fiat panda... to są cudowne luksusowe samochody! A nie taki złom z tesco jak BMW!
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT "... LII ... 1.8 16v zapomnialem dodac" Typowa kobieca małolitrażówka good dobry gryps nie jest zly :zdechly: ale wole nowa "typową kobieca malolitrazowke" niz 18 letnia 3 litrowke BTW: Zbieram na Impreze :haha: |
|
|
~~MarcinM | |
|
|
CYTAT "... LII ... 1.8 16v zapomnialem dodac" Typowa kobieca małolitrażówka good dobry gryps nie jest zly :zdechly: ale wole nowa "typową kobieca malolitrazowke" niz 18 letnia 3 litrowke BTW: Zbieram na Impreze :haha: Dobre. Szkoda tylko że pewnie nigdy nie jeździłeś 18 letnia trzylitrówka. Tylko narzekac umiecie. Zazdrość? BMW to samochód z charakterem, którego można kochać lub nienawidzieć, ale nie da sie przejśc obok niego obojetnie. |
|
|
~~MarcinM | |
|
|
CYTAT "... LII ... 1.8 16v zapomnialem dodac" Typowa kobieca małolitrażówka good dobry gryps nie jest zly :zdechly: ale wole nowa "typową kobieca malolitrazowke" niz 18 letnia 3 litrowke BTW: Zbieram na Impreze :haha: Dobre. Szkoda tylko że pewnie nigdy nie jeździłeś 18 letnia trzylitrówka. Tylko narzekac umiecie. Zazdrość? BMW to samochód z charakterem, którego można kochać lub nienawidzieć, ale nie da sie przejśc obok niego obojetnie. |
|
|
~~ | |
|
|
Haha zbierasz na impreze, to chyba na pol litra do kolegi wypic, albo na sylwestra gdzies...
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT "... LII ... 1.8 16v zapomnialem dodac" Typowa kobieca małolitrażówka good dobry gryps nie jest zly :zdechly: ale wole nowa "typową kobieca malolitrazowke" niz 18 letnia 3 litrowke BTW: Zbieram na Impreze :haha: Dobre. Szkoda tylko że pewnie nigdy nie jeździłeś 18 letnia trzylitrówka. Tylko narzekac umiecie. Zazdrość? BMW to samochód z charakterem, którego można kochać lub nienawidzieć, ale nie da sie przejśc obok niego obojetnie. zgadza sie - tak jak i obok GOLFA nie da sie przejsc obojetne - od razu znienawidzenie i stret i skojarzenia z dresiarstwem. BMW jak najbardziej, czemu nie jak ktos ma $$ i lubie te auta - ale nowe a nie gruchoty - zreszta jak kazdy jeden samochod. a na jaka impreze to juz tajemnica |
|
|
~~ | |
|
|
mnie tez zbiera na :blee: jak widze 15 letni złom i dresa ktory chyba nieswiadomy tego ze ma naped na tyl wyprzedza w deszczu 5 samochodow na zakrecie :co?:
|
|
|
~~ktos | |
|
|
żal? zazdrosc? a czego tu zazdroscic??? bmw za 6000 zł?????? smieszni jestescie i tyle... chwalicie sie bmw? prosze sie pochwalic jak bedziecie miec nie starsze jak 2 letnie to wtedy mozna pochwalic ze fajna fura ;) ... ale te z "tuningowane" e30 albo e36 to przeciez wstyd tym sie na ulicach pokazac.... a wy sie szczycicie ze macie "fure".... zenada....
|
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Pokażcie mi chociaż jedno e30 na dobrej glebie, borbetach A albo innych szpulach ze srogim rantem, na dobrej glebie, z M-pakietem, w zajebistym stanie, bez gówien z Tesco i tony żywicy, to zmienię swoje zdanie nt. ''Beemkowiczów'' w Stalowej Woli. Dobrze by też było jakby nie chlało więcej oleju niż benzyny ;). Pozdrawiam i idę do mojej dwuletniej Skody.
~~~~~~~~~~ |
|
~~Ford Mondeo | |
|
|
i tak Bedziecie Mieć Wypadek :haha:
|
|
|
~~ | |
|
|
i tak Bedziecie Mieć Wypadek :haha:
BĘDZIESZ MNIE WIELBIŁ BESTIA MOŻE WIELE Tak się gościu nie martw o moje wydatki. |
|
|
~~SAAB | |
|
|
mnie cofa obiad jak widzę złomy ze znaczkiem bmw albo vw golfy 2 po pseudotjuningu polegającym na wstawieniu zamiast tłumików kawałków rur oraz zamalowaniu szyb czarną farbą :haha:
|
|
|