~~ppp | |
|
|
Mam pytanie. Od niedawna mieszkam w Stalowym grodzie. Szukam propozycji na aktywne spędzenie weekendu. Byłem w Sandomierzu, Baranowie, na basenach w Stalowej i w Sandomierzu, oglądałem przejazd pociągu szerokotorowego w lasach za os Hutnik, jeździłem na rowerze w promieniu 40 km i nie wiem dziś co warto zobaczyć, co robić.
Czekam na jakieś propozycje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
IDZ DO FLAMINGO
|
|
|
~~ | |
|
|
też mi propozycja
|
|
|
~~Sławek | |
|
|
przyjdz w piatek do sloneczyka na dancing
|
|
|
~~ppp | |
|
|
Widzę chłopaki, że wasze życie to tylko klikanie. Sie zdaża. A z domu gdzieś wychodzicie czy kisicie 4 litery rzy Polsacie 2???
No to jeżeli wychodzicie to proszę grzecznie napiszcie co można robić zimą w tym "pięknym mieście" lub okolicy. Pozdrawiam |
|
|
~~ | |
|
|
Taa piękne miasto, kumpel ma dobre określenie Stalowej "smutne jak pizda miasto"
|
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie widziałem jeszcze smutnej pizdy, kolega widocznie same nudne kobiety spotyka... Ja polecę np. przyklasztorną ściankę i od razu pozdrowię kolegę Tomka, który nieźle tam sobie wymiata.
~~~~~~~~~~ |
|
~~Iwa | |
|
|
Możesz pojechac do Bałtowa,Ulanowa(piekne tereny).Janowa Lubelskiego czy nawet bliżej do Pysznicy na koniki!
|
|
|
~~ | |
|
|
W Łańcucie możesz zwiedzić przepiękny zamek.
|
|
|
~~ | |
|
|
jedz do malińca
|
|
|
~~ | |
|
|
trasa grębów krawce buda stalowska nowa dęba,rozalin baranów sandomierski polecam pięknie
|
|
|
~~ | |
|
|
podaj namiar to pogadamy
|
|
|
~~ | |
|