~~Sisej | |
|
|
Cześć,
chciałbym aby w tym temacie znalazły się informacje gdzie dokładnie znajdują sie 3 kręgielnie[adres], które jak dotychczas powstały w Stalowej ;](tzn. 2 w Stalowej i 1 Rozwadowie]krótki opis, nr. tel. do kręgielni, czy można w nich palić i najważniejsze jakie są ceny wynajęcia toru [za 1h]. Liczę na waszą pomoc w uzupełnianiu tematu !!! Restauracja Pub Kręgielnia NNN ul. Okulickiego 56c 37-450 Stalowa Wola tel. +48 15 844 58 82 Opis: NNN to połączenie pubu, restauracji i kręgielni. Możesz tu miło spędzić czas w gronie rodziny lub przyjaciół grając w bowling, jedząc obiad czy tańcząc na parkiecie. NNN to •Nowoczesne wnętrze •Niepowtarzalny klimat! •Dobra kuchnia! 2 tory do kręgli. Palenie: Tak Ceny ????????????? "ZRYWTOR KRĘGIELNIA" ul. Targowa 5 37-464 Stalowa Wola - Rozwadów tel. kom. 605 885 660 Opis: 4 tory do kręgli, zakaz palenia, brak alkoholu w "barze" Palenie: Nie Ceny Poniedziałek - Czwartek - 30 zł/h Piątek - Niedziela - 35 zł/h miejsce na trzecia kręgielnię proszę o informacje |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~eliz | |
|
|
3 kregegielnia miesci sie na ulicy poniatowskiego (w poblizy Europejskiej i DVD)nie wiem dokladnie jaki tam jest nr.budynku i tel. ale piwko jest tanie,fajki mozna palic.W kregielni znajduja sie 2 tory ,w piatki lub w soboty sa organizowane imprezy taneczne. spoko klimat warto podejsc i samemu sie zorientowac
|
|
|
~~jakis tam | |
|
|
Najlepiej wedlug mnie jest w ROZWADOWIE....
Muza zajebiaszcza, przynajmniej nikt nie pali, wiec sie nie wyjdzie okopconym fajurami no i porzadne tory!!!! Jak na kregle to tylko kolo ZRYWPOLU!!! Wcale nie robie zadnej krypto reklamy, tylko wyrazam swoje wlasne zdanie ;) Pozdrowionka |
|
|
|
|
|
Odświeżam temat, Nadal czynna jest ta kręgielnia w Rozwadowie? Ile kosztuje godzina gry? i czy ma ktoś namiary aby zarezerwować sobie tor?
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Odświeżam temat, Nadal czynna jest ta kręgielnia w Rozwadowie? Ile kosztuje godzina gry? i czy ma ktoś namiary aby zarezerwować sobie tor? Tak jest czynna. Co do Alkoholu mozna piwko sobie wypić a paleić mozna niedaleko na klatce schodowej. Ceny to na tygodniu cos okolo 30-35 pln a na weekend 40-50. Niestety nie wiem dokladnie. A rezerwacja wejdz na http://www.restauracjaprzytulna.pl/ i zadzwon pod numer telefonu zapytaj i zarezerwuj ;) Mam nadzieję, że pomogłem. Pzdr Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Byłam raz w NNN spodobało mi się. Byłam kilka razy w Rozwadowie też mi się spodobało ale jeśli mam już wybierać to bardziej przemawia do mnie Rozwadów. Teraz naprawili wszystkie tory, zrobili konserwację i wszystko super działa. Na dodatek po kręglach można zejść na dół do restauracji (polecam pizzę jest pyszna) a w sobotę potańczyć na dancingu, na który przychodzą starsi i młodzież.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
witam,
moze ktos wie gdzie aktualnie mozna skorzystac w stalowej woli lub w okolicy z kregielni? Czy w ogole jest cos w poblizu? |
|
|
|
|
Jeśli chodzi o Stalową to zostaje chyba tylko enka. Problem w tym, że maja czynne tylko w piątki i soboty od godz. 16 :/
|
|
|
|
|
a ceny jak?
a podobno jest tez w kepiu zaleszanskim prawda to? ktos cos wie na ten temat moze? |
|
|
|
|
|
|