~~jarusss | |
|
|
Czy są jakieś fajne miejsc w naszym miescie ??np??!!kawieranie, pizzerie itp., żeby
można było przyjscie z kolegami i ,koleżankami na pizze czy na kregle !!ogólnie najlesza ,zabawa, atmosfera itp !!?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~TU STAŁO ZOMO -> x | |
|
|
wyjdz z domu!
|
|
|
~~bijons | |
|
|
Ja lubie Irish pub, kiedys chodzilam do 8 ale troszke sie spluna zrobila. no i NNN tez jest fajnie
|
|
|
~~ehh | |
|
|
a gdzie jest NNN duzo sie o tym mowi a ja dalej nie wiem gdzie to jest :/
|
|
|
~~iiii | |
|
|
za spoldzielczym
|
|
|
|
|
|
Hehe, to może ty taki stalowowiak jak ze mnie Gliwiczanin?
post skriptum, witam ponownie : - ) Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
~~jarusss | |
|
|
Hehe, to może ty taki stalowowiak jak ze mnie Gliwiczanin?
post skriptum, witam ponownie : - ) taa. stalowowolanin ;/;P |
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jak już chcesz być taki dokładny, to stalowianin .
~~~~~~~~~~ |
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Fajne miejsca ? Kleopatra , o tak bardzo miło i przyjemnie
ach, ponownie na pokładzie Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~Stalówek | |
|
|
kwestia gustu.ja bardzo lubie chodzic do Hutnika na najlepsze sledzie w oleju pod słońcem.do wódeczki wypisz,wymaluj.świetna kuchnia.jeszcze w latach 80-tych lubiałem tam chodzic na stek z frytkami.palce lizać!fajna była Astra gdzie teraz jest Tawerna z pierwsza pizza w Stalowej.dla mnie wazniejsze ogólnie jest z Kim a nie gdzie.do tej pory lubiec zajrzeć do Europejskiej czy Bartka za Justyną.ale jesli chodzi o naprawde elegancka knajpke to napewno te dwie tzn.Irish pub czy NNN są na poziomie.Tawerna tez ok.
|
|
|
~~ | |
|
|
gdzie
|
|
|
~~ | |
|
|
a
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~Wr | |
|
|
Wspaniałym miejcem w Stalowej Woli jest bazylika konkatedralna. Wspaniałe miejsce modlitwy, zadumy, refleksji.
|
|
|
~~ | |
|
|
top gym
|
|
|
~~k | |
|
|
W Stalowej nic niestety nie ma fajnegoAle za to okolice urocze,świetne miejsca gdzie można pojeździć na rowerze(w sezonie wiosna-lato-jesień)Ogólnie smentne miasto.............
|
|
|
~~siwy | |
|
|
kawiarenka PRZYSTAŃ przy klasztorze braci mniejszych kapucynów. tam zawsze sa fajni ludzie co maja cos do powiedzenia na dany temat.
|
|
|
~~ | |
|
|
rzeczywiście nie ma zbyt wielu miejsc gdzie można pójść , można wziąć pod uwagę NNN na kręgle wypić piwko ale kuchni nie polecam mały wybór i strasznie drogo ... 8 całkiem jadalna pizza i kebab , piwko , można pograć w bilard . Co do reszty barów , pubów , mam nieco oschłe zdanie . Zawsze alternatywa może być piątkowa dyskoteka w Planecie .
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Zawsze alternatywa może być piątkowa dyskoteka w Planecie .cool wsrod goolfistow co sobie na 18-naste urodziny kupili pileczke - tylko pola goolfowego nie maja :co?: |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Wspaniałym miejcem w Stalowej Woli jest bazylika konkatedralna. Wspaniałe miejsce modlitwy, zadumy, refleksji. hahahaha to poleciales !! hehehehehheheheheheehe katolicy ........... bleeeeeeeee:zły::zły::zły::zły::zły: |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT CYTAT Zawsze alternatywa może być piątkowa dyskoteka w Planecie .cool wsrod goolfistow co sobie na 18-naste urodziny kupili pileczke - tylko pola goolfowego nie maja :co?: a co mnie to obchodzi czym kto jeździ ... |
|
|
~~ | |
|
|
Fajny jest dworzec PKP w Rozwadowie, taki klimatyczny oraz stara parowozownia w Charzewicach
|
|
|
~~ | |
|
|
na dobre zarcie - Kleopatra znajdujaca sie w City Parku
na kregle,piwko - NNN, Irish Pub(choc tutaj drogo) Na rozrywke - Pokusa(tylko duzo dzieci ale ogolnie spox) Planeta - 3/4 to lduzie z okolic stalowej typowe wiesniaki ;-) Pizzerie - Da grasso Troszke poczuc sie obytym w kulturze - Galeria Tło kolo metalowca na spacery - tereny po prawej stronei Sanu ;-) a w soboty na MECZ xD na Hutnicza hehe xD Silownia - Top gym nr1 xD dla mnie :-) Bushido i cos jest jeszcze na Siedlance(CHYBA) |
|
|