~~RNI | |
|
|
HUTNIK TO HISTORIAAAA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~cali | |
|
|
W stalowej Woli tylko Sezam ..jak narazie.Ja miałam wesele tam na 150 osób i nie mogę nic zarzucić ,wszystko było super.Tyle że terminy rezerwuje się 2 lata wcześniej (jeśli chcesz w miesiącach letnich Czerwiec- wrzesień)Nie narzekajcie że :wszyyyyysssccyyyyyyyyyyyyy w seeezamie ble......no bo gdzie indziej tu można zrobić wesele na tyle osób? są fajne lokale :Baranów(200zł od os) Janów Lubelski Hotel królewski ,ale trzeba zawieść jeszcze 150 osób na miejsce ,a połowa i tak jak dowie się że wesele "wyjazdowe" to nie przyjdzie.Ślub w Stalowej i cały korowód 40km musi jechać .A atmosfera wesela zależny i tak od gości n i od zespołu muzycznego .ew.od DJ
|
|
|
~~puszczalska | |
|
|
DWA LATA WCZEŚNIEJnawet Kaszpirowski nie wie co bedzie za dwa lata
|
|
|
~~ela | |
|
|
czy ktoś coś słyszał o zespole Grant z Rudnika nad Sanem?
|
|
|
~~pablo280 | |
|
|
witam. Szukam informacji na temat lokalu Galicja w Ulanowie?? Jestem na etapie rezerwacji sali weselnej i przymierzam się do wyboru hotelu Galicja w Ulanowie. Są tam dwie sale jedna na 150 osób a druga na 200. Ta większa jest teraz remontowana a ta mniejsza jest bardzo śliczna. Lokalizacja lokalu jest bardzo fajna, blisko rzeka, dużo zieleni to na pewno plusy tego miejsca))
Szukam osób które były tam na weselu lub miały swoje wesele i mogą podzielić się swoją opinią na ten temat) |
|
|
~~Gosc | |
|
|
Witam.
Z czystym sumieniem moge polecic ten lokal, gdyz fotografowalem tam wesela. Dlaczego ? + jedzenie jest bardzo dobre + mila obsluga + jasna fajna sala + jest gdzie wyjsc na powietrze (a nie jak w przypadku lokali stalowowolskich takich jak: Roma, Hutnik, Sezam itp. pozostaje nam wyjscie na chodnik czy praktycznie na ulice) + duzo zieleni, woda - fajne miejsca na szybkie sesje plenerowe - musisz zalatwic gosciom transport Pozdrawiam |
|
|
~~monika | |
|
|
A ja polecam Ulanów hotel \"Tanew\" ma swietna sale i Galicja w sumie tez.
|
|
|
~~bobo41 | |
|
|
CYTAT czy ktoś coś słyszał o zespole Grant z Rudnika nad Sanem? Nie polecam zespolu Grant grają wszystko z dysku beznadzieja podklady muzyczne do kitu: slyszalem w ubieglym roku w sierpniu na weselu w Europejskiej zespol gdzie gra facet i dwie panienki spiewają niczego sobie, mieszkaja gdzies blisko stw nie pamietam nazwy ale cos stres,stras cos kolo tego |
|
|
~~del | |
|
|
___OLIMPIA___ W sTALOWEJ JEST SUPER
mialem tam wesele ostatnio,sala pelny wypas,zarcie i obsluga super. |
|
|
~~gerry | |
|
|
Ja wybralem www.komers.republika.pl
|
|
|
~~TYU | |
|
|
CYTAT ___OLIMPIA___ W sTALOWEJ JEST SUPER mialem tam wesele ostatnio,sala pelny wypas,zarcie i obsluga super. A gdzie jest wlasciwie ta OLIMPIA |
|
|
~~pablo280 | |
|
|
Właściwie chodzi mi o ten hotel Tanewwww.tanew.pl W sumie to już jesteśmy zdecydowani Tylko zbieramy jeszcze dodatkowe opinie aby nasza decyzja co do lokalu była słuszna!!! W Ulanowie podoba się nam właśnie ze względu na bardzo atrakcyjne położenie przy samej rzece, dużo zieleni i można ładne zdjęcia porobić Sam lokal też bardzo elegancki No i sala jest właśnie remontowana i będzie pięknie odnowiona))
Co do zespołu to przymierzamy się do zespołu www.comers.republika.pl Pozdrawiam |
|
|
~~fotograf | |
|
|
Zarowno jeden jak i drugi lokal sa fajne.
Lepsze niz lokale stalowowolskie - i wlasnie duzy plus to usytuowanie. |
|
|
~~zoom | |
|
|
Moim zdaniem dobry lokal to zamek w janowie A zespol to SYSTEM bardzo ladnie graja mi sie podobaj mialem z nimi studniowke i wesele
|
|
|
|
|
|
CYTAT [cytat]czy ktoś coś słyszał o zespole Grant z Rudnika nad Sanem? Byłam na weselu gdzie grał ten zespól .Bardzo mi się podobało.Grają każdy rodzaj muzyki , ludzie bawią się świetnie,zabawiają przy stołach.Zespół 5-osobowy ,grają własna muzykę oraz znane utwory w swojej aranżacji. Polecam .Ja zamówiłam na własne wesele na 2010 rok.To najlepszy zespól z Rudnik nad Sanem !!!!!! |
|
|
|
|
Ktoś pomylił zespól GRANT z Rudnika nad Sanem z innym zespołem. Grali na moim weselu i jestem bardzo zadowolona.Polecam
|
|
|
|
|
Tanew jest fajna o ile masz zaufanie do swojej rodziny.
Bo jak jeden " wujek" z drugim po pijaku stwierdza zer sa super pływakami to bedzie tragedyja "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 16 Lut 2009r. Skąd: mam wiedzieć? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja osobiscie mialem tam komunie dom weselny karolina radomysl
|
|
|
|
|
A może wiecie coś na temat Zajazdu Gielarek w Grębowie??
|
|
|
|
|
O tak! System super zespoł. Byłam kilka razy na weselu gdzie oni grali, najlepszy w okolicy. A kierowca który ich wozi pan Krzysiu jest bardzo miły. Gra też na tamburynie. Jest tak miły, prowadzi swój warsztat samochodowy, najlepszy koło centrum.
|
|
|
|
|
CYTAT O tak! System super zespoł. Byłam kilka razy na weselu gdzie oni grali, najlepszy w okolicy. A kierowca który ich wozi pan Krzysiu jest bardzo miły. Gra też na tamburynie. Jest tak miły, prowadzi swój warsztat samochodowy, najlepszy koło centrum. Ale przymaszczone |
|
|
|
|
http://www.spolem-pss.pl/restauracja_lasowianka.html
|
|
|
|
|
A czy jest tutaj ktoś kto miał u siebie na weselu zespół Comers z Sarzyny?
comers.republika.pl Jeśli tak to proszę o podzielenie się wrażeniami Szukamy zespołu na swoje wesele, opinii o nich było mało więc rozglądamy się za innymi którzy już ich znają. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT zdecydowanie odradzam zajazd na łęgiem, nic nie dali do domu po weselu chociaż została masa rzeczy, udało nam sie uratować tylko kawałek torta. zajazd nad Łęgiem no ja mialam tam wesele nie robilam poprawin to nie moglismy wszystkiego zapakowac w 2 samochody tyle rzeczy zostalo poprawiny robilam w domu to akurat mialam co podac . super mi sie tam podobalo pozdr.
polecam Romę |
|
|
|
|
Ja mialem zespół Comers w kwietniu na swoim weselu. Grali bardzo fajnie i wszyscy dobrze sie bawili. Szczególnie saksofonista daje czadu, ma 2 saksofony i klarnet.Mogę z czystym sumieniem polecić, znajomi którzy byli na weselu juz zamówili sobie na 2010 rok.
|
|