NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Forum ślubne »
« 1 2 3 4 5 6 ... » »»
Sala na wesele, gdzie?, szukam sali na Wesele na około 150 osób.
~~Bolek
ff
Wysłany: 7 Maja 2008r. 07:33  
********** Polecam sprawdzoną LASOWIANKĘ **************** http://www.spole(...)mia.html

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 7 Maja 2008r. 07:33  

~~madzaii85
ff
Wysłany: 7 Maja 2008r. 09:57  
CYTAT
Lokal naprzeciwko zakładów mięsnych ma może dużą salę ... ale ma jedno ale ... trzeba sobie samemu organizować obsługę, kucharkę, pomocników ... a pewnie co za tym idzie, trzeba tego wszystkiego dokładnie doglądać. a jeśli się pracuje lub nie ma zainteresowanych na miejscu to jest to trudne.

Nie prawda obsługa, kucharka i cala reszta jest na miejscu, nic nie trzeba organizowac samemu.

~~edziaaaaaa
ff
Wysłany: 7 Maja 2008r. 10:03  
CYTAT
- na przeciwko zakładów mięsnych lokal niczego sobie ale brak jakiego kolwiek kontaktu numer do właściciela zdobyliśmy od sąsiada Pozdrowienia zresztą Serdecznie umiech butelkę weselnej jak obiecałem tak dostarczę jezyk a kolejna wda to brak terminów lokal oblegany

Numer kontaktowy jest obok bramy, a to ze brak terminow to tylko puls good

~~kornik
ff
Wysłany: 15 Maja 2008r. 13:49  
czy może się wypowiedzieć ktoś kto zorganizował lub był gościem na weselu w "nowej" Lasowiance? jak jedzenie, wystrój, okolica ? zależy mi na szybkiej odpowiedzi wink pliz

podzielam zdanie na temat sezamu, wystrój raczej tandetny i niedopracowany, zero klimatu weselnego, sale niespecjalne (moim zdaniem upychają ile się da ludzi do tych sal), może nie jest drogo, ale myślę że jest kilka lepszych miejsc... :zdechly:

czy ktoś ma namiar na dobrego dj-wodzireja? chodzi mi o osobę która ma przygotowaną ciekawą listę piosenek (nowe i stare), ma własny sprzęt i zna kilka ciekawych zabaw weselnych, potrafi rozruszać towarzystwo i z którą można się normalnie dogadać.

czy ktoś korzystał z usług firmy zajmujacej się dekoracjami weselnymi w stalowej woli? jakie ceny są i jaka jakosć tych usług?

~~wodzirej
ff
Wysłany: 15 Maja 2008r. 20:28  
polecam sale w zarzeczu lub w raclawicach. naprawde fajne miejsce na wesele. Goraco polecamgood

~~Ewa
ff
Wysłany: 17 Sie 2008r. 18:44  
goodCzyli w Sezamie beznadzieja.Hmm... To dosyć dziwne skoro terminy porezerwowane już na 2010, wesela non stop, a sam Sezam niegdzie się nie musi reklamować.
Ciekawa jestem jak "ASIULA"(słodko), sprawdziła te oszustwa na napojach skoro sama podejrzewam wesela tam nie miała. Czyżby kelnerka usunęła jej z przed nosa brudną szklankę z niedopitym sokiem? No i żonkile w kuflu. Tia...
Byłam tam 2 razy na weselu i wszystko super.
Myślę ASIU że w Sezamie poprostu nie było miejsca żeby zorganizować Twoje weseleumiechPowodzenia w szukaniu.

~~djkubus
ff
Wysłany: 18 Sie 2008r. 08:36  
w romie tez jest ciekawie

~~tylko
ff
Wysłany: 18 Sie 2008r. 10:15  
Zajazd nad Łęgiem

~~beti2
ff
Wysłany: 28 Sie 2008r. 18:25  
no bardzo ładnie tam jest jak ze zdjeć widać A był tam ktoś w tym Zajeździe nad Łęgiem na weselu? Proszę o opinie.

~~Asiula
ff
Wysłany: 29 Sie 2008r. 21:57  
CYTAT
goodCzyli w Sezamie beznadzieja.Hmm... To dosyć dziwne skoro terminy porezerwowane już na 2010, wesela non stop, a sam Sezam niegdzie się nie musi reklamować.
Ciekawa jestem jak \"ASIULA\"(słodko), sprawdziła te oszustwa na napojach skoro sama podejrzewam wesela tam nie miała. Czyżby kelnerka usunęła jej z przed nosa brudną szklankę z niedopitym sokiem? No i żonkile w kuflu. Tia...
Byłam tam 2 razy na weselu i wszystko super.
Myślę ASIU że w Sezamie poprostu nie było miejsca żeby zorganizować Twoje weseleumiechPowodzenia w szukaniu.

Kochana dla twojej wiadomości wesele mialam nie w takim lokalu jak Sezam tylko o stokroc lepszym. Sprzed nosa nikt mi szklanki nie sprzatnal. Chociaz na ostatnim weselu mojej kolezanki jak poprosilam o lyzkę makaronu i troszke rosolu dla malutkiego dziecka to kelnerka wyskoczyla mi z tekstem "gdzie jest pani talerz to przeloze dla dziecka" zenada.
Co do wystroju to te niby wazoniki przypominaly kufle do piwa choc moze i nimi nie byly, ale zonkile na wystroj sali weselnej za ktora trzeba oddzielnie placic to sorry ale bym sie wstydzila taka kaszane odwalac. A jak ktos nie wierzy chetnie pokaze zdjecia.
A na koniec powiem tylko tyle ze wszyscy leca na ten Sezam jak szczerbaty na suchara umiech a chocby bylo tam i miejsce nigdy bym tam wesela nie zrobila bo niestety niefachowosc na mnie wrazenia nie robi.

~~Elka
ff
Wysłany: 30 Sie 2008r. 14:57  
Potwierdzam. Bylam dwa razy w Sezmie na weselu i to porazka tiotalna organizowac tam cokolwiek a juz najmniej wesele. Rzeczywiscie oszukuja na napojach, i jedzeniu. Obsluga niemila i nie podoba mi sie pomysl organizowania 3 wesel rownoczesnie...sped bydla i tyle. Nie podoba mi sie i nigdy bym nawet tam nie zadzwonila z mysla o rezerwacji ...żenua.

~~.,,...,,.
ff
Wysłany: 30 Sie 2008r. 18:40  
a slyszeliscie cos o nowo otwartej sali w mostostalu ???

~~````ona`````
ff
Wysłany: 30 Sie 2008r. 18:51  
hmmm ja byłam na weselu w Zajeździe nad Łęgiemjezyk ogólnie może być jeśli ktoś chce zorganizować małe weseleumiech na takie większe się nie nadaje; jest oddzielna sala do tańców no i na górze pokoik dla Młodej Paryumiech miła okolica pełna zielenijezyk

~~jan
ff
Wysłany: 30 Sie 2008r. 20:16  
sezam to dno

~~Darek
ff
Wysłany: 30 Sie 2008r. 23:59  
CYTAT

hehehe nie polecam, dno i drozyzna. nawet na wekendy ludziom nie usmiecha sie tam przychodzic.

~~djkubus
ff
Wysłany: 31 Sie 2008r. 09:55  
czy ktoś ma namiar na dobrego dj-wodzireja? chodzi mi o osobę która ma przygotowaną ciekawą listę piosenek (nowe i stare), ma własny sprzęt i zna kilka ciekawych zabaw weselnych, potrafi rozruszać towarzystwo i z którą można się normalnie dogadać.

czy ktoś korzystał z usług firmy zajmujacej się dekoracjami weselnymi w stalowej woli? jakie ceny są i jaka jakosć tych usług?

[/cytat]
ja prowadze wesela
Dj & wodzirej weselny z 8 letnim stażem muzycznym zagra i profesjonalnie poprowadzi WESELA (oczepiny, zabawy,konkursy), komersy, dyskoteki ,studniówki, bale, spotkania towarzyskie, przyjęcia, 18-nastki,imprezy plenerowe oraz firmowe ,naglosni otwarcie roznego rodzaju otwarcie lokali ,promocji,pokazy mody. niskie ceny, szeroki repertuar muzyczny,wlasny sprzet oraz transport. DOJAZD W KAZDE MIEJSCE POLSKI .WOLNE TERMINY NA WRZESIEN I PAZDZIERNIK
wiecej o mnie na stronie www.djkubus.keep.pl
K o n t a k t :
- Tel.: 605434569

~~tomi
ff
Wysłany: 14 Lis 2008r. 11:56  
CYTAT

kompletne dno!!!!!!!!!! a zresztą mówi za siebie liczba odwiedzin na dyskotekach. do godziny 24 uchylają się dzwi 5 razy a oprócz znudzonej ochrony i 4 barmanek jest tam cały czas pusto ceny wydarte z mariotu a wystrój jak nocny bar mleczny

~~mrowka
ff
Wysłany: 14 Lis 2008r. 12:08  
polecma rome, sama mialam tam przyjecie w tym roku i bylam zachwycona , podobnie jak i nasi goscie, jedzenie znakomite, pieknie przybrane, obsugla mila, sprawna, lokal fajny, atmosfera naprawde rewelacyjna, jak przyjecia to tylko w romieumiech

~~nikt
ff
Wysłany: 14 Lis 2008r. 16:24  
Witamumiechja polecam zajazd Pod Jesionami.Bardzo mila obsluga i jedzonko pyszne.Sa dwie sale z klimatyzacja.Jedna na ok 150 gosci a druga na ok 50.Polecam.Sam tam bralam slub.

~~mik8
ff
Wysłany: 30 Gru 2008r. 12:53  
myślałam, że śluby to w kościele, a nie Pod Jesionami ...

co do Sezamu, zgadzam się z opiniami powyżej. Jedzenie beznadziejne. Obiad całkiem smaczny, ale małe porcje, a podane jak w barze mlecznym, żadnej estetyki. Zimna płyta tragiczna, sałatki wyglądają jakby stały tam już z tydzień, a przy moim stoliku nikt się żadną nie poczęstował. A jeśli już coś ładnie wygląda, to jest niejadalne, np schab w galarecie - kuszący, ale co z tego, jak gumiasty. Placki były pieczone przez rodzinę, ale trzeba było obsługę upominać, by donieśli, kiedy się skończyły.

ff
Wysłany: 30 Gru 2008r. 13:39  
jak wesele w Stalowej i na poziomie to polecem rustauracje ROMA w hotelu stal. Pracowalem tam kiedys i kultura jest wszedzie, w kuchni szczególnie-polecam.ok

Prywatna wiadomość 

~~mik8
ff
Wysłany: 30 Gru 2008r. 18:11  
ja w Romie nigdy nie byłam, ale moi bliscy znajomi bawili się tam niedawno na weselu. podobno nie było się czym poczęstować, jedzenie okropne.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Gru 2008r. 18:24  
nikomu nie dogodzisz. Jednemu będzie smakowało, innemu nie . Tak jest zawsze umiech

wieś się bawi \' : )
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2008r. 18:59  
Jeżeli chodzi o Mostostal to niedługo będzie nowy lokal umiech Pod kątem wesel także powstaje umiech Podgrzewana podłoga i różne szmery bajery umiech Wiec jak coś to poczekajcie umiech naprawdę fajnie tam może być umiech A to będzie na parterze, tam gdzie był kiedyś salon samochodowy jezyk ma być jeszcze ogródek zadaszony i letni więc miejsca będzie sporo umiech pzdr smiech2

Prywatna wiadomość 

~~mik8
ff
Wysłany: 30 Gru 2008r. 23:21  
co do jedzenia, wystarczy, żeby było świeże i ładnie podane, to podstawa.

« 1 2 3 4 5 6 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Forum ślubne »