NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Forum ślubne »
« 1 2 3 4 5 ... » »»
Sala na wesele, gdzie?, szukam sali na Wesele na około 150 osób.
~~gosia
ff
Wysłany: 18 Sty 2008r. 11:42  
co sadzicie o sali w sezamie,mowie o tej dolnej.mam tam westele w maju...

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Sty 2008r. 11:42  

~~grześ
ff
Wysłany: 18 Sty 2008r. 13:10  
jestem świeżo po poszukiwaniach i powiem tak każdy ma coś do zaoferowania i w każdej ofercie jest haczyk o którym nie mówią przez telefon a czasami nawet nie mówią na miejscu dlatego 1 rada zajrzyjcie wszędzie tam gdzie można i ukradkiem tam gdzie nie można umiech ale od początku wesele to ogromny wydatek i to nie tylko w postaci pieniędzy ale też i czasu dlatego im wcześniej zacznie sie szukać sali tym lepiej ale nie dajcie sobie wmówić że nie załatwicie nic w pół roku bo to bujda czego żywym przykładem jestem ja i moja Wybranka umiechzaczęliśmy szukać początkiem stycznia i na dzień dzisiejszy mamy dograne wszystko a data naszego ślubu to 19 lipca 2008 a wiec zdaniem wielu dokonaliśmy niemożliwego umiechi podkreślę że nic nas do ślubu nie goni bo niektórym użytkownikom forum na pewno coś po głowie chodzichytry dlatego zechce sie podzielić Naszym skromnym doświadczeniem:
- na pierwszy ogień poszła restauracja roma i tu pierwsze "miłe zaskoczenie" przez telefon inne ceny a na miejscu inne sala fajna ale mała góra 90 osób i to już będzie ciasno(sale wizualnie zmniejszają słupy podtrzymujące strop) ceny wynajem sali 500 zł, na głowę dochodzi jeszcze 98 zł za posiłki i tu haczyk restauracja daje tylko 1 litr napoju na głowę na cała noc zabawy, a wiec resztę trzeba zorganizować samemu; restauracja dysponuje także jeszcze jedna sala olimpia która mieści sie w mosir-ze cena za wynajem 700 pojemność ok 120 osób i co na wstępie rzuca sie w oczy wspólne wejście na basen, do szatni, na siłownie no i na wesele jezyk a oprócz tego gigantyczne schody prowadzące do sali nie chciałbym po nich schodzić po wypiciu nastu toastów za zdrowie Pary Młodej jezyk
-sezam dobra obsługa i jedzenie w opinii wielu osób dodatkowy atut to możliwość wynajęcia pokoi dla rodziny największa wada dla Nas brak terminów wszystko trzeba załatwiać z wyprzedzeniem i to sporym umiech
- Lasowianka jak dobrze kojarzę to ten lokal koło cmentarza byłem tam na jednym weselu i powiem tak nawet fajnie sala do tańczenia minus że goście nie widza jak sie młodzi bawią największy minus to zejście do ubikacji schodzimy po schodach jak do jakiegoś bunkra też można niezłego orła wyciągnąć i nikt tego nie usłyszy jezyk
-hutnik nawet nie odwiedziliśmy cenowa nas to przerażało
-Słoneczko powiem tak zmienił sie właściciel z prywatnego na pss społem i odradzam tam wesele tragedia jak nic w lecie gorąco jak w piekle zero klimy napoje także w temperaturze powietrza a wiec blee o jedzenie nic nie wiem ogólnie zmiana właściciela nie wyszła temu miejscu na lepiej umiech
-lokale w nisku zielony dworek powiem tak obsługa tak sobie, posiłki tak sobie właściciel przy rozliczeniu kręci (bazuje na opinii koleżanki u której na weselu bawiliśmy sie w tamtym roku) odradzam pyzatym znowu nie widać jak się nowożeńcy bawią bo sala do tańczenia jest oddzielona od miejsca na spożycie posiłku ( osobiście uważam ten aspekt za bardzo ważny aby sie chociaż ci goście którzy nie tańczą bądź już nie mogą jezyk ewentualnie najstarsi z rodziny czerpali przyjemność z samego oglądania zabawy innych)
- na przeciwko zakładów mięsnych lokal niczego sobie ale brak jakiego kolwiek kontaktu numer do właściciela zdobyliśmy od sąsiada Pozdrowienia zresztą Serdecznie umiech butelkę weselnej jak obiecałem tak dostarczę jezyk a kolejna wda to brak terminów lokal oblegany
-pod jesionami wszystko super lokal obsługa jedzenie tylko liczyć sie trzeba ze sporym wydatkiem i dożo wcześniej należy podjąć jakiekolwiek kroki bo tutaj także komplet na 2008 a nawet już i na 2009 co lepsze terminy zaklepane umiech
-na drodze nisko lublin jest jeszcze jeden lokal zajazd polonez polecam gorąco na małe przyjęcia góra 80 osób ewentualnie sam catering papu maja pycha zresztą stąd bierzemy kucharza na nasze wesele umiech
- na koniec to co nas czeka to dwie sale weselne w Racławicach koło Niska w tym jedna dopiero postawiona z otwarciem na wiosnę tego roku umiech obiekt fajny i ogrodzony a oprócz tego to to na czym mi osobiście zależało to cisza i spokój i pewność tego ze gości weselnych nikt nie będzie zaczepiał bo oba budynki stoją dosłownie w polu jezyk a wiec i zdjęcie plenerowe można pstryknąć ładne umiech, jedna sala na 180 osób już w tym roku obstawiona druga nowa pomieści nawet i 130 i tu wszystko luks klima świeże ala pastelowe kolory wnętrza po dwie ubikacje oddzielne dla pan i panów oraz jeszcze jedna oddzielna dla obsługi wesela nowa spora chłodnia, na zewnątrz mały tarasik z zadaszeniem umiech czekam już na wiosnę aby zobaczyć co właściciele jeszcze wymyśla na zewnątrz aby uatrakcyjnić budynek umiech koszty powiem tak na pierwszy rzut oka spore ale bo wynajem nowej sali to 2500 zł starej większej to 20 zł od osoby, ale za ta cenę macie sale na dwa dni a klucze zdajecie w poniedziałek po południu umiech rozliczyć tez można sie po weselu właściciele są wyrozumiali dla par które większość kosztów wesela pokrywają sami umiech oprócz tego dają namiary na znajome kucharki zespoły umiech dlaczego wspomniałem o kucharkach no niestety o papu musicie zatroszczyć sie sami ale to tez jest plus bo rozdzielić możecie koszty pomiędzy rożne osoby a co za tym idzie suma sumarom wyjdzie to taniej przynajmniej tak mówią sam przekonam sie już niedługo ale z wyliczeń wychodzi mi już taniej niż w innych lokalach (punkt odniesienia restauracja roma)

tyle ale sie opisałem no ale mam nadzieje że ktoś skorzysta z tego umiech pozdrawiam wszystkich umiech

~~bogdan
ff
Wysłany: 18 Sty 2008r. 20:32  
Zapraszamy do Restauracji „LASOWIANKA” w Stalowej Woli instniejącej od 30 lat. Priorytetami naszej działalności są organizacja i obsługa przyjęć okolicznościowych, cateringu oraz szeroko rozumiana gastronomia. Nasza restauracja jest znakomicie przystosowana do urządzania wszelkich uroczystości i imprez okolicznościowych - wesel, komuni, bankietów, jubileuszy oraz przyjęć rodzinnych. Dysponujemy salą na 120 miejsc konsumpcyjnych. Estetyka wnętrza, wyśmienity i zróżnicowany wachlarz menu oraz uprzejma i profesjonalna obsługa, stanowią gwarancję udanej zabawy. Zawsze służymy radą przy doborze ilości i rodzajów potraw, aby jak najlepiej dostosować menu do potrzeb klienta i charakteru uroczystości. W ofercie naszej restauracji znajdują się wyśmienite dania prawdziwej kuchni dla smakoszy, przyżądzane z pieczołowicie dobranych, najlepszych, świeżych składników, na podstawie przepisów kulinarnych udoskonalanych od pokoleń. Naszą domeną jest wyborny smak - w przyrządzanie każdej potrawy wkładamy wile serca. Najważniejsza jest bowiem dla nas satysfakcja i uśmiech naszych Klientów.

Restauracja „LASOWIANKA” z powodzeniem zajmuje się także cateringiem i obsługą różnego rodzaju imprez plenerowych. Z myślą o Państwa wygodzie dostarczamy zamówienia szybko i bez kłopotu. Korzystając z naszych usług mogą Państwo zorganizować wspaniałą imprezę, oszczędzając mnóstwo czasu.

Ponadto wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klienta zapewniamy zgodny z Unia Europejską system jakości.

Nasi mistrzowie sztuki kulinarnej zaspokoją każde życzenie klienta, serwując dania kuchni tradycyjnej jak i najbardziej wyszukane potrawy i przekąski.

Jesteśmy również producentem wyrobów garmażeryjnych takich jak: pierogi, krokiety, naleśniki, gołąbki, kopytka oraz surówki. Przygotowujemy je w oparciu o tradycyjne receptury bez środków konserwujących z najwyższej jakości, naturalnych surowców - pochodzących od sprawdzonych dostawców. Nasze wyroby to smak zapamiętany z rodzinnego domu, wspaniały aromat świeżych warzyw, grzybów zbieranych jesienią i suszonych na blasze oraz tradycyjnych przypraw. Wystarczy spróbować by się o tym przekonać. Zapewniamy codzienne dostawy naszych wyrobów do sklepów, barów i bufetów.

http://www.spole(...)mia.html

~~bogdan
ff
Wysłany: 18 Sty 2008r. 20:35  
Zapraszamy do otwartej Restauracji „SŁONECZNA” przy ulicy Popieuszki 19 w Stalowej Woli. Oferujemy duży lokal, bogate menu oraz pizzę prosto z pieca.

W piątki i soboty od godziny 20:00 organizujemy dancingi. Wstęp wolny dla każdego. Zapraszamy także na kibicowanie przy oglądaniu meczy piłkarskich, siatkarskich, koszykówki i innych wydarzeń sportowych. Gwarantowane niezapomniane przeżycia.

Organizujemy także przyjęcia okolicznościowe, wesela, chrzciny, komunie i inne. Zapewniamy miłą i fachową obsugę.
http://www.spole(...)zna.html

~~
ff
Wysłany: 19 Sty 2008r. 18:25  
iiiiiiiiiiiiiiii

~~
ff
Wysłany: 22 Sty 2008r. 08:24  
smiech2

~~on
ff
Wysłany: 4 Lut 2008r. 14:11  
Do grzesia:
Grzesiu! Ty uważaj w tych Racławicach.Jak coś tam zawieziesz na noc (alkohol itp),to załatw sobie kogoś do pilnowania tego,bo słyszałem,że towar tam wyparowuje.

~~
ff
Wysłany: 8 Lut 2008r. 20:25  
Czy na Poniatowskiego otworzyli jakiś Dom weselny?

~~ania
ff
Wysłany: 13 Lut 2008r. 19:23  
grześ czy masz moze gg i mozna sie przez to z tobą skontaktować ponieważ też chce ynająć lokal w racławicach i chcialabym z tobą porównać informacje
ja miezkam i pracuje w rzeszowie ale oboje z narzeczonym pochodzimy ze stalowki i tu na miejscu chcemy urządzić wesele dzięki za wczesniejsze informacje
Jesli ktoss inny ma namiary na jakies inne loakle fotografa czy zespół chetnie skorzystam

~~ania
ff
Wysłany: 13 Lut 2008r. 19:26  
dodam jeszcze ze my chcemy urzadzic wesele w następnym roku 2009 i na okolo 80 max 90 osób
(jak macie informacje co do cen i tego typu dane wyslijcie)
dzieki z góryumiech

~~Grześ&Jola
ff
Wysłany: 18 Lut 2008r. 11:01  
co do alkoholu który znika nocą to takich pogłosek słyszeliśmy więcej co drugi lokal o jaki pytaliśmy miał podobna historie umiech w Racławicach sprawa wygląda tak sala jest wynajmowana na cale dwa dni(nie wpływa to na cenę wynajmu) i nikt was nie będzie tam gonił w niedziele że już musicie sie zbierać bo kolejne wesele, dostajecie komplet kluczy do wszystkich pomieszczeń drugi ma właściciela wiec wiadomo komu zrobić aferę i w ostateczności w ramach zadość uczynienia nie dopłacić pełnej kwoty do wcześniejszej zaliczki; po za tym nie było takiego wesela na którym byliśmy i nic nie zginęło, na ostatnim sami widzieliśmy jak właścicielka lokalu podczas wesela sama sobie nakładała i koleżankom ciasto i je "po kryjomu" wynosiła okazało sie potem ze w ten sposób wyparowało 6 czy 7 dużych blach z ciastami ( praktyka domu weselnego w stanach - STANOWCZO ODRADZAMY, po za tym nie posprzątali lokalu zostawiając to na głowie nowożeńców ), jak uniknąć podobnych sytuacji nie potrafimy na to narzazie odpowiedzieć najważniejsze to sprawdzony kucharz i jego ekipa My takiego posiadamy i na pewno "nie skrzywdzimy" wódka i ciastem ugościmy umiech jeżeli pojawią sie jakieś pytania piszcie je na forum teraz będziemy zaglądać na nie częściej umiech Pozdrawiamy

~~poweselna
ff
Wysłany: 18 Lut 2008r. 14:00  
Jesli ktoss inny ma namiary na jakies inne loakle fotografa czy zespół chetnie skorzystam

Polecam zespół SK-1 zobacz:
http://www.simon.net.pl/zespoly.php
a fotografa:
http://www.efektstudio.com.pl/

~~poweselna
ff
Wysłany: 18 Lut 2008r. 14:02  
CYTAT

Polecam zespół SK-1 zobacz:
http://www.simon.net.pl/zespoly.php
a fotografa:
http://www.efektstudio.com.pl/

~~
ff
Wysłany: 18 Lut 2008r. 14:05  
grześ czy masz moze gg i mozna sie przez to z tobą skontaktować ponieważ też chce ynająć lokal w racławicach i chcialabym z tobą porównać informacje
ja miezkam i pracuje w rzeszowie ale oboje z narzeczonym pochodzimy ze stalowki i tu na miejscu chcemy urządzić wesele dzięki za wczesniejsze informacje

~~ania
ff
Wysłany: 19 Lut 2008r. 22:01  
a czemu ktoś cytuje moje zapytaniechytry ja serio potrzebuje kogoś kto organizuje lub organizował impreze pod nazwą wesele i chce z nim skonfrontowac informacje . Jesli chodzi o kapele to ja slyszalam bardzo fajna kapele tylko ze chlopcy sa z rzeeszowa a nazywaja sie SCAMANDER wszelkie informacje na ich temet na googlach szukajcie.
pozdrawiam:haha:

~~ania
ff
Wysłany: 22 Lut 2008r. 15:38  
hej zaglada ktos tu jeszcze
ty to juz martwe forum

~~a
ff
Wysłany: 17 Marz 2008r. 14:23  
a co sadzicie o hotelu Galicja w Ulanowie? slyszeliscie jakie opinie na temat wesel tam organizowanych.

pozdrawiam

~~gos
ff
Wysłany: 7 Kwie 2008r. 13:29  
martwe? umiech

widzę, że sporo informacji sie tu znalazło.
Ja na szczeście sale juz znalazłam, fotografa i zespół też.

Myślimy jeszcze nad kamerzystą.
Jakie opinie ma firma areofotofilm ze STW?
http://www.aerof(...)alne.htm
Ktoś coś wie?
Ktoś korzystał z ich usług?

Fotograf: www.fotograf.tarnobrzeg.pl
pradecki.prv.pl

~~...
ff
Wysłany: 7 Kwie 2008r. 14:42  
Ten fotograf z Tarnobrzega to przeciez tandeciaz jakich malo - wogole te zdjecia co sa na jego stornie to calkowita porazka.
Nie polecam.

Tak samo nie polecam Popowicza ze Stalowej.

Za to polecam Piotra Radeckiego pradecki.prv.pl

~~iv
ff
Wysłany: 9 Kwie 2008r. 13:39  
Gosia a jaki zespol masz?

~~ania
ff
Wysłany: 14 Kwie 2008r. 18:57  
my mamy zaklepany zajazd pod jesionami w nisku no i zespol tez juz jest na widelcu z rzeszowa SCAMANDER

~~:-)
ff
Wysłany: 15 Kwie 2008r. 11:27  
Mysmy mieli w zajezdzie pod jesionami super wszystko jest ok!!

~~
ff
Wysłany: 15 Kwie 2008r. 11:46  
A powiedzcie mi co się dzieje z salami pod hutą "CENTRALNA" Takie fajne sale i wyremontowane. Czy juz nie będą otwarte? Przecież tam były najlepsze wesela- na uboczu a jednak w Stalowej.

~~-ASIULA-
ff
Wysłany: 29 Kwie 2008r. 10:49  
Zcałego serca odradzam SEZAM!!!!! nie mam pojecia co ludzie widza w tym lokalu. byłam na kilku juz tam weselach i na kazdym to samo! przy stole gdzie siedzi 30 ludzi podano 4 polmiski na ktorych były 3 plasterki schabu i 2 tymbaliki-porazka na maxa!!!! a do tego tak oszukują na napojach gorących i innych że szkoda gadać. :blee: na dodatek ta zajebista zastawa z napisem sezam ... a wystroj? pare żonkili z rynku w kuflu po piwie... moim skromnym zdaniem wesele tworza ludzie ale jak sie tyle tysiecy za organizacje placi to wybaczcie...SEZAM DO DUPY!!!

~~gos
ff
Wysłany: 5 Maja 2008r. 20:07  
ktoś pytał o mój zespół:

http://convert.home.pl

« 1 2 3 4 5 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Forum ślubne »