~~gos | |
|
|
witam!
szukam sali na wesele na około 150 osób. W Stalowej Woli, Nisko Sandomierz i cała okolica. Tylko nie piszcie Sezam bo to wiem sama proszę polećcie coś! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~latające kombinerki | |
|
|
Hotel Hutnik w Stw
Zielony Dworek w Nisku |
|
|
~~Kasiutka | |
|
|
w Racławicach- nad jeziorem jest sala, następnie 'Pod Jesionami' ale z cenami nie wiem jak tam jest... nastepnie Nisko- 'Gospoda' calkiem sympatyczne miejsce, w Zarzeczu jest dom kultury, ale wesela są tam w kazdy weekend, ponoć najtanszy z wszystkich, i tyle pomysłów jak na razie
|
|
|
Dołączył: 22 Lis 2007r. Skąd: z tyldowni wielkiej Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
D O M D Z I A Ł K O W C A : )
~~~~~~~~~~ |
|
~~prb | |
|
|
dom działkowca dobry jest na 18 ;P i spirol ;p;p;p;p;p;p
|
|
|
~~ | |
|
|
Lasowiak (czy Lasowianka) - tylko nie wiem czy tam 150 osób wejdzie!
Słoneczna, czy jak to się teraz nazywa. Podobno w Olimpijczyku - lokal na piętrze przy basenie też robią wesela Europejska |
|
|
~~ | |
|
|
Pokusa
|
|
|
~~gos | |
|
|
dzięki!!
ale szukam czegoś eleganckiego, a Pokusa mi sie tak nie kojarzy niestety. A może ktoś coś wie o salach w Sandomierzu? |
|
|
~~MARTA | |
|
|
ja polecam w nisku pod jesionami . supermiejsce na wesele obsluga rewelacyjna.na prwde warto jechac i smemu zobaczyc
|
|
|
~~ | |
|
|
http://www.hotelmario.com.pl/
|
|
|
~~ | |
|
|
Cześć
Jesli ci chodzi o lakal na 150 osób w Stalowej Woli to: Sezam wiem piszesz że odpada. Więc "Słoneczna" na 150 osób bylem całekiem fajny lokal dołozyli w tym roku klime, nowe toalety i ma byc zmienione wnetrze i przystępna cena ponizej 100zł od osoby; lokal na trasie Stalowa - Nisko na wprost bylych Zakładów Mięsnych super ale tam juz brak wolnych miejsc na 2008 rok;Olimpia pod basenem mała sala na 110-120 osób; hutnik nie wiem sam; hotel "Stal" są dwie sale jedna mała na 90 osób a druga na ponad 200 ale tez ciezko o wolne terminy. Chyba ze gdzies poza stalowa cie interesuje czylinp. Dom weselny w Zarzeczu polecam, Radomyśl,Turbia duza sala ale to jak remiza ale to juz zalezy na co kogo stac. Pozdrawaim Daniel |
|
|
~~ | |
|
|
Lokal naprzeciwko zakładów mięsnych ma może dużą salę ... ale ma jedno ale ... trzeba sobie samemu organizować obsługę, kucharkę, pomocników ... a pewnie co za tym idzie, trzeba tego wszystkiego dokładnie doglądać. a jeśli się pracuje lub nie ma zainteresowanych na miejscu to jest to trudne.
|
|
|
~~gos | |
|
|
jeszcze raz dzięki z pomoc.
Słyszałam ze sala w zarzeczu jest świetna, obejrzymy jeszcze salę Radomyślu i w Nisku: Pod Jesionami, i ten lokal na przeciw zakładów Mięsnych może być ciekawy (zwłaszcza że wtedy raczej decydowalibyśmy sie na catering, żadnych kucharek itd.). A Remiza w Turbi jest mała i w sumie było by najlepiej bo tam mieszkam , ale byłam tam na weselu i mi sie nie podobało. A wie ktoś coś może o tym domu weselny,m w Gorzycach? jest jakiś na trasie STW Sandomierz. Jeszcze raz wielkie dzięki! |
|
|
~~sky | |
|
|
Radomyśl-zajazd Karolina, Tarnobrzeg-Mokrzyszów-Złoty Dukat, Gorzyce-VIP i Wenus, Stalowa Wola-w Mostostalu została niedawno otwarta sala bankietowa.
|
|
|
~~ALICJA | |
|
|
Polecam Radomyśl !!
|
|
|
~~znawca tematu | |
|
|
Ulanów hotel Galicja ( ośrodek ) przy samej Tanwi sala na około 200 osób lub nowo wybudowany hotel 3 gwiazdkowy około 200 metrów od Galicji lecz ten sam właściciel sala ładna na około 180 osób.
tel kontaktowy 015 876 36 29 |
|
|
~~gos | |
|
|
hmmmm... czyżby reklama
Narzeczony ze świętokrzyskiego więc Ulanów trochę daleko... może ktoś coś wie o tej sali w Mostostalu? |
|
|
~~ | |
|
|
Narzeczony ze świętokrzyskiego? Ulanów trochę daleko? Faktycznie te kilometry ze Stalowej do Ulanowa robią różnicę. Szukasz, jak sama piszesz czegoś eleganckiego, a pytasz o dom weselny w Gorzycach i salę w Radomyślu? Gdzie? W remizie? Gratuluję.
|
|
|
~~romek | |
|
|
A zobaczcie Lasowiankę przechodzi gruntowy remont ponoć na święta ma być gotowa ma być to " hit Stalowej Woli "
|
|
|
~~bogdan | |
|
|
No ja byłem pod Lasowianką bo chodzę tam na piwko faktycznie będzie tam super robią nawet 3 salę czyli na duze wesela
|
|
|
~~ | |
|
|
Z Ostrowca do Ulanowa jest trochę kilometrów.
jeśli szuka to pyta o wszystko i czeka na opinie. Tak trudno zrozumieć? Radomyśl: http://dom-k(...)/gal.htm i co wygląda jak Remiza? |
|
|
~~ | |
|
|
asezam
|
|
|
~~~~ | |
|
|
~za niedługo bedzie otwierana ta w Mostostalu, duzy fajny lokal, znam włascicieli.Polecam gorąco)))
|
|
|
~~ | |
|
|
ktos wie jak teraz wyglada Lasowianka ??
|
|
|
~~ | |
|
|
Lasowiaqnka- po przejsćiu przez pierwszą i drugą salę wchodzimy na trzecią, troche to ne praktyczne na duze wesela. A c do słonecznej to góra 120 osób, chociaz polecam, sama tam mialam wesele, pyszne jedzonko mila obsluga.Warto
|
|
|