| ~~rychu | |

| 
    |
| 

Co sadzicie o tym sklepie po "przemeblowaniu" bo ten ruch "wejscie-wyjscie i kasa" to jakiś odjazd albo zart NO JAKBY NIE BYłO TO SKLEP WZORCOWY

| 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~rychu | |

| 
    |
| 

Zapomnialem dodać ze plus to jedna kolejka ale tyle samo ekspedientek co bylo czesc tych kobiet kieruje ruchem w sklepie i coraz mniej ludzi tu kupuje

| 
    |
| 

| 

| ~~Edzio | |

| 
    |
| 

Jak dla mnie, to wymyślił jakiś idiota. A bramka wejściowa nadaje się do śmiechu warte  
          Już nie wspomnę, że teraz będą im więcej kradli w tym sklepie. Ale pewnie zrobili to po to, żeby zwolnić połowę personelu. Teraz pewnie świetna atmosfera panuje u nich w pracy. Współczuję...
       | 
    |
| 

| 

| ~~POOL | |

| 
    |
| 

Pewnie wymyślił to personel,który grzeje pupki na fotelach,a tam chodzą gnoje i patrzą co zapierniczyć. 
        Niech sobie ten personel popracuje kilka dni na lukaniu różnych typków i małolatów jak i nobliwych pań ,które również mają lepkie rączęta. To samo tyczy się sklepu Nr.6 na Sierpnia,przychodzą różne typki(pershing)i co te kobitki mają zrobić? URZĘDASY !!!!! MYŚLENIE NIE BOLI.  | 
    |
| 

| 

| ~~bogdan | |

| 
    |
| 

A ja byłem we wzorcowym  i mi się podoba ten sklep no pewnie zakosić tez tam można ale to nie dlamnie

| 
    |
| 

| 

| ~~bodziu | |

| 
    |
| 

Ten sklep po remoncie to całkiem całkiem moja mama tam kupuje i go teraz chwali

| 
    |
| 

| 

| ~~tadek | |

| 
    |
| 

No jak wam się podoba ten sklep Wzorcowy po remoncie bo mnie OK   

| 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

w sobote poszedlem na drobne zakupy do tego sklepu kupilem cos tam na kolacje a ze pale to kupilem i papierosy po dojsciu do domu chcialem sobie zapalic i tu sie przejechalem po otwarciu paczki zamiast papierosow zastalem pociety atlas geograficzny  
         | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Jaki z tego morał wypływa? Nie pal - będziesz zdrowszy i nerwów sobie oszczędzisz  

| 
    |
| 

Dołączył: 21 Paź 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

Kiedyś wzorcowy miał klimat. Wchodze do sklepu ide do dzaiłu z napojami i mówie poprosze orenżade na miejscu a pani do mnie  NA MONOPOLOWYM i to juz koniec mojej histori... dziękuje  

Nic na siłę, wszystko młotkiem.  | 
    |
| ~~ekhm | |

| 
    |
| 

CYTAT w sobote poszedlem na drobne zakupy do tego sklepu kupilem cos tam na kolacje a ze pale to kupilem i papierosy po dojsciu do domu chcialem sobie zapalic i tu sie przejechalem po otwarciu paczki zamiast papierosow zastalem pociety atlas geograficzny (...)  to nie sklep cie zrobil w bambuko tylko jakis cwaniak. kiedys slyszalem jak koles chwalil sie ze robi taki numer ze ma spreparowany karton fajek w reklamoce, robi normalnie zakupy, prosi karton fajek, na koniec mowi ze zapomnial kasy i zwraca towar podmieniajac karton a pozniej ty kupujesz atlas geograficzny. przykre. morał z tej historii: palenie nie poplaca a swoja drogą jakbys poskrecal ten atlas i spalil to byloby to zdrowsze niz caly ten syf z fajek. pzdr  | 
    |
| 

| 

| ~~bolo | |

| 
    |
| 

A który to ten wzorcowy??

| 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   20% | 
    |

| 
    |
| 

CYTAT A który to ten wzorcowy?? ~bolo, sklep nr 7 na Staszica http://www.spolem-pss.pl/placowki_detaliczne.html Pozdrawiam  | 
    |
| ~~gostek | |

| 
    |
| 

ten sklep to jeden wielki syf!!! nie kupujcie tam!!! wiem cos o tym bo mieszkam nad tym sklepem!!!

| 
    |
| 

| 

| ~~ECHO2 | |

| 
    |
| 

Ten sklep to jedna wielka pomyłka. Mały wybór artykułów , na stoisku wędliniarskim trafia się mocno klejąca kiełbasa , a i reszta wędlin pozostawia wiele do życzenia. Wiem , że to nie wina ekspedientek bo one mają tylko sprzedawać. A jeśli już to robią to niech chociaż będą miłe, bo oprócz najstarszej pani (chyba Ania ma na imię)to prawie cała reszta pań sprawia wrażenie jakby były tam na zesłaniu. 
        Mieszkam w pobliżu więc często korzystam z tego "wzorcowego" sklepu. Staram się jednak omijać go szerokim łukiem. A wiecie co mnie najbardziej wkurza??? Kiedy po godzinie 6 rano ludzie pracujący chcą kupić świeże pieczywo a kasy blokują starsze panie, które po zakupie pieczywa udają się z nim do pobliskiego kościoła. Nie wiem czy jakby wracały to już brakuje bułeczek czy może będą już nieświeże???  | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT A wiecie co mnie najbardziej wkurza??? Kiedy po godzinie 6 rano ludzie pracujący chcą kupić świeże pieczywo a kasy blokują starsze panie, które po zakupie pieczywa udają się z nim do pobliskiego kościoła. Nie wiem czy jakby wracały to już brakuje bułeczek czy może będą już nieświeże??? Może idą je święcić przed spożyciem  
       | 
    |
| 

Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

ja tam kiedys 100 lat temu 
          poznałem zaj*bistą dupę praktykantke z ekonomika i o mały włos..... 
      Errare humanum est.  | 
    |
| ~~nika | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT A wiecie co mnie najbardziej wkurza??? Kiedy po godzinie 6 rano ludzie pracujący chcą kupić świeże pieczywo a kasy blokują starsze panie, które po zakupie pieczywa udają się z nim do pobliskiego kościoła. Nie wiem czy jakby wracały to już brakuje bułeczek czy może będą już nieświeże??? Może idą je święcić przed spożyciem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję!!!świetny komentarz!!! ![]() na marginesie....sklep beznadziejny,zle zorganizowany,towaru mało,wędliny nieświeże najczęściej.....wieczorem pustki na półkach jak za "komuny" a panie....hmmm...tak,jestem pewna ze są tam zesłane za kare chyba.....a'sexualny totalnie stosunek do pracy i klienta.. choć są wyjątki...  | 
    |
| 

| 

| ~~pepsi | |

| 
    |
| 

CYTAT Jägermeister   	 ja tam kiedys 100 lat temusmiech2 poznałem zaj*bistą dupę praktykantke z ekonomika i o mały włos..... A czy to przypadkiem nie była Dorotka ?  
       | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT Jägermeister   	 ja tam kiedys 100 lat temusmiech2 poznałem zaj*bistą dupę praktykantke z ekonomika i o mały włos..... A czy to przypadkiem nie była Dorotka ? ![]() eee nie ![]()  
      Errare humanum est.  | 
    |