~~kolo | |
![]() |
|
Z dźwiękiem dzwonków melodyjnych, wraz z opłatkiem wigilijnym, w dzień Bożego Narodzenia ślę serdeczne Wam życzenia! hoł hoł hoł
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
widze ze wszyscy swietuja i nikt tu nie zaglada uuuuuuuuuuuu ło tak
![]() |
|
|
~~MOTORNICZY | |
![]() |
|
Wszyscy wyjechali do Zakopanego na Sylwestra, puki jeszcze kasy starczy na przyjemnosci...
|
|
|
~~magazynier | |
![]() |
|
jeden profil dwa profile trzy profile... o ku..a brakuje 10ton...
|
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
to co wy to robicie z tym aluminium??? ktos sie podlizuje i PREZESOWEJ solarjum stawia bo po ostatnich wybrykach to bidula zbladła i kazda zyłke na dupie jej widac wiec musi zciemniec troszke bo pasztetowa wybiel nie tylko skure ale i rozum
![]() |
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
kochani a powiedzcie mi czy ktoś z was wie badz widział jakiego koloru " naturalnego" włosy posiada MIŁOŚCIWIE NAM PANUJĄCA PANI PREZESOWA??? bo mi tu blądynką śmierdzi na długośc hali a i jej posuniecia i zagrani wyraznie wskazuja na bląb owłosienie
![]() |
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
PS. sorki za literówki ale te profile cieżkie i jakoś łapki mi odzwyczaiły sie od pisania a i komp stary literek nie dopisuje a na nowy po cieciu premi brakło
![]() |
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie, świętowania Nowego Roku w dobrej formie, życzy jeszcze nie prezes ani nie kierownik ale byc moze w przyszlosci kaleki pracownik po trudach i znojach w naszym JEWROMETALU od PANI PREZESOWEJ dostaniem po medalu wybitym z buraka utytłanym w pasztecie ale cuz tam przeciez wszstko wolno tak waznej kobiecie co u boku cara na podeście stoi i nas wszystkich jak śmieci wreszcie wypierdoli bawcie sie ludziska bawcie az do rana chyba ze wam w sylwka wypada 3 zmiana DO SIEGO ROKU |
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf szczęsliwego nowego 2009 roku zecze ja prezes eurometalu PS. wiem ze ta swinia tego nie zrobi wiec chociaz ja wam moje bidulki złoze skromne zyczonka
|
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
szczęśliwego nowego 2009 roku jak tam po sylwku WIELKI KAC?? niech się ktoś odezwie bo samotny jestem na tym forum
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~kolo | |
![]() |
|
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=64933 zapraszam do powyższego linku
|
|
|
~~kierownik | |
![]() |
|
Moi drodzy pracownicy Eurometal'u jakoze wasza droga dyrekcja napewno wam nie zlozyla zyczonek na nowy rok w takim razie ja to zrobie...
Zycze wam tradycyjnie szczesliwego nowego roku zdrowka szczecia i powodzenia, a na ten nowy rok zycze wam aby wasz ukochany pan prezes poszedl w cholere a na jego miejsce, wstapil normalny czlowiek podkreslam czlowiek a nie kanalia, badacy mily uczynny i poprostu ludzki a nie Ojciec Dyrektor Polskiej Finansowosci. Tego zycze wam ja moje misie pysie... |
|
|
~~duzy | |
![]() |
|
Prezes moze nie jest malowany ale gdyby nie on to mieli byscie prace ale w komieniolomach za Uralem...
|
|
|
~~operator CNC | |
![]() |
|
Wszystkiego dobrego w nowym roku życzę Prezesowi i pracownikom Eurometalu ,pracowałem w tej firmie i serdecznie dziękuje za wyszkolenie na nowoczesnych maszynach CNC ,dzięki uzyskanym certyfikatom oraz w pisaniu w bazę danych takich firm jak Mazak czy BLM znacząco podniosłem swoje zawodowe kwalifikacje ,obecnie pracuje jako Programista ,ustawiacz maszyn CNC pozdrawiam….
![]() |
|
|
~~leon | |
![]() |
|
ludziska czy wiadomo już kiedy ruszy nowa hala???????
|
|
|
~~asd | |
![]() |
|
Tzn. programujesz pralki?
|
|
|
~~morda... | |
![]() |
|
Kopernik wstrzymal slonce ruszyl Ziemie a prezes eurometalu niepotrafi ruszyć (czyt. urochomić) produkcji w nowej hali...
Podonmo kiedy kura znosi zote jajo tez steka i mruczy tylko ze w tym przypadku to nawet marnej pestki niebedzie... a bo "prud" drogi... a to ze gaz nietaki... aj aj... |
|
|
~~nikt | |
![]() |
|
Czy Eurometal jeszcze stoi czy już idzie produkcja? Dziś jest 08.01.2009 dzwonie tam i nikt mi nie odbiera. Jak wiecie to napiszcie.
|
|
|
~~ziom | |
![]() |
|
sekretarkę zwolnili dlatego nikt nie odbiera
|
|
|
~~nikt | |
![]() |
|
Jasne a główna księgowa zgarnęła wszystkie przelewy i uciekła z Panią Prezes na Hawaje
![]() |
|
|
~~ziom | |
![]() |
|
hehe dobre
![]() ![]() |
|
|
~~nikt | |
![]() |
|
Nio jak tak to sorki ale czy moze powiesz mi jak mam sie skontaktować z tą firmą? Może znasz numer telefonu do kogoś kto moze mi udzielic kilku informacji.
|
|
|
~~duzy | |
![]() |
|
chlopaki kochajcie swe sekrtarki bo odchodza tak szybko... (to do pracujacych w eurometalu)
|
|
|
~~duzy | |
![]() |
|
chlopaki kochajcie swe sekrtarki bo odchodza tak szybko... (to do pracujacych w eurometalu)
|
|
|
~~duzy | |
![]() |
|
|
|
|