| ~~tyskaa21 | |
|   | |
| 
      Zaginol kot , ok 3 lat ,taki zwykly mruczek , wykastrowany , jego charakterystycznym  znakiem jest czerwona oproza z dzwoneczkiem , kot , wypadl z balkonu z 3 pietra i znikl , ja mieszkam na okulickiego 30 , i jesli ktokolwiek znalazl go , blagam o oddezwaie sie , moj nr gg 3987283 albo nr tel 158449019 . Kot jest chory , ma kamice , moze jesc tylko jedna karme , jesli dostanie inne jedzenie , bedzie mial kamienie w nerkach ,leczenie jest kosztowne , i bardzo bolesne dla zwierzaka , wiec jesli ktokolwiek znalazl go bede wdzieczna za informacje .Dla jednych moze to byc blacha sprawa , ale ja jestem starsznie przywiazana do niego .Pozdrawiam i dzekuje | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~as | |
|   | |
| 
      obroża i zniknął   | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      i nie zaginoł - a zaginął
       | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      I nie blacha tylko błacha   i nie starsznie tylko strasznie.. piszesz   | |
|  | 
| ~~gosc | |
|   | |
| 
      a nie przyszlo wam pustaki do glowy ze w tym ogloszeniu nie chodzi o to kto ile znajdzie bledow ?:ysz:
       | |
|  | 
| ~~as | |
|   | |
| 
      jasne - nie czepiam sie literowek - ale elementarnych podstaw jak: - oproza - zaginol - zniknol | |
|  | 
| ~~GD | |
|   | |
| 
      zaraz ktos napisze "japko" ...
       | |
|  | 
| ~~cris | |
|   | |
| 
      tyskaa21 ------------   aaaaaaaaaaaaaaaby kot, pies NIE CHOROWAŁ, należy go karmić jak drapieznika.Czy kot-rys , czy kot-tygrys, czy kot-puma itd bedzie jadł jakies dziwne kaszki, chrupki, chipsy, lody i inne slodycze, a nawet jakies badziewie karmą zwane???????? Czy bedzie pił pepsi, soczki, mleko,fante ect---- NIGDY, PRZENIGDY !!!! woli zdechnąć z glodu pragnienia niz zjesc wypic - TRUCIZNE. Pomysl/cie - zanim nakarmicie swojego pupila tym świnstwem. Kiedyś miałem pieknego wilka- na centralnym nie było ładniejszego.Teraz wiem dlaczego- bo z lenistwa dawalem mu tylko miecho-salcesony i pil tylko wode. W 11 roku zycia trafil do lecznicy co spowodowało zmiane zywienia na kaszke z olejem itd- dlugo juz nie pociągnął- jak na drapieznika przystalo | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      grużka
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      moj kot , od malego ma problem z nerkami , nigdy nie dawalam mu badziewnego jedZenia  i ogolnie w tej chwili nie ochodza mnie literowki czy bledy , interesuje mnie znalezienie mojego kociaka , i wszystkie docinki mozecie sobie darowac :-) | |
|  | 
| ~~cris | |
|   | |
| 
      szkoda ze nic z tego co napisałem, nie zrozumiałaś.Zyczę Ci szybkiego odnalezienia swojej ukochanej zguby- na serio.
       | |
|  | 
| ~~o.c.ż. | |
|   | |
| 
      Aaaaaby chorować na nerki - człowiek, domowy kot-pies , musi zjadać chude mieso, sery. Chude potrawy mają duuuuuuuużo białka,a tego juz nerki znieść nie mogą, nie potrafią !!!!..... i chorują. | |
|  | 
| 
                  Posty: 1 Dołączył: 21 Lis 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Kot odnaleziony !! Chcialam slicznie podziekowac , osobie ktora zadzwonila do mojego Taty i poinformowala o kocie . Dzekuje bardzo ! Brak mi poprostu slow w tej chwili , bo pzred sekunda sie dowiedzialam , ze moj maluch sie znalazl . myslalam ze szczesliwe zakonczenia ,s a tylko w filmach ,a tu prosze ! jeszcze raz dzekuje :-) wszystkim ktorzy mi pomogli :-) | |
| ~~ | |
|   | |
| 
      ps. kot okazał sie martwy
       | |
|  |