| ~~romek | |
|   | |
| 
      Magazyn w telewizji TVP1 ( jedynce ) Kawa czy herbata w piątek 23 listopada 2007r. od godz.6.00 do 8.00 bedzie ze Stalowej Woli
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      Niech pokażą Siembidę i zmienią tytuł na "Kwadrans rolniczy".
       | |
|  | 
| ~~bogdan | |
|   | |
| 
      No zobaczymy co będą mieli do powiedzenia stalowo wolscy notable bo bedzie tez ponoć prezydent Stalowej Woli
       | |
|  | 
| ~~wacek | |
|   | |
| 
      to nie ide do szkoły- hurra
       | |
|  | 
| ~~Cierniu | |
|   | |
| 
      A moze nagrał ktos dzisiejszy program bo niestety nie moglem zobaczyc. podrawiam
       | |
|  | 
| ~~widz | |
|   | |
| 
      co to było ten program ?. oglądałam, spodziewałam się czegoś więcej. Wyszło na to że jest tylko jedno LO im Ken, nie było informacji o mieście, o muzeum, że wraz z leciem maiasta i COP były ciekawe imprezy, trzeba było lepiej zapromować nasze miasto, które jest mlode i cały czas się rozwija, że śa uczelnie, cos dzieje się w domach kultury, a tak wyszło coś , ale za mało, należało więcej zachwalać nasze miasto
       | |
|  | 
| ~~~~ | |
|   | |
| 
      ~Tak średnio im to wyszło. W każdym razie mogli zrobić to lepiej, ale to krótki program. Zresztą kto go jeszcze ogląda? Ci co nie mogą spać i fani Kawy czy hebaty   | |
|  | 
| ~~wasyl | |
|   | |
| 
      Szlezak wypadł beznadziejnie.Pod kazdym wzgledem.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      A gdzie On wypada dobrze? Na posiedzeniach Rady Miasta?
       | |
|  | 
| ~~Edzio | |
|   | |
| 
      Może z okna?
       | |
|  | 
| ~~Wl | |
|   | |
| 
      co to było ten program ?. oglądałam, spodziewałam się czegoś więcej. Wyszło na to że jest tylko jedno LO im Ken, nie było informacji o mieście, o muzeum, że wraz z leciem maiasta i COP były ciekawe imprezy, trzeba było lepiej zapromować nasze miasto, które jest mlode i cały czas się rozwija, że śa uczelnie, cos dzieje się w domach kultury, a tak wyszło coś , ale za mało, należało więcej zachwalać nasze miasto  A koncert Pendereckiego w bazylice? | |
|  |