|
![]() |
|
Który z lekarzy bada piersi i ewentualnie zrobi usg?
Proszę o pomoc! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT a co ma piernik do wiatraka?piszę tylko że Sarzyński ma jedną specjalizacje-ginekologię.a 80 zł bierze za każdą wizytę od cieżarnych też.i żadnych dodatkowych badań jak to mówisz nie ma..wiem bo znam kobiety któresą wciązy i do niego chgodzą.ceni se chłop..jeśli nie przecenia.... ![]() i tu się mylisz bo przed nazwiskiem ma lek.med.Spec. ginekolog położnik !!!! " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Obiezgadzamy się w jednym-Sarzyński tospec,ginekolog.Jednakże w swojej wcześniejszej wypowiedzi uzasadniłaś wysokącenę wizyt w jego gabinecie dodatkowymi badaniami i tym że ma inne specjalizacjie.Zatem pytam jakie?
![]() |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
chociażby położnik
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
no tak..torzeczywiście ewenement na skalę krajową...
|
|
Dołączył: 30 Gru 2008r. Skąd: Steel Will Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Który z lekarzy bada piersi i ewentualnie zrobi usg? Proszę o pomoc! Ponawiam pytanie ![]() |
|
Dołączył: 9 Lis 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Który z lekarzy bada piersi i ewentualnie zrobi usg? Proszę o pomoc! Ponawiam pytanie ![]() prywatnie Tomasz Adamczyk Krzywa 58, 37-450 Stalowa Wola. Województwo: podkarpackie. Tel. komórkowy: 0048 502506245 |
|
|
![]() |
|
Planuje wybrać się do ginekologa po raz pierwszy. Pomimo wszystko wolałabym żeby była to kobieta i wizyta prywatna. Chciałabym dostać nr do lekarza w Stalowej lub Nisku. Proszę o pomoc! Szukane nr w internecie są już nieaktualne ;/
|
|
|
![]() |
|
kinga20 nr tel podalam w poscie kobieta-ginekolog,zagladnij tam prosze
|
|
|
![]() |
|
O kurde, malajustysss ty chyba to lubisz...
![]() |
|
|
![]() |
|
Usg piersi robi dr Pieprzny, ma doswiadczenie bo robi to od lat i jak cos to ma kontakt gdzie wykonac biopsje lub wycinek.
Ja jestem bardzo zadowolona bo to pelen profesjonalizm. A usg ginekolog to dr Zajaczkowski, ma gabinet na popieluszki. To sa osoby ktore mozna polecic, pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
sazynski jest dobrym lekarzem , milym, ale on przebada piersi i wogole, ale usg on nie robi niema sprzetu kieruje do innych lekarzy
natomiast adamczyk ma super sprzet, jest dobrym lekarzem, ale malo sympatycznym, no i o wszytsko musisz sie pytac bo on bardzo malo gada |
|
Dołączył: 18 Lut 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
czy ktoś może napisać mi coś o doktorze Świerczu?
|
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja miałam nieprzyemność go spotkać na oddziale patologii ciąży w stalowowolskim szpitalu. Jednym słowem nie polecam!!!! Był mega niedelikatny, arogancki. Nie udzielał żadnych informacji. Mój kolega powiedział mi kiedyś, że chciał uśmiercić jego dziecko- postawił złą diagnozę- powiedział, że dziecko umarło i chciał zrobić zabieg. Oni się nie zgodzili i poszli na konsultację do innego ginekologa. Powiem tylko tyle, że urodził im się śliczny zdrowy chłopiec. Jednym słowem nie polecam tego pana ginekologa!!!
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja polceam Panią Lorkowską. Chodzę do niej od dawna i jestem z niej zadowolona ![]() ![]() Też od dłuższego czasu chodzę prywatnie do Lorkowskiej. Całkiem miła babka można się o wszystko zapytać. Chociaż ostatnio chce wydrzeć więcej kasy. Na siłę robi USG i cytologię chociaż miałam robione niedawno jedno i drugie. I tak zamiast 20 zł złotych (przyszłam tylko po receptę na tabletki) zapłaciłam 100 zł. |
|
|
![]() |
|
Polecam dr Zemana
![]() ![]() ![]() |
|
~~jolanta | |
![]() |
|
Polecam dr Adanmczyka,najlepszy w Stalowej..niekrepujacy.mily delikatny! i kompetentny!!..takich by sie chcialo lekarzy!! baby sa tu kiepskie zarowno Orlowska jak i Drabikowa,nie polecam!
|
|
|
~~panna | |
![]() |
|
test
|
|
|
|
![]() |
|
A wg mnie najlepszy jest dr Zajączkowski, mialam do niego gdy bylam w ciazy pelne zaufanie i zawsze moglam zadzwonic gdy cos mnie niepokoilo. Polecilam kolezance i rowniez podziela ona moje zdania
|
|
|
![]() |
|
Nie wiem, który jest najlepszy. Chodziłam do Sarzyńskiego, moją ciążę prowadził Świercz.
Sarzyński - ma archaiczny gabinet, przyświeca sobie nocną lampką, nie prawda, że bada piersi na każdej wizycie, nie ma usg, nie robi cytologii tylko jakiś wymaz, który ogląda pod mikroskopem, jest drogi i przepisuje drogie leki "na wszelki wypadek". Przereklamowany. Świercz, z NFZ - olewator, nie kojarzy pacjentek - ale to chyba norma. |
|
|
![]() |
|
[cytat][cytat]TYLKO ŻE SARZYŃSKI MA W TO WLICZONE BADANIA - NP.CYTOLOGIA no i na dokadkę ma ukończone różne specjalizacje
![]() ![]() Nie masz racji z tymi dodatkowymi badaniami. Sama wizyta kosztuje 80 PLN a cytologia to dodatkowy koszt. Sam mi to powiedział przed wykonaniem badania. Zapłaciłam razem 110 zl. To najdroższy ginekolog w St. Woli ( a wcale nie najlepszy).[/cytat Polecam Sarzynskiego,jakby nie byl dobrym lekarzem,to nie miał by tak dużo pacjentek,sama do niego chodzę od ponad 7 lat państwowo a teraz prywatnie i jestem bardzo zadowolona.Po za tym dr.Sarzynski jeździ raz w tygodniu do Warszawy i tam również przyjmuje pacjentki.Gorąco polecam tego lekarza Lepiej więcej zapłacić jeśli lekarz pomoże,niż mniej i nic z tego nie mieć. |
|
|
![]() |
|
polecam dr Zymróza, nie ma co prawda aparatu do usg w gabinecie, ale za to na wizyte do niego idzie sie na luzacko, bardzo miły, zawsze od niego wychodze usmiechnieta. prowadził moja ciaze, była to ciaza wysk=okiego ryzyka ale odpukac wszystko poszło bez problemu
|
|
|
![]() |
|
czy ktoś coś wie na temat dr Paśko jakim jest lekarzem zamierzam do niego się wybrać ale nie wiem czy dobrze robię bo rożne słyszałam opinie na jego temat
|
|
|
![]() |
|
szukam ginekologa wiec przeszperalam cale forum i spisywalam na kartce kazde nazwisko jakie bylo wspomniane i tak + dobry komentarz - pozytywny.
najczesciej wymieniane nazwiska to ; E. Lorkowska 6+ i 3- M. Sarzynski 11+ i 3- Burek 2+ Napierala 3- 2+ Zeman 7+ i 2- Libera 4+ 4- Drabik- wojnarowska 11- 2+ OMG! Zymroz 5+ 1- Micala 4+ Pasko 2+ 1- Pacanski 2+ ADamczyk 11+ Orlowska 3- Flis 2+3- Piechnik 1+ teraz mysle nad Sarzynskim 11 Pozytywnych wypowiedzi no ale 3 neg. albo Adamczyk..... Tylko czy oni przyjmuja prywatnie czy panstwowo? Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
![]() |
|
polecam dr Zemana, super lekarz, miły i kompetentny
![]() |
|