~~lena | |
|
|
CYTAT jak to możliwe,że w jednym województwie leczenie nadżerki jest refundowane,a w innym nie? w każdym jest refundowane, tyle, że w województwie podkarpackim NIE MA TEGO SPRZĘTU na NFZ. Gdyby jakikolwiek ginekolog miał go z NFZ-tu to nic byśmy nie musieli płacić... a tak... ginekolodzy kupują taki sprzęt prywatnie i tylko w prywatnych gabinetach można ją wyleczyć. W moim rodzinnym mieście gabinetów z NFZ gdzie jest odpowiedni sprzęt jest wiele i nie trzeba za zabieg płacić. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yy nie polecam Libery przez niego mojej koleżanki dziecko nie żyje!!
To nie prawda że lekarz nie może przyjechać do porodu jak nie ma dyżuru! Dr Zymróz przyjechal jak zaczelam rodzić moja córeczkę ! a co do tego że na prywatnych wizytach lekarz jest spoko a w przychodni to nie miły itp oj nie dr Zymróz zawsze jest taki sam i bardzo gorąco go polecam!! |
|
|
|
|
Wszyscy Oni kochają kasę..Sarzyński nie lepszy..tylko sposób bycia ma miły.Za tę kasę jaka zbija mógłby choć założyćrolety w oknie zamiast tych płacht.
|
|
|
|
|
Ja polecam Zymroza!! Super lekarz i zna się na rzeczy! Jedynie moze razic jego bezpośrednie podejscie do pacjentek
Przez pierwsz ciążę chodziła prywatnie do dr Piechnika i również go polecam! Jest mily i chetnie wyjasnia wszelkie watpliwosci. NIE POLECAM DRABIK!!!!!!! STRASZNA I NIEMILA BABA!!! |
|
|
|
|
Ja polceam Panią Lorkowską. Chodzę do niej od dawna i jestem z niej zadowolona można z nią porozmawiać na każdy temat i to jest prawda że nie jest przy badaniu bardzo delikatna ale zawsze jest miła nie poleciłabym natomiast Zymroza koleżanki mi mówiły że lubi wypić
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polceam Panią Lorkowską. Chodzę do niej od dawna i jestem z niej zadowolona można z nią porozmawiać na każdy temat i to jest prawda że nie jest przy badaniu bardzo delikatna ale zawsze jest miła nie poleciłabym natomiast Zymroza koleżanki mi mówiły że lubi wypić A ja nie polecam Lorkowskiej przez nią dwa razy poroniłam Za to Zemanowi jestem wdzięczna dobrze na poczatku dobrał leki podtrzymujące przez całą ciąże jedną i drugą opiekował sie tak jak trzeba donosiłam do samego końca mam dwójkę zdrowych slicznych dzieciaczków |
|
|
|
|
Czy ktos moze wie gdzie przyjmuje Dr.Marek Sarzyński
|
|
|
|
|
[cytat]Czy ktos moze wie gdzie przyjmuje Dr.Marek Sarzyński[/cyt
prywatnie koło torów w tym nowym bloku dokładnie nie wiem ale zdobyłam nr.tel od kolezanki mozesz zadzwonic i sie dopytac 601499963 ale ja polecam Zemana |
|
|
|
|
Nie polecam Sarzyńskiego. Przepisuje bardzo dużo leków, do tego dużo bierze za wizyty chociaż w szpitalu nie pracuje i nie pracuje w żadnejn przychodni co dla wielu pacjentek może być ważne.Może jest miły ale dla mnie akurat to nie ma dużego znaczenia, każdy prywatnie to stara się byc milutki..
|
|
|
|
|
CYTAT Nie polecam Sarzyńskiego. Przepisuje bardzo dużo leków, do tego dużo bierze za wizyty chociaż w szpitalu nie pracuje i nie pracuje w żadnejn przychodni co dla wielu pacjentek może być ważne.Może jest miły ale dla mnie akurat to nie ma dużego znaczenia, każdy prywatnie to stara się byc milutki..
|
|
|
|
|
a JAKIE TERAZ MAJĄ;STAWKI ;nasi ginekolodzy.Bo słyszałam że cenią się lepiej jak Ci z Rzeszowa którzy chociaż maja tytuł dr.
|
|
|
|
|
CYTAT a JAKIE TERAZ MAJĄ;STAWKI ;nasi ginekolodzy.Bo słyszałam że cenią się lepiej jak Ci z Rzeszowa którzy chociaż maja tytuł dr. oj cenią się cenią Zeman 50 pln |
|
|
|
|
50?to i tak według staregho cennika.podobno Sarzynski bierze 80
|
|
|
|
|
większość lekarzy bierze 50 zł, Sarzyński 80 zł za wizytę.. to chyba lekkie przegięcie..
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
TYLKO ŻE SARZYŃSKI MA W TO WLICZONE BADANIA - NP.CYTOLOGIA no i na dokadkę ma ukończone różne specjalizacje ja tam go polecam
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
no sory ale nikt nie robi cytologi co miesiąc..a bulisz 80 co wizytę.poza tym specjalizacją samaw sobie jest ginekologia więc teoretycznie inni lekarze ginekolodzy też niesą gorsi;)
|
|
|
|
|
wiesz co ci napisze - chociażby to że ginekologia a położnictwo to nie to samo ! chociaż pewnie mogło by się tak ci wydawać
|
|
|
|
[cytat]TYLKO ŻE SARZYŃSKI MA W TO WLICZONE BADANIA - NP.CYTOLOGIA no i na dokadkę ma ukończone różne specjalizacje ja tam go polecam
Nie masz racji z tymi dodatkowymi badaniami. Sama wizyta kosztuje 80 PLN a cytologia to dodatkowy koszt. Sam mi to powiedział przed wykonaniem badania. Zapłaciłam razem 110 zl. To najdroższy ginekolog w St. Woli ( a wcale nie najlepszy). |
|
|
|
|
kama1234 skoro uważasz że to najdroższy ginekolog w stalowej to wcale nie musisz do niego chodzić !!! przecież nikogo nie zmuszam do łażenia do niego ! napisałam swoją opinię a ja płaciłam 80 razem z cytologią więc może ma cennik trochę elastyczny? nie wiem i zdania nie zmienię - polecam!
|
|
|
|
a co sądzicie o doktor Janusz-Burek? ja do niej chodze od ponad trzech lat i złego słowa na nią powiedzieć nie mogę jest bardzo miła i o wszystko zapyta
|
|
|
|
|
dla mnie najlepszym lekarzem jest dr Adamczyk!!! naprawde polecam, nie zawsze jest przyjemny, ale wie co robi.
|
|
|
|
|
Ja również polecam dr Adamczyka. może jest małomówny, ale jak się Go o coś zapyta, zawsze odpowie i wyjaśni wszystko.
|
|
|
|
|
a co ma piernik do wiatraka?piszę tylko że Sarzyński ma jedną specjalizacje-ginekologię.a 80 zł bierze za każdą wizytę od cieżarnych też.i żadnych dodatkowych badań jak to mówisz nie ma..wiem bo znam kobiety któresą wciązy i do niego chgodzą.ceni se chłop..jeśli nie przecenia....
|
|
|
|
|
Dzwoniłam wczoraj do Szpitala żeby zarejstrowac sie do Dr.Adamczyka wiecie na kiedy mam wizyte 13 pażdziernika To jakas kpina jest chyba.
|
|
|
|
|
z tego co wiem to w szpitalu w poradni k Adamczyk przyjmuje tylko raz w tygodniu, poza tym niedlugo wybiera sie na urlop i moze stad tak odlegly termin wizyty.
|
|