~~inka k. | |
![]() |
|
Zeman to porażka nie prowadzi dokumentacji,po kilku miesiącach leczenia,nic nie pamięta i co gorsze nie ma nic w karcie.Poza tym nie potraił wikryć dużego mięśniaka,szok.
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~inka k. | |
![]() |
|
wykryć,co się udało bez trudu innemu lekarzowi,niestety nie ze Stalowej
|
|
|
~~ kj | |
![]() |
|
w stalowej prawdziwych ginekologów nie ma, sa tylko biznesmeni zarabiajacy na kobietach.
polecam Lublin: Sławatyński, Oleszczuk od prowadzenia ciąży natomiast Wdowiak specjalista od rozrodczosci i chorób kobiecych. Polecammmm |
|
|
~~znana | |
![]() |
|
CYTAT Bardzo polecam panią Drabik - Wojnarowską ze Stalowej Woli! Dobry lekarz!!! chyba sama drabikowa to pisala ![]() ![]() |
|
|
~~hmm | |
![]() |
|
a co sądzicie o dr Orłowskiej?
|
|
|
~~ciekawa | |
![]() |
|
Mam pytanko, każdy ginekolog dobierze tabletki antykoncepcyjne do osoby? Bo słyszałam, że tylko prywatnie, a państwowo niechetnie.
![]() |
|
|
~~... | |
![]() |
|
orłowska jest straszna, poszłam do niej gdy chciałam dostać receptę na tabletki antykoncepcyjne, dała mi ją bez badania, nawet na fotelu nie musiałam się kłaść. A gdy chciałam z nich zrezygnować wrzeszczała na mnie że przez takie głupie małolaty jak ja (byłam pełnoletnia ;)) jest tyle niechcianych ciąż...
troche inaczej powinno to wyglądać |
|
|
~~ciekawa | |
![]() |
|
No właśnie, takiej reakci się boję i jeszcze tego, że żle dobierze mi tabletki. Wie ktoś który ginekolog przepisuje tabletki bez problemu i profesjonalnie?
|
|
|
~~... | |
![]() |
|
jeżeli chcesz mieć dobrane tabletki a nie chcesz płacić za wizytę możesz pójść do libery, na pewno na ładne oczy nie da Ci recepty tylko zrobi cytologię a to jest podstawa
|
|
|
~~nie zadowolona | |
![]() |
|
Pan dr.Libera może niema najlepszej opinii w śród kobieta ale wszelkie wątpliwości co do tab. anty. potrafi wyjaśnić i skonkretyzować, dobrze dobrać robi cytologie i jak trzeba da skierowanie na badania na tej podstawie Mi właśnie dobrał tab. anty. Polecem tego lekarza
Jeśli chodzi o Orłowską nie wiem skąd ta kobieta się wzięła jest niemiła wyrafinowana zachowuje się jakby wszystkie wzierniki zjadła Młode dziewczyny które zaczynają współżyć potrafi obrazić i pokazać palcem ze w tym wieku to się lalkami bawi. Nie miła nie przyjemna arogancka i USG by robiła za 50 zł najlepiej co wizytę |
|
|
~~żaba | |
![]() |
|
hmm będąc w ciąży chodziłam cały czas do Orłowskiej. Jak przeczytałam poprzednią wypowiedź to trochę się zdziwiłam, gdyż dla mnie była miła, fakt - wygląda strasznie, ale nie narzekałam na nią. Badała mnie co wizytę, czego nie robią wszyscy gin. Więc nie mogę powiedzieć o niej złego słowa, choć nawiasem mówiąc spotkałam się z niezbyt pozytywną opinią na temat O. I nie chodziłam do niej prywatnie. Urodziłam miesiąc temu, mam 21 lat. Aczkolwiek przyznam, że pierwsze wrażenie (jeśli chodzi o wygląd) było negatywne ;)
|
|
|
~~Iwa | |
![]() |
|
CYTAT Zeman to porażka nie prowadzi dokumentacji,po kilku miesiącach leczenia,nic nie pamięta i co gorsze nie ma nic w karcie.Poza tym nie potraił wikryć dużego mięśniaka,szok. Polecam doktora Micała świetny lekarz . ![]() |
|
|
~~Ona | |
![]() |
|
...polecam Skręta w Rzeszowie, bardzo dobry fachowiec
|
|
|
~~jasia | |
![]() |
|
ja polecam prywatnie dr lorkowska bardzo mila sympatyczna kontaktowa i troskliwa. minus taki ze jak kieruje do szpitala to do niska bo tam pracuje .pozniej uzo pozytywnych wypowiedzi mial dr adamczyk z tego co czyatalam na forach zwlaszcza jesli chodzi o usg. ja osobiscie polecam dr sazynskiego poniewaz wykazuje duze zaangazowanie, wypyata o wszytsko by miec rozeznanie, wszytsko notuje, ma bardzo fajne podejscie do pacjenek choc czasem musi sie zezloscic to nieumie
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~xyz | |
![]() |
|
A mnie czeka operacja plastyczno-ginekologiczna.Nie wiem do którego lekarza z tym iść.Proszę o opinię.
|
|
|
~~Eliza | |
![]() |
|
idź do Sarzyńskiego a on pokieruje Cię dalej.
|
|
|
|
![]() |
|
Jeśli możecie to piszcie od razu gdzie dany lekarz przyjmuje i czy prywatnie czy nie.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
~~loola | |
![]() |
|
wszystkim paniom polecam dr.Micała naprawde warto sie do niego wybrać:-)
![]() |
|
|
~~kasia | |
![]() |
|
a co z Flisem?? jak go oceniacie? ja zaczełam do niego chodzić, na razie nie narzekam,pozdrawiam
|
|
|
~~ona | |
![]() |
|
CYTAT a co z Flisem?? jak go oceniacie? ja zaczełam do niego chodzić, na razie nie narzekam,pozdrawiam on odbierał mój poród i go miło wspominam ![]() |
|
|
~~Karola | |
![]() |
|
A ja własnie zmieniłam ginekologa, który prowadzi moją ciąże właśnie na Flisa. Po jednej wizycie u niego jestem b. zadowolona. Wydaje się świetnym fachowcem w swojej dziedzinie.
Zreszta po tym co spotkało moją koleżanke w szpitalu w stalowej (o mało nie straciała dziecka przy porodzie.. nikt się tym nie przejął) wolę nie ryzykować porodu w tym mieście u tych "lekarzy-biznesmenów". |
|
|
~~jaga | |
![]() |
|
sazynski przyjmowal w zrywie w rozwadowie w przychodni ale likwiduja ja , ma tylko funkcjonowac do swiat. a pozniej prywatnie a gdzie to niewiem aj w takim razie musze zmienic sazynskiego na adamczyka tez slyszlam ze dobry, zmieniam bo niemam kasy by prywatnie chodzic
|
|
|
~~jaga | |
![]() |
|
sazynski przyjmowal w zrywie w rozwadowie w przychodni ale likwiduja ja , ma tylko funkcjonowac do swiat. a pozniej prywatnie a gdzie to niewiem aj w takim razie musze zmienic sazynskiego na adamczyka tez slyszlam ze dobry, zmieniam bo niemam kasy by prywatnie chodzic
|
|
|
~~xxxxx | |
![]() |
|
piotr sitko jest najlepszy
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|