~~ella | |
|
|
czy jest dobry ginekolog w Stalówce lub okolicy???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
Marek Sarzyński.
|
|
|
~~ | |
|
|
elzbieta lorkowska chodze do niej i nie mam na co narzekac:haha:
|
|
|
~~K | |
|
|
Pani doktor Burek z Niska, bardzo dobry lekarz, polecam zwłaszcza przy prowadzeniu ciąży, bo jeśli chodzi o rzeźnika,który najchętniej nafaszerowałby kobietę prochami antykoncepcyjnymi,to u niej nie ma czego szukać!
|
|
|
~~rychu | |
|
|
Przeciez i tak Napierała rzadzi w Stalowej a reszta lekarzy musi sie jego pytac o wszystko TOTALITARNA RZECZYWISTOSC
|
|
|
|
|
|
Przez Napierałe moje dziecko chodziło prawie dwa lata na rehabilitacje (dziecko było przenoszone o prawie miesiąc)groziło mu wielowodzie o czym mnie nie poinformował a we wczesnym stadium wykrycia mozna to leczyć juz w czasie ciąży.NIGDY WIECEJ NAPIERAŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
~~ | |
|
|
wiecie coś o doktorze Skręcie z Rzeszowa?
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja również polecam Panią doktor Burek. Można jej zaufać
|
|
|
~~mewcia | |
|
|
gdzie przyjmuje ta pani doktor Burek?,znam tylko doktora Burka,który raczej nie jest ginekologiem
|
|
|
~~:) | |
|
|
Polecam doktora Zemana
|
|
|
~~Stalowek | |
|
|
zona chodzi do Lorkowskiej ale wiele ciepłych słów słyszałem o Zemanie...
|
|
|
~~ | |
|
|
Polecam Piaseckiego w Rzeszowie w Akslepiosie.
Wizyta 70zł, ja trzeba operować to sam wykonuje bardzo dobrze. Ja po zabiegu na drugi dzień wyszłam do domu i czuję sie bardzo dobrze. Polecam !!!!!!!!!! Krystyna |
|
|
~~ametysta | |
|
|
libera ze stalowej woli polecam!!
|
|
|
~~Ala | |
|
|
Nie ma !!!!Mojej 17-to letniej siostrzenicy chcieli od razu robić operację na jajnika/potem zrosty i po dzieciach/Siostra ją sama wypisała/co po cichu Zymróz pochwalił/i zawiozła do Rzeszowa do Kluzy /za-ordynatora w szpitalu na Chopina/
I wystarczyła terapia hormonami !!!!!!!!!!!!!!!! A Lorkowska mnie przez 2 lata leczyla na pęcherz a w Rzeszowie się okazało że mam mięśniaki wielkości pomarańczy !!!!!!!! I jeszcze się pytali czemu tyle lat nie byłam u ginekologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
~~- | |
|
|
Bardzo polecam panią Drabik - Wojnarowską ze Stalowej Woli!
Dobry lekarz!!! |
|
|
~~katia | |
|
|
Bardzo polecam panią Drabik - Wojnarowską ze Stalowej Woli!
Dobry lekarz!!! a ja polecam dr Zymróza Zenona, fajny gość! |
|
|
~~ | |
|
|
Heniu Podmaślak
|
|
|
~~:) | |
|
|
Doktor Zeman jest dobry. A Napierała to tylko czeka aż mu sie da w lape, zreszta stary jest i powinien dawno oejsc bo tylko szkodzi pacjentkom. Szkoda ze nie sobie. Precz z nim!!!
|
|
|
~~ | |
|
|
:co?:
|
|
|
~~` | |
|
|
Prawda jest taka że w prywatnym gabinecie KAżDY jest miły, przyjazny ,dokładny przejmuje się i wypytuje doradza itp itd.Ale już w przychodni nagle zamienia się w obojętnego człowieka który MUSI przyjąć kobietę i robią to ze zniecierpliwieniem i znudzeniem a czasem nawet traktują jak zło konieczne.Znam wiele przykładów ale nie ma tu miejsca na ich opisywanie..Osobiście polecam doktora Micała .
|
|
|
~~KIZIA | |
|
|
Dr. Mical o.k. polecam pania ktore zaczynaja wizyty u ginekologa- miły delikatny z humorkiem ale prawda niestety jest taka NIE POMOŻE I NIE ZASZKODZI
|
|
|
~~moz | |
|
|
Cz.flis nie za mlody ale moja zonka mowi ze zna sie.
|
|
|
|
|
|
a doktor Paśko ??? co o Nim sądzicie ???
|
|
|
|
|
doktor Paśko ??? co o Nim sądzicie ??? jaki jest prywatnie i jaki jest przy porodzie ???
|
|
~~niunia | |
|
|
Paśko jest bardzo miły w swoim prywatnym gabinecie, chodziłam do niego przez całą ciążę. Przy porodzie nie był ponieważ powiedział mi, że im nie wolno przyjeżdżać jeżeli nie mają dyżuru... Jednak nie bardzo go polecam. Wszystko jest w pożądku jeżeli nie ma komplikacji...
Polecam Zymróza, pomimo swojego bardzo bezpośredniego podejścia co może troszkę denerwować, to bardzo dobry lekarz. |
|
|