|
|
|
Jak wyzej szukam wspolnika do zalozenia warsztatu samochodowego w nisku lokal mam troche wyposazenia tez posiadam , poprostu szukam drugiej osoby ktora by ze mna robila wszystko dzielimy na pol jak ktos ma kogos niech pisze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niestety tu takiego raczej nie znajdziesz . Ale powodzenia w realizacji pomysłu .
|
|
|
|
|
kolo1 - dlaczego ma nie znaleźć ?
Daje dobra ofertę, przecież w stalowej teraz każdy taki "biedny", i podobno rąk do pracy nie brakuje. Myślę że znajdzie się pewien facet który potrzebuje gotówki i ma zdolności które pomogą mu zarobić razem z założycielem tematu. |
|
|
|
|
Marcim20 - czy mógłbyś mi przesłać na PW jakiś kontakt np. numer telefonu?
Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
moj tel 785 333 837 Marcin prosze dzownic jak cos wieczorem od 17tej pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pir -tu nie chodzi tylko o pracę , a o wspólnika czyli kogoś kto też dysponuje pewną gotówką która zostanie zainwestowana w ten pomysł . Jak się mylę to niech mnie Marcim20 poprawi .
|
|
|
|
|
nie koniecznie z kasa, mam wlasny warsztat troche wyposazenia teraz dokupie czesc za dotacje i mozna ruszac, potrzenuje drugiej osoby mechanika bo zawsze we dwoch to razniej sie robi
|
|
|
|
|
CYTAT nie koniecznie z kasa, mam wlasny warsztat troche wyposazenia teraz dokupie czesc za dotacje i mozna ruszac, potrzenuje drugiej osoby mechanika bo zawsze we dwoch to razniej sie robi Z tego co sie orientuje to w biznesie trzeba mieć zaufanie do drugiej osoby.A tak powazniej nie sadze aby ktos obcy nadawał sie na wspólnika Ja osobiście życzę ogromnych sukcesów. Pozdrawiam |
|