|
|
|
Witam poszukuję kogoś kto naprawia liczniki (korekta);-) jeśli znacie kogoś piszcie podajcie namiary czy coś :-)
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
napisz jeszcze dokładnie o jakie auto chodzi i kiedy będziesz je sprzedawał jołopie - prawdziwy kretcik
|
|
|
|
|
CYTAT Witam poszukuję kogoś kto naprawia liczniki (cofa);-) jeśli znacie kogoś piszcie podajcie namiary czy coś :-) pozdrawiam Dlaczego chcesz być nieuczciwym sprzedawcą!!! |
|
|
|
|
Witam poszukuję kogoś kto naprawia liczniki (korekta);-) jeśli znacie kogoś piszcie podajcie namiary czy coś :-)
pozdrawiam to nie auto na sprzedaż lecz na prezent! ponawiam pytanie! |
|
|
|
|
CYTAT Witam poszukuję kogoś kto naprawia liczniki (korekta);-) jeśli znacie kogoś piszcie podajcie namiary czy coś :-) pozdrawiam to nie auto na sprzedaż lecz na prezent! ponawiam pytanie! 400 tyś na liczniku ładnie się prezentuje. |
|
|
|
|
brak słów
|
|
|
|
|
co Wy tacy zieloni?
teraz praktycznie każdy cofa jak chce sprzedac w Sandomierzu na giełdzie nawet to gościu robi! ale właśnie nie mam namiarów na niego dlatego pytam bo moze znacie kogoś takiego? |
|
|
|
|
elektroniczny czy manualny ten licznik. uderz do chamery na loku
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Swoją drogą to jest skurw....stwo, ale nie moja sprawa. Tak z ciekawości zapytam, skoro samochód ma byc na prezent to po co cofac licznik, no chyba ze dla niezbyt lubianej osoby.
|
|
|
|
|
CYTAT elektroniczny czy manualny ten licznik. uderz do chamery na loku Chamera to ten, co ma elektronike na loku ? |
|
|
|
|
jakby nie było lepiej się prezentuje, czy ktoś w końcu poda jakieś namiary?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT elektroniczny czy manualny ten licznik. uderz do chamery na loku Chamera to ten, co ma elektronike na loku ? DZIĘKI czekam dalej na namiary na innych |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT elektroniczny czy manualny ten licznik. uderz do chamery na loku Chamera to ten, co ma elektronike na loku ? DZIĘKI czekam dalej na namiary na innych Zapytaj tutaj: KLIK |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT elektroniczny czy manualny ten licznik. uderz do chamery na loku Chamera to ten, co ma elektronike na loku ? DZIĘKI czekam dalej na namiary na innych Zapytaj tutaj: KLIK No tam szybko to zrobią Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
mam znajomą,która nie wiedząc o tym kupiła taki wóz z "korektą licznika"
wymieniła co miała wymienić(czyt.mechanik kazał) no i tak sobie jeździła ok.2lata no a potem się zaczęło.... teraz już jest dobrze ale koszty "korekty licznika" były straszne i na dodatek nic nie udowodniono dobrze się więc zastanów czy warto zrobić komuś taki prezent Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
No tam szybko to zrobią
[/cytat] Gdyby Boland był normalnym państwem to takie praktyki powinny być ostro tępione Przeciez to zwykłe scoorfysyństwo, nacinanie ludzi |
|
|
|
|
Wiecie ja np kupując auto do zabawy przestawialem licznik bo brałem licznik po kolei do 3 czy 4 aut i ustawiałem tak by pokazywał prawdę.
Z tego co wiem w polsce na potrzeby własne można sobie dowolnie ustawić licznik i nic z tym nie można zrobić. A co do auta na prezent znajomemu rodzina remontowała zabytka na wesele i licznik był zerowany bo odbudowa całkowita. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT elektroniczny czy manualny ten licznik. uderz do chamery na loku Chamera to ten, co ma elektronike na loku ? DZIĘKI czekam dalej na namiary na innych Zapytaj tutaj: KLIK - Usługa cofania licznika jest legalna - mówi podinsp. Mirosław Micor, rzecznik Komendy Miejskiej Policji w Łodzi. - Jeśli jednak ktoś świadomie sprzedaje samochód, w którym cofnięto licznik kilometrów, dopuszcza się oszustwa. Osoba, która kupi takie auto może dochodzić swych praw z powództwa cywilnego. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT co Wy tacy zieloni? teraz praktycznie każdy cofa jak chce sprzedac w Sandomierzu na giełdzie nawet to gościu robi! ale właśnie nie mam namiarów na niego dlatego pytam bo moze znacie kogoś takiego? nie zieloni tylko świadomi jak chcesz zrobić komuś prezent to lepiej wymień coś co poprawi bezpieczeństwo jazdy przed zimą chyba że robisz komuś prezent jak ten mercedes ze "Zmienników" z woskowym korkiem spustu oleju a jak chcesz sprzedać auto to mam nadzieję że przyjedzie oglądać ktoś z daleka, zorientuje się że to szrot z kręconym licznikiem, kopnie cię w dupę i jeszcze mu oddasz za stracone paliwo co nie raz już miało miejsce |
|
|
|
|
CYTAT co Wy tacy zieloni? teraz praktycznie każdy cofa jak chce sprzedac w Sandomierzu na giełdzie nawet to gościu robi! ale właśnie nie mam namiarów na niego dlatego pytam bo moze znacie kogoś takiego? W Sandomierzu tak, bo większość to handlarze, gdzie dokładniejsze "badanie" samochodu podnosi im cisnienie Cofanie licznika to jawne skurwys... |
|
|
|
|
Ja bym zrobił odwrotnie, przy dawaniu auta na prezent - nakręć z 800 000 i powiesz, że pomimo takiego przebiegu autko chodzi jak gilette
|
|
Dołączył: 20 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
krecik147 chyba potrzebujesz sprawnego licznika, który zmierzy co jest większe: TWOJA BEZCZELNOŚĆ CZY GŁUPOTA??????
|
|