|
|
|
Szukam osoby dojezdzającej ze Stalowej Woli do pracy do Specjalnej Strefy Ekonomicznej w Machowie pod Tarnobrzegiem (konkretnie do DOMEXU), ewentualnie do samego Tarnobrzega. Oczywiście zrzucam się na koszty podróży
|
|
|
|
|
|
|
|
~~kor | |
|
|
A od kiedy tam pracujesz?
|
|
|
|
|
|
Najprawdopodobniej zacznę pod koniec przyszłego tygodnia,
|
|
|
|
|
Nie sraj ogniem. To, że nikt ci nie odpowiedział 5 godzin po założeniu tego tematu nie znaczy, że nikt ci nie odpisze. Ktoś kto tam pracuje prawdopodobnie siedzi teraz w robocie i nie szuka w tej chwili kogoś z kim mógłby dojeżdżać.
|
|
|
|
|
luz... poprostu aktualizuje temat, żeby był widoczny
|
|
|
|
|
????
|
|
|
|
|
????
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Uwaga ludzie!!!
Bolek100 zadał pytanie nikt mu nie odpowiada, więc postanowił podnosić posta co jakiś czas. W trosce o niego samego postanowiłem napisać (by podnieść posta) dajcie mu w końcu znać!! monolog brzydko wygląda na forum a moja propozycja: bolku jak już jesteś pewien że będziesz tam pracował zapytaj przyszłego pracodawcy czy pracuje już ktoś ze Stalowej i spróbuj nawiązać z tą osobą kontakt - nie prościej?? pozdrawiam Errare humanum est. |
|
|
|
|
dzięki za radę, mam problem więc się pytam, po to chyba jest to forum, nie martw się nie będę spamował w nieskończoność
|
|
|
|
|
???
|
|
|
|
|
CYTAT dzięki za radę, mam problem więc się pytam, po to chyba jest to forum, nie martw się nie będę spamował w nieskończoność Nie no w nieskonczonosc napewno nie :-P Ale po twoim zachowaniu widac jakich ludzi owy DOMEX zatrudnia. Media jest nie dla idiotow a domex chyba odwrotnie. A tak poza nawiasem jak ty tak gledzisz na forum to i w samochodzie tez taki raczej jestes wiec sie nei dziw ze nikt cie zabrac nie chce |
|
|
|
|
Dzięki za podniesienie posta
|
|