| ~~zenek | |
|   | |
| 
      Jest w Stalowej jakies biuro matrymonialne, jak tak , to dajcie adres, telefon albo cos,  w tym stylu
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 19 Dołączył: 14 Sty 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Jakiś czas temu zamieściłem podobne pytanie na tym forum,polecano mi jedynie Flamingo   i przeróżne serwisy randkowe,więc raczej nie oczekuj lepszej odpowiedzi,o ile mi wiadomo nie ma tu takiego biura choc singli w mieście jest napewno sporo,a może na samej stronie (tu pytanie do adminów) dało by się stworzyc Klub Samotnych Serc ? zamiast szukac i chodzic po przeróznych randkowych serwisów wszystko możnaby znależc tutaj,na miejscu,czyż nie jest to dobry pomysł  ? Fire walk with Me | |
| 
                  Posty: 7 Dołączył: 25 Wrz 2006r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Powinna być jakaś akcja, przynajmniej na forum cos w stylu klubu samotnych serc, jesli w tak duzym miescie, nie ma biura matrymonialnego to trzeba samemu sie zorganizowac, mysle ze odwet powinien byc
       | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      taki "Klub" z pewnoscia na stalowe.info powstanie - myslimy juz nad tym od pewnego czasu. Prosimy o cierpliwosc   | |
| 
                  Posty: 19 Dołączył: 14 Sty 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      To dobrze że powstanie   Sam jestem singlem i szukam tej swojej drugiej połówki. Fire walk with Me | |
| ~~kamil | |
|   | |
| 
      a  gdzie sie   podzial nasz  radny  Sebastian  Mietus???
       | |
|  |