~~mieszkaniec | |
![]() |
|
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~mieszkaniec | |
![]() |
|
![]() |
|
|
Dołączył: 8 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Myślę,że próbuje PiS ale dzięki Bogu im to nie wychodzi.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
~~akjhk | |
![]() |
|
ohhhh jaki piękny ten Pan z prawej, proszę napiszcie coś więcej o nim, jest taki wielki, jeden osamotniony a po lewej tylu przeciwników. Biedny, osamotniony...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Biedny, osamotniony... Nie jest osamotniony, za nim stoi kohorta Piekiel... przybyla na pomoc aby Swieta Wiare Katolicka wyzenac ze stalowowolskich ziem... 666 |
|
Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie wiem czemu, ale strona PiS jakas taka slaba jak w piecioro (wliczajac purpurata) na jednego
![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
Pod skrzydelkiem X. Warchola powinna sie znalezc podobizna ministra(nta) LucyJana N. ... A i sam Antoni B. zasluguje na wspolna fotke z przydupaskiem ...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Biedny, osamotniony... Nie jest osamotniony, za nim stoi kohorta Piekiel... przybyla na pomoc aby Swieta Wiare Katolicka wyzenac ze stalowowolskich ziem... 666 Człowieku przegiąłeś, mocno przegiąłeś ![]() @@@ |
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
...każdy ch.. na swój strój...
...byle dla siebie, byle dla rodziny...a obietnice wyborcze dawno szlag trafiił, jak niektórych z nas/Was trafia dziś pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|