|
|
|
Szukam sklepu gdzie mogę kupić dobre narty na początek jazdy >> najlepiej jakby były niedrogie ) proszę o pomoc !!! )
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
obok PKSu w tym wieżowcu gdzie jest kantor jest sklep ze sprzętem więc możesz to sprawdzić albo poszukaj na allegro
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Jedź do mielca. Jak potrzebujesz na początek (do nauki) to tam ci dobiorą jakieś używane ale w dobrym stanie narty.
"Cyclo Centrum" S.C. Sprzedaż Rowerów Borys Świc Tomasz Skowroński Mickiewicza 54 39-300 Mielec - woj. podkarpackie tel. 017 585 40 64 Mają jeszcze oddział w Kolbuszowej. Tu jest strona wszystko się dowiesz: http://www.cyclocentrum.xt.pl/ Goście mają niezły wybór nart. Jest też serwis. Tu w Rojaksie jest totalna kicha... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
W rozwadowie jest serwis rowerów i tam od groma nart uzywanych.
Tip top cos takiego nie ukrywam że to znajomi ale nazwy nie pamietam. Serwis rowerów i nart. jak znajde adres podam "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
http://www.tiptop.u2.pl/
znalazłem ;p "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jeżeli szukasz nart to najlepiej wybierz się do Rozwadowa. Tam jest serwis rowerowy i chłopaki mają używane narty,ale w idealnym stanie po przejazdach testowych. Chętnie doradzą a nawet ściągną narty które będą dla Ciebie odpowiednie ) wiem bo sama tam byłam ) naprawdę warto )!!!
|
|
|
|
|
Naprawe i serwis w tiptopie polecam..ludzie znaja sie na sprzecie i dobre ceny . Co do nart to nie wiem jak jest tam u Nich
|
|
|
|
|
na ulicy sandomierskiej "Tip top" o ile dobrze nazwe pamietam jadac od rozwadowa za "nazarem" i po przeciwnej stronie dosc duzy szyld na plocie jest rowery i narty
|
|
|
|
|
Sezon się zaczyna to widzę Tip Top, czy jakoś tak, darmową reklamę sobie zrobił Nie wiem jak u nich z nartami, ale w kwestii rowerów to bym tam nawet Wigry 3 nie zaprowadziła.
|
|
|
|
|
od ktorej jest czynny ten ti top?? może ktoś wie
|
|
|
|
|
ja mam kilka par nart do sprzedania w dobrej cenie w bardzo dobrym stanie. Troszke starsze modele bo proste ale fajne.
GG:1051207 |
|
|
|
|
Gdzieś w okolicy sprzęt skiturowy można kupić?
|
|