|
|
|
CYTAT witam, bylem dzisiaj u fryzjerki w Rozwadowie na \"rogu\" i wpadla mi w oko piekna stazystka/uczennica. Blondynka, nie za wysoka, szczupla z pieknym oczu blaskiem i usmiechem. Gdyby ktos pomogl mi zlapac kontakt to bylbym bardzo wdzieczny Znajdziesz ją w Rozwadowie, w zakładzie fryzjerskim "na rogu" - kontakt bezpośredni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli znasz imię to wchodzisz na nk, wpisujesz w wyszukiwarce to imię, miejscowość Stalową (albo najbliższe okoliczne), przedział wiekowy (żeby ci nie wywaliło jakiejś starej rury) i jak laska nie ukryła profilu przed wyszukiwarką i ma zdjęcie to powinieneś znaleźć .
|
|
|
|
|
Widać, że echelon wie co mówi Niezły podryw na NK.
wieś się bawi \' : ) |
|
|
|
|
Tak można znaleźć frajera, którego się szuka jak ów frajer jest z deka głupszy. Zdarzyło mi się kogoś szukać tylko po imieniu, ale nie w celach matrymonialnych ani w żadnych niecnych .
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli znasz imię to wchodzisz na nk, wpisujesz w wyszukiwarce to imię, miejscowość Stalową (albo najbliższe okoliczne), przedział wiekowy (żeby ci nie wywaliło jakiejś starej rury) i jak laska nie ukryła profilu przed wyszukiwarką i ma zdjęcie to powinieneś znaleźć . Kolego zebys sie czasami nie zdziwil wpisujac STALOWA WOLA. Bo panna moze wpisac STALOWA/WOLA i juz nieznajdziesz. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
cza iść obadać :]
|
|
|
|
|
CYTAT witam, bylem dzisiaj u fryzjerki w Rozwadowie na \"rogu\" i wpadla mi w oko piekna stazystka/uczennica. Blondynka, nie za wysoka, szczupla z pieknym oczu blaskiem i usmiechem. Gdyby ktos pomogl mi zlapac kontakt to bylbym bardzo wdzieczny mam nadzieję pedofilu że po ciebie przyjadą odpowiednie służby |
|
|
|
|
to jutro wszyscy widzimy sie w rozwadowie
|
|
|
|
|
CYTAT Kolego zebys sie czasami nie zdziwil wpisujac STALOWA WOLA. Bo panna moze wpisac STALOWA/WOLA i juz nieznajdziesz. Jasne, że tak. A jeszcze lepiej zahaszować sobie jakoś imię albo nazwisko, np. wstawiając przed imieniem znak _. Ale zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że szukana osoba nie zrobiłe tego . |
|
|
|
|
I nie będzie Happy Endu
|
|
|
|
|
niby czemu mam sobie dac spokoj ?
|
|
|
|
|
radek olej frajera napinacza, pewnie sam smali do niej cholewki, a przed tobą się napina żebyś nie był szybszy od niego .
|
|
|
|
|
o hoooj siostra będzie starą panna bo pryszczaty brat nie pozwoli na amory...
|
|
|
|
|
hehe ogolnie zajebiaszczy post
non serviam |
|
|
|
|
Dobrze że dba o rodzinę ale lepiej na pw wyjasniać bóle no chyba że chodzi o zarząd SM
|
|
|
|
|
CYTAT o hoooj siostra będzie starą panna bo pryszczaty brat nie pozwoli na amory... Może chce ją do zakonu wysłać albo znaleźć jej porządnego (w jego mniemaniu) chłopaka, czyli dres na dupie i łysa glaca . |
|
|
|
|
Przepadło, jak już Cię tak (nie)doszły szwagier potraktował
Z drugiej strony życie niesie rózne sytuacje. Pozdrowiena dla dziewczyny z Rozwadowa, dla brata dziewczyny z Rozwadowa oraz radka2009 Ps: Nie pozdrawiam Zarządu |
|
|
|
|
CYTAT nie przerzucajcie swojego życia na forum i internet To i nie gróź na forum bo też możesz przez to stanąć w jednym rzędzie z innymi. Pogróź jakiemuś gościowi w realu jak wyjdzie, że ma zadatki na psychicznego a startuje do siostry, wtedy może będziesz kozak. Btw, może gość boi się, że jak zainicjuje pierwszy kontakt w realu to mu wyjdzie coś podobnego jak w tym kawale co laska wyszła z klopa a facet do niej -co, srałaś . |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
mam nadzieje Gal. że chociaż do moderatorów nic nie masz
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT mam nadzieje Gal. że chociaż do moderatorów nic nie masz Moderatorzy i...moderatorki to inna liga, jak to Wy nie usuwacie komentarzy to pozdrowienia w waszą stronę. |
|
|
|
|
był bym wdzięczny gdyby ktoś to wszystko usuną
|
|
|
|
|
i see her nice bi...)))))))))))))))))))))))))))
|
|