|
|
|
Panowie jako że jeden temat zamkneliście, a ja nie dostałem odpowiedzi od Was, zakładam nowy. Powoli zaczynam miec wątpliwości co do Waszego profesjonalizmu, dbania o forum i forumowiczów, tak jak ktoś wspomniał macie to w d... albo poprostu nie potraficie odpowedzić na proste pytanie.
Zapytam inaczej - uzuskam oczekiwaną odpowiedz czy nie ??? Zaoszczędzimy sobie cennego czasu ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ten caly zarzad to lipa
nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednim miejscu troszke "wladzy" i szajba odbija i tak wszedzie .......... Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Sytuacje rodem z przed 89r.
|
|
|
|
|
Gal-u
Raczej nie oczekuj odpowiedzi wiesz podobno milczenie zlotem ,..i milczenie owiec( baranow) nikogo nie dziwi, mnie na pewno Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Damo_pik Masz racje, ale mieszkam w tym miescie i czytając o osiągnieciach Stalowego Miasta , oczą nie wierze Dla tego pytam !
|
|
|
|
|
chyba i wyłącznie Gal.
Swoją drogą witam ponownie ! Aaa i rafałku Mój drogi, nie blokuj po IP'ku, nie usuwaj, nie blokuj konta bo nie ma to sensu, zresztą zdajesz sam sobie z tego sprawę. |
|
|
|
|
obietktywny witaj
zarzad to brzmi dumnie ;-) dumniej ,wznoslej ,wyzej ,to zarzad nam rzadzi ( tak im sie wydaje ) no mnie juz raz OSTRZEZONO Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
A ja jeszcze nie dostałem Nic od zarządu.... nawet odpowiedzi
|
|
|
|
|
ale jaki zarząd pytam?!
Co jedynie obsługa tego tfffu! wortalu co jedynie a nie jakiś zarząd. Sami ich tak nazywacie?! A mi się zawsze wydawało, że to jednak "układ" rządzi |
|
|
|
|
Lepiej od zarządu zabrzmi... Pogromcy komentarzy ?
|
|
|
|
|
CYTAT Panowie jako że jeden temat zamkneliście, a ja nie dostałem odpowiedzi od Was, zakładam nowy. Powoli zaczynam miec wątpliwości co do Waszego profesjonalizmu, dbania o forum i forumowiczów, tak jak ktoś wspomniał macie to w d... albo poprostu nie potraficie odpowedzić na proste pytanie. Zapytam inaczej - uzuskam oczekiwaną odpowiedz czy nie ??? Zaoszczędzimy sobie cennego czasu ! A właściwie jakie jest to twoje pytanie |
|
~~lady | |
|
|
No własnie tez mnie to zastanmawia bo tak na prawde to nie wiadomo o co chodzi
|
|
|
|
|
|
1. pytania do zarządu kierujemy do zarządu (PW ?). Dlaczego kolega Gal pisze po raz kolejny na forum, i to w NIEODPOWIEDNIM dziale ... ?
2. Kolega GAL jako recydywista (już jego poprzednie konto dorobiło się BANA) - nie jest traktowany poważnie. |
|